Binnaz Abla

Venüs kafa okuyor, ben de katlıyorum.

Olumsuz konuştuğu adam varsa o iş olumsz oluyor genelde. Yani adam istemiyorsa, sevmiyorsa, kafasında başka biri varsa dimdirek söylüyor, maddi problemleri var, ailesi problemli vs gibi zırvalara girmiyor. Sormak istediğiniz adam varsa gidin ona sorun.

Bana olumlu konuşmuştu herifle ilgili patladı Gaybı kimse bilemiyor, o yüzden.

ayy tolinim bende bakıyorum o hatuna hergün, gelse kaçırmam kesinlikle.
oğuzhan türkoğlu da kafamı kurcalıyo, fama da geldi

Hahahhahaha cinladi odam gulmemden

Kızlar sizin yazdıklarınız üzerine Fama ya bakayım dedim. 3 kişiye bakmış şu ana kadar ve ortalama süre 8 dakika diyor. Bu kadar kısa bakması ile ne derece sağlıklı olur ki

Fama nın iki falı da bana çıkmıştı . Tarihleriyle birlikte ..çok sevindim geri döndüğüne ..

greyim yaa seni çok kıskanıyorum, senin fal enerjin çok yüksek,
çok net ayrıntılar veriyo sana falcılar. bana gelede çok yuvarlak konuşuyolar.
bazen noldu şimdi acaba diye düşünüyorum

aşk hayatı mıydı greycan
Hem aşk hem iş :)..ilk falda ayrıyken barışma tarihimi o bildi.. İkinci falıda işle ilgili dediği bir durum çıktı . Hatta geçenlerde yazmıştım . Falın yine çıktı neredesin famaaaaa ?diye veryansın etmiştim .. duydu sesimizi şükür geri geldi cherry

ayy tolinim bende bakıyorum o hatuna hergün, gelse kaçırmam kesinlikle.
oğuzhan türkoğlu da kafamı kurcalıyo, fama da geldi
venusle alakalı genel yorum mevcut durumu bılmesı ve karsı tarafın dusuncelerını okuması onun dısında gelecek cıktı dıyen pek yok bendede ılk falında sadece olumsuz dedıgı bı olay cıktı onun dısında gecmıs ve gelecek bılememıstı son baktırdıgımdada mevcut durumu bılmıstı o yuzden bunları goze alarak at derım birde olumsuzu kesın bi dille soyluyo

Kızlar sizin yazdıklarınız üzerine Fama ya bakayım dedim. 3 kişiye bakmış şu ana kadar ve ortalama süre 8 dakika diyor. Bu kadar kısa bakması ile ne derece sağlıklı olur ki

enerji patlaması yaşıyor olabilir. bayadır yoktu ya.

famaya ne atıyodun grey kahvemı?

Grey bacim kartlari mi yorumluyor yoksa hislerimi var

greyim yaa seni çok kıskanıyorum, senin fal enerjin çok yüksek,
çok net ayrıntılar veriyo sana falcılar. bana gelede çok yuvarlak konuşuyolar.
bazen noldu şimdi acaba diye düşünüyorum
Yok kuzum aslında sizin beğendiğiniz çoğu falcı tutturamadı bana.. mesela selena, saraylı, Venüs . Bunlar ben de fena bomladı

Yok kuzum aslında sizin beğendiğiniz çoğu falcı tutturamadı bana.. mesela selena, saraylı, Venüs . Bunlar ben de fena bomladı
Bende de hepsi patladi ayrica fatimanin falindan sonra suya bakanlarin sadece suya bakmakla kaldigini anlamis oldum ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…