- 23 Ağustos 2012
- 52.248
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.713
- 898
ben Venüse uzun zamandır baktırmadım, hatun bir görünüp bir kaybolduğundan yakalamak zor ama bende de özellikle kahveleri çıkmıştı.. ve aynen cherry nin dediği gibi bu kız akıl okuyabiliyor, kimi isterse..ona kesin kanaat ettim.
Fama nın iki falı da bana çıkmıştı . Tarihleriyle birlikte ..çok sevindim geri döndüğüne ..kızlar sizin Fama geçmişiniz nasıl, an analizi iyi mi, gelecek çok mühim değil
Fama nın iki falı da bana çıkmıştı . Tarihleriyle birlikte ..çok sevindim geri döndüğüne ..
evet ya venus akıl okuyabılıyo ben fal atmadan bı kac gun once kendı durumumla alakalı bı cumle gecmıstı aklımdan aslında benım ihtiyacım şu demıstım fal attıgımda bana aynen o cumleyı soyledı ama gelecek cıkıcakmı onu bımıyorum
Hahahhahaha cinladi odam gulmemdenKızlar kandiliniz mubarek olsun.
yaa FAMA diyosunuzzzz, ben ona hiç baktırmadım. daha doğrusu bu fal batağına aralık gibi düştüm ben,
o yoktu piyasada.
sırada da 2 kişi var. yarın akşam atayım bari. bu akşam tercihimi duadan yana kullanıyorum.
Fama nın iki falı da bana çıkmıştı . Tarihleriyle birlikte ..çok sevindim geri döndüğüne ..
Hem aşk hem iş :)..ilk falda ayrıyken barışma tarihimi o bildi.. İkinci falıda işle ilgili dediği bir durum çıktı . Hatta geçenlerde yazmıştım . Falın yine çıktı neredesin famaaaaa ?diye veryansın etmiştim .. duydu sesimizi şükür geri geldi cherryaşk hayatı mıydı greycan
venusle alakalı genel yorum mevcut durumu bılmesı ve karsı tarafın dusuncelerını okuması onun dısında gelecek cıktı dıyen pek yok bendede ılk falında sadece olumsuz dedıgı bı olay cıktı onun dısında gecmıs ve gelecek bılememıstı son baktırdıgımdada mevcut durumu bılmıstı o yuzden bunları goze alarak at derım birde olumsuzu kesın bi dille soyluyoayy tolinim bende bakıyorum o hatuna hergün, gelse kaçırmam kesinlikle.
oğuzhan türkoğlu da kafamı kurcalıyo, fama da geldi
Kızlar sizin yazdıklarınız üzerine Fama ya bakayım dedim. 3 kişiye bakmış şu ana kadar ve ortalama süre 8 dakika diyor. Bu kadar kısa bakması ile ne derece sağlıklı olur ki
famaya ne atıyodun grey kahvemı?Hem aşk hem iş :)..ilk falda ayrıyken barışma tarihimi o bildi.. İkinci falıda işle ilgili dediği bir durum çıktı . Hatta geçenlerde yazmıştım . Falın yine çıktı neredesin famaaaaa ?diye veryansın etmiştim .. duydu sesimizi şükür geri geldi cherry
Grey bacim kartlari mi yorumluyor yoksa hislerimi varHem aşk hem iş :)..ilk falda ayrıyken barışma tarihimi o bildi.. İkinci falıda işle ilgili dediği bir durum çıktı . Hatta geçenlerde yazmıştım . Falın yine çıktı neredesin famaaaaa ?diye veryansın etmiştim .. duydu sesimizi şükür geri geldi cherry
enerji patlaması yaşıyor olabilir. bayadır yoktu ya.
Yok kuzum aslında sizin beğendiğiniz çoğu falcı tutturamadı bana.. mesela selena, saraylı, Venüs . Bunlar ben de fena bomladıgreyim yaa seni çok kıskanıyorum, senin fal enerjin çok yüksek,
çok net ayrıntılar veriyo sana falcılar. bana gelede çok yuvarlak konuşuyolar.
bazen noldu şimdi acaba diye düşünüyorum
Hisleri var Marple kart yorumu değil .. katina atmıştım ilk .. kart yorumu yapmadan yorumlamıştı.. Anlık durumu çok iyi bilmişti.Grey bacim kartlari mi yorumluyor yoksa hislerimi var
Bizim greycim senle cok uyuyorYok kuzum aslında sizin beğendiğiniz çoğu falcı tutturamadı bana.. mesela selena, saraylı, Venüs . Bunlar ben de fena bomladı
Bende de hepsi patladi ayrica fatimanin falindan sonra suya bakanlarin sadece suya bakmakla kaldigini anlamis oldum ben .Yok kuzum aslında sizin beğendiğiniz çoğu falcı tutturamadı bana.. mesela selena, saraylı, Venüs . Bunlar ben de fena bomladı
Aşk acısı çektiğim dönem katina attım.. dedim ne zaman barışırız , dönecek mi bu çocuk?.. bunu biidi vala.. İkinci kahve falı atmıştm.. işle ilgili dediği bişey çıktıfamaya ne atıyodun grey kahvemı?
canım başka ne beklenirki,telvenin falcıları fal alemi doldurdu.Kızlar falalemde telwejye bensemeye başladı, oguzhan'a fal attı bugun bu saat oldu yok, ilginccc,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?