Binnaz Abla

ne kadar zamanda geldi falın, tellwe de alışmışız günlerce beklemeye, dengem şaştı falım geldi yazınca

rezzanı beğenirdim önceleri,ama bu kadar sorumsuz olacağını hiç düşünmemiştim,o siteye fatima falan hikaye,yakıında oda dökülür,
ama tabi anlayana kadar gelsin fallar hesabı,bide bu fatime bu kadar iyise övülüyorda,neden takipcileri bu kadar bekletiyor,bu kadar aç gözlülük yapıp falları yığıyor,bekle yorum gelsin.
zaten ben fatimenın falını hiç beğenmedim,hisleri olduğunu düşünmüyorum,bi fal baktı sırf sallamasyon,hiç nokta atışı yok.sıradan herkese yapılacak yorumları var.

Ben begendim canim ya kardesimde atti ikimiz soka girdik

Ben begendim canim ya kardesimde atti ikimiz soka girdik
ben açıkcası hiç beğenmedim,
bildi denilenleride beni düşündürüyor,
ben hiç yorumcuyla içli dışlı olmam,sadece detaysız kısa soru soruyorum,
sonrasında mesaj atmıyorum,iyi yorumcu zaten biliir,ama fatima fos.

Fama ile Fatima farklı mı? Fama mı venüs mü,bunlar nerde bakıyor gibi sorularım var,hızınıza yetişilmiyor ki
o sırra eremedik henüz,bunlar maşallah bütün fal sitelerini ele geçirmiş gibi,hepsine yetişiyorlar,aynı kişi olsalarda yetişiyorlar,önlerindeki fallarda bu yüzden çooooookk bekliyor.aynı kişiler fallara yetişemiyor.

Becerebilsek hiç atmasak...Bunlar etik davranmıyorlar...Piyasalarını biz bu hale getirdik...Biz konuştukça siteyi açıktan takip edenlerde dalıyor olaya tabi

Becerebilsek hiç atmasak...Bunlar etik davranmıyorlar...Piyasalarını biz bu hale getirdik...Biz konuştukça siteyi açıktan takip edenlerde dalıyor olaya tabi
burada en olmayacak bir kişiyi anında meşhur ediyorlar,hemen bitanesi bir isim söylesin,biride onaylasın tamam ünlendi gitti,halbuki aynı kişiler var,aynı evde fala bakanlar var,tabikide etk değil,sesli fal bakmıyorlar,bir sürü profilleri var,yapsınlar bakalım sesli fal,

ben bundan böyle,binnaz abla sitesinden başka bir yere baktırmamaya kara verdim,bilsinle bilmesinler,en azından düzgün laçka olmayan seviyeli bir fal olur,,diğerleri iyice yaydılar,,kim nerede ne yapıyor belli değil,binnaz ablanın sitesinden gayrısı,hep birlikte çalışıyor gibiler.
yeter ama bu kadar insanları enayi yerine koymasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…