Benim de çalışasm yok valla ya .Yarin hic calisasim yok benimmm
Isle ilgili motivasyonum sifir greyBenim de çalışasm yok valla ya .
çakmadır kesin,kesiranın çakması gibi,Kızlar gözlerime inanamıyorum bir yolun var da FAMA mı yoksa yazıyor ben mi delirdim
FAMAAAAA cansın ya cansın
Acaba gerçek fama mı çakma fama mı
Isle ilgili motivasyonum sifir grey
Bir yanda aşk , bir yanda iş .. motivasyonmu kalıyor hayatımIsle ilgili motivasyonum sifir grey
Kızlar ya Fama falıma bakmış.. İki erkeği niyet etmiş ikisinden de iş olmaz demiş. İkisi de eski sevgilim ve konuştuğum kişiler.. İçim karardı doğrusu gece gece. Yeni biri demiş ama 7 ay vermiş, uzun bir zaman.. off mutsuzluk çöktü içimeben en iyisi bu mübarek günde dua edeyim.. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Evden cikmak dahi istemiyorum birde is gezisi cikti basimaBir yanda aşk , bir yanda iş .. motivasyonmu kalıyor hayatım
rezzanı beğenirdim önceleri,ama bu kadar sorumsuz olacağını hiç düşünmemiştim,o siteye fatima falan hikaye,yakıında oda dökülür,Bende buraya reklam icin adam gondermelerine sinir oluyorum gecen gelen rezzani soyluyor demek rezzanin korkusu var ki buraya adam gonderip reklam yaptiriyor cikmiyor falida .musteri hizmetleri sifir denk gelirse yanit var. fatima tonla fal almis bakamicaksan alma bekletmeye ne hakkin var.
canım bende anı bile bilemedi,o kadar direk gidiyor,hiç takılmıyor.Kızlarr fatımaa ıcın bı yorum yapı hiçmi yanılmıyo
çakmadır kesin,kesiranın çakması gibi,
Ben begendim canim ya kardesimde atti ikimiz soka girdikrezzanı beğenirdim önceleri,ama bu kadar sorumsuz olacağını hiç düşünmemiştim,o siteye fatima falan hikaye,yakıında oda dökülür,
ama tabi anlayana kadar gelsin fallar hesabı,bide bu fatime bu kadar iyise övülüyorda,neden takipcileri bu kadar bekletiyor,bu kadar aç gözlülük yapıp falları yığıyor,bekle yorum gelsin.
zaten ben fatimenın falını hiç beğenmedim,hisleri olduğunu düşünmüyorum,bi fal baktı sırf sallamasyon,hiç nokta atışı yok.sıradan herkese yapılacak yorumları var.
ben açıkcası hiç beğenmedim,Ben begendim canim ya kardesimde atti ikimiz soka girdik
o sırra eremedik henüz,bunlar maşallah bütün fal sitelerini ele geçirmiş gibi,hepsine yetişiyorlar,aynı kişi olsalarda yetişiyorlar,önlerindeki fallarda bu yüzden çooooookk bekliyor.aynı kişiler fallara yetişemiyor.Fama ile Fatima farklı mı? Fama mı venüs mü,bunlar nerde bakıyor gibi sorularım var,hızınıza yetişilmiyor ki
bir niyet atsaydın ben falına bakardım,bu falcılar kadar bende bakarım,Fatima alımları actı 5 dakıka 7 kısı oldu kapattı bende gonderdım hadı bakalım merakla beklıyorum
Becerebilsek hiç atmasak...Bunlar etik davranmıyorlar...Piyasalarını biz bu hale getirdik...Biz konuştukça siteyi açıktan takip edenlerde dalıyor olaya tabio sırra eremedik henüz,bunlar maşallah bütün fal sitelerini ele geçirmiş gibi,hepsine yetişiyorlar,aynı kişi olsalarda yetişiyorlar,önlerindeki fallarda bu yüzden çooooookk bekliyor.aynı kişiler fallara yetişemiyor.
Sen artik baktirma bence moralini cok bozmuslar cnmbir niyet atsaydın ben falına bakardım,bu falcılar kadar bende bakarım,
sadece onları meşhur ediyoruz zenginleştiriyoruz.
burada en olmayacak bir kişiyi anında meşhur ediyorlar,hemen bitanesi bir isim söylesin,biride onaylasın tamam ünlendi gitti,halbuki aynı kişiler var,aynı evde fala bakanlar var,tabikide etk değil,sesli fal bakmıyorlar,bir sürü profilleri var,yapsınlar bakalım sesli fal,Becerebilsek hiç atmasak...Bunlar etik davranmıyorlar...Piyasalarını biz bu hale getirdik...Biz konuştukça siteyi açıktan takip edenlerde dalıyor olaya tabi
baktırmıyorum artık,anladımki geleceğe hiç falcının diyeceği yok,diyende bilemiyor,artık sık baktırmııyorum,ayda belki 1,2 fal baktırırım,oda sesli olur.Sen artik baktirma bence moralini cok bozmuslar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?