Binnaz Abla

klotyhyoyagmra yolladım ama 3tl:))

Klothoyagmur un duvarindan :

2 gün önce [Rüya Yorumu]

prenses34
çok teşekkürler fal için inşallah en kısa zamanda mithatlan evlenebilirim.

Goruyorsunuz, 2 gunde ne gelismeler olmus.........2 gunde Sezer bey yalan olmus, Mithat aski nuksetmis resmen.

hahahah
ya kime baktırsan cherry sence şu anda falımı çektim geri:26:

bende geçen yine buldum ama eski yazdıklarından okudum güldüm biraz o zaman daha şişko duyguyla çıkıodu mithat.allahım çok komik yaaa.bi bunun hayatı ileriliyor.biizmki yerinde sayıyor her gün action mubarek.

saraylıhanıma ben bugün 2.ciye baktırdım ama bugünkü hiç bana uymadı çok alakasız şeyler söyledi olan durumla ilgili ,enerjimiz uymadı demekki

saraylıhanım bana olumlu da söylemiş ama sanki bilemedi tam ben pek beğenmedim gibi.hani uğraşıor falan fala belli.tellwedekiler gibi asla değil ama bilemedi gibi de sanki

saraylıhanım bana olumlu da söylemiş ama sanki bilemedi tam ben pek beğenmedim gibi.hani uğraşıor falan fala belli.tellwedekiler gibi asla değil ama bilemedi gibi de sanki

ben bana uymadığını yazdım oda enerjimizin uymadığını ve daha başka birşeylerde yazmış pek açıklamak doğru olmaz burada ama brova en azından çok kibar ve yanlışını kabul eden bir bayan

ben bana uymadığını yazdım oda enerjimizin uymadığını ve daha başka birşeylerde yazmış pek açıklamak doğru olmaz burada ama brova en azından çok kibar ve yanlışını kabul eden bir bayan

diyorumya tellwedekiler gibi değil o kadın.sesinden konuşmasından tavrından belli.ama işte bilemedi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…