heeey yine dolmuş!!!cevap yazamıyorum sil:)
Arkadaşlar evrenden mesajınız var daki yorumcu süper bişey kafanız karışıksa mutlaka deneyin memnun kaldım baktırırsanız haber verin merak ederim kızzlar
telwee ucuz fena olmayan kim var kızlar? fal krizim geldi de
sennerdesin var cnm
o cok pahalı değilmiki yaaabende Klothoyagmura bktırdım güzeldi beğendim arkidişler :)[/QU evet canım pahalı gerçekten ben işte az ve öz baktırıyorum yoksa küçük küçük kafam karışıyor bazı fallardan yoksa özel yoruöcu bulmak zor
klotyhyoyagmra yolladım ama 3tl:))
Klothoyagmur un duvarindan :
2 gün önce [Rüya Yorumu]
prenses34
çok teşekkürler fal için inşallah en kısa zamanda mithatlan evlenebilirim.
Goruyorsunuz, 2 gunde ne gelismeler olmus.........2 gunde Sezer bey yalan olmus, Mithat aski nuksetmis resmen.
sennerdesin var cnm
hahahah
ya kime baktırsan cherry sence şu anda falımı çektim geri:26:
Tellwe de
Adin, sarayliHanim, Kiraze, esince ve falcialim i gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim. Chloe de degisik, denenebilir.
Klothoyagmur un duvarindan :
2 gün önce [Rüya Yorumu]
prenses34
çok teşekkürler fal için inşallah en kısa zamanda mithatlan evlenebilirim.
Goruyorsunuz, 2 gunde ne gelismeler olmus.........2 gunde Sezer bey yalan olmus, Mithat aski nuksetmis resmen.
tamam deniyim hangisi onlinesa bi canım
falcıkatina efsunlar eslinaabla diyorum bende
tamam deniyim hangisi onlinesa bi canım
saraylıhanıma ben bugün 2.ciye baktırdım ama bugünkü hiç bana uymadı çok alakasız şeyler söyledi olan durumla ilgili ,enerjimiz uymadı demekki
saraylıhanım bana olumlu da söylemiş ama sanki bilemedi tam ben pek beğenmedim gibi.hani uğraşıor falan fala belli.tellwedekiler gibi asla değil ama bilemedi gibi de sanki
ben bana uymadığını yazdım oda enerjimizin uymadığını ve daha başka birşeylerde yazmış pek açıklamak doğru olmaz burada ama brova en azından çok kibar ve yanlışını kabul eden bir bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?