- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
ben bundan böyle,binnaz abla sitesinden başka bir yere baktırmamaya kara verdim,bilsinle bilmesinler,en azından düzgün laçka olmayan seviyeli bir fal olur,,diğerleri iyice yaydılar,,kim nerede ne yapıyor belli değil,binnaz ablanın sitesinden gayrısı,hep birlikte çalışıyor gibiler.
yeter ama bu kadar insanları enayi yerine koymasınlar.
canım hangisinin dediği çıkıyorki,canım binnazdakiler de başka yerde bakıyor mesela gökçe diye biri biryolunvar daydı ordakilere ben falcı bile diyemiyorum ama sen bilirsin ben iki yıldır atıyorum bir-iki kişi haricinde hepsi çöp
ben de seslı fallarda rahatlıyorum acıp acıp dinliyorum bazen...yazılı yorum ıyı gelmıyor bana..canım hangisinin dediği çıkıyorki,
diğerleride iyice bozdular,binnazda bilmeselerde.esaslı falcıları var,onlar yeter,gökçe falan beni hiç ilgilendirmiyor,benim sesli yorumcularım var onları tercih ediyorum,ağır aklı başında dinlerken rahatlıyorum,iş fala kaldıysa zaten,telvnin ,bir yolunvr,falalem,bunlarda artık karmakarışık oldu,beni lütfen yanlış anlama.
Canım benim sanırım tepen atmış ama "burada hep reklam var" derken hepimizi zan altında bırakıyorsun...Sanırım bu siteyi az çok anlamışsındır...Reklam yapmaya çalışana ne üyeler ne yönetim izin vermez... Burada beğeniler,eleştiriler sadece birbirimize yol göstermek için yapılıyor,emin ol tecrübeli olanlar zaten anlıyorlar neyin ne olduğunu...İstersen kandil gecesi kalp kırmayalım...burayı okuyupta falcı seçenler,yanılmasın,burada hepsiniin reklamı var,
fal baktıracaksanız,yorumcuları kendiniz seçin,,yorumcuyla takipci arasındaki enerji daha iyi uyacaktır,daha iyi biy yorum olacaktır,
burada hep reklam var.
canım sen neden üzerine alınıyorsunki,ben isim verdimmi,lafım hiç şahsi oldumu,seninde bunu anlaman görmen lazım,evet burada ne nesibe ne ilkay nede binnazın yorumcularını konuşturmuyorlar,bilemem kimsenin niyetini sende reklam yapıyorsan üstüne alın bence.Canım benim sanırım tepen atmış ama "burada hep reklam var" derken hepimizi zan altında bırakıyorsun...Sanırım bu siteyi az çok anlamışsındır...Reklam yapmaya çalışana ne üyeler ne yönetim izin vermez... Burada beğeniler,eleştiriler sadece birbirimize yol göstermek için yapılıyor,emin ol tecrübeli olanlar zaten anlıyorlar neyin ne olduğunu...İstersen kandil gecesi kalp kırmayalım...
kandilinide kutlarım ayrıca,canım sen neden üzerine alınıyorsunki,ben isim verdimmi,lafım hiç şahsi oldumu,seninde bunu anlaman görmen lazım,evet burada ne nesibe ne ilkay nede binnazın yorumcularını konuşturmuyorlar,bilemem kimsenin niyetini sende reklam yapıyorsan üstüne alın bence.
burada telvenin bütün yorumcuları,zıdır zıldır para kırdı,onlardan başkasını konuşmadılar,konuştukca fiyatlar uçtu,kimin kim olduğu belli olmadı,ne var yani şöyle esaslı bir fal dinlerim dedimse ne oldu,bunuda binnaz ablada yaparım dedimse kimin kalbi kırılırki,renkler ve zevkler asla tartışılmaz.
inan aynen bende çok para harcadım,bunu geçtim,burada bahsedilen bütün falcılara baktırdım,bilsin bilmesin,artık olan oldu,Vallahi guzelim son 2 yilda fala verdigim paraya da umutlara da aciyorum. Sevdigim, guvendigim birkac insan disinda baktirmiyorum, zaten iyice azalttim. Hicbiri cikmayinca zaten insanin hevesi de bitiyor, ir zamandan sonra baktiracak kimse de bulamiyorsun zaten, kime baksam patlak.
Kazandigim tek sey burdaki dostluklar oldu, herkese hayirli kandiller dilerim:))
yok binnaz avı değil,avı avlayan yolu tutalı çoookk oldu..Binnazzavi
Buna ben de sesli şekilde güldüm alemsin MarplemBende de hepsi patladi ayrica fatimanin falindan sonra suya bakanlarin sadece suya bakmakla kaldigini anlamis oldum ben .
Şu mesajını moralinin bozuk olmasına veriyorum..."sende reklam yapıyorsan üstüne alın bence" diye ortaya bir laf atıp kenara çekilemezsin...Aynı cümle sana iade edilir...Huzurla uyumaya giderken buradaki insanları "burada HEP reklam var" diyerek karalayamazsın..."hep" kelimesi "hepimizi" zan altında bırakır. Şu anda bu topikte olup yorum yapan istisnasız herkesi..."yarası olan gocunur" korkusuyla bu lafa itiraz etmekten kaçınmak korkaklıktır...Şimdi varsa bizim aramızda reklam yapan birileri kaçak dövüşmeden söylersin yoksa kelimelerini doğru seçersin bundan sonra bu da buradaki onca üyeye özrün olarak kabul edilir!!!canım sen neden üzerine alınıyorsunki,ben isim verdimmi,lafım hiç şahsi oldumu,seninde bunu anlaman görmen lazım,evet burada ne nesibe ne ilkay nede binnazın yorumcularını konuşturmuyorlar,bilemem kimsenin niyetini sende reklam yapıyorsan üstüne alın bence.
Sağol seninde kandilin kutlu olsun bu aradakandilinide kutlarım ayrıca,
biz birbirimize destek olmak adina fikir bildiriyoruz reklam yapani ofkesini burda herkesi karalayarak cikaranlari artik oyle iyi anladik ki onlari keskin sirke kupune zarar sozunu okuyup anlamalari icin kendi haline birakiyoruz.Canım benim sanırım tepen atmış ama "burada hep reklam var" derken hepimizi zan altında bırakıyorsun...Sanırım bu siteyi az çok anlamışsındır...Reklam yapmaya çalışana ne üyeler ne yönetim izin vermez... Burada beğeniler,eleştiriler sadece birbirimize yol göstermek için yapılıyor,emin ol tecrübeli olanlar zaten anlıyorlar neyin ne olduğunu...İstersen kandil gecesi kalp kırmayalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?