Binnaz Abla

Fatimaaaaaaaaaaaaa Ne zaman girmis bu kadin ya, bari saat verse de alarm kurup kalksak

günaydın kanatsız kk meleklerim :) güne kendim için kötü sizin için de fikir amaçlı bir mesajla başlıyorum :) bendeki falların topu patladı. tüm falcılar seni düşünüyor aklındasın vs. diyorlardı ya dün toplu kandil mesajı atsım whatsapptan mavi tik bie olmadı :) yani okumuş sayfama bile girmeden silmiş. Aklındayım ya çok ya yalnız biri mi tutturamaz ya ben diyodum ya hani biri olumsuz konuşsa ikna olucam ama son noktayı general managerımız koydu ay gülüyorum bakmayın fena bozuğum aslında

hhahahahahahahahahhaha
o zamann bunu yolluyorumm sana =))

kuzumm sana hiç mi olumsuz yorum yapan yok
ayrıca hemen umutsuzluga kabılma bu erkekler bize diyorlarda bizden daha trıplıler anlamıs değilimm ..

binnazdaki bilge kart yorumcusmu yoksa olumsuz gerçeklerimi söylüyor bana patır patır olumsuz şeyler söylemiş moralim zaten bozuktu şimdi dahada bozuldu herşey bukadarmı kötü olur valide kartı yılan kartı gelmiş bütün olumsuz şeyleri söyleemiş

Kızlar şu fakir zamanımda fal baktırasım geldi Mayısa kadar tek bir hakkım var. Fama mı fatima mı? Gerçi fama-meryem-aylin muhabbeti vardı. Öyleyse famaya baktırmak gereksiz gibi.

ne kadar zamanda geldi falın, tellwe de alışmışız günlerce beklemeye, dengem şaştı falım geldi yazınca
En fazla 1 saate geldi bana dün. Kahve atmıştım. Çok uzun bir yazı değil di ama minik nokta atışları vardı. Genel olarak olumsuz bir faldı.. Her falcı başka bir şey söylüyor kafam allak bullak, kimi hayırlı diyor kimi hayırsız, kimi gelecek diyor kimi gelmeyecek. Artık saldım kızlar vallahi faturamla bir evin kirası ödenir O yüzden uzun süre baktırmak istemiyorum

AHAHAHAH LoveMeKyrenia fena güldüm herkes bana baktı
kuzumm sana hiç mi olumsuz yorum yapan yok
ayrıca hemen umutsuzluga kabılma bu erkekler bize diyorlarda bizden daha trıplıler anlamıs değilimm ..

ahhh A audrey_24 üm sorma hepsi olumlu konuştu. ama hepsi foss cıktı.

Ne demek istiyorsun? Biz de beğendiğimiz falcıyı yazıyoruz. Reklam mı yapıyoruz yani.. Yanlış konuşuyorsun..her falcıyla ilgili yorumunu paylaşabilirsin ama itham ediyorsun herkesi farkında mısın?

Ne demek istiyorsun? Biz de beğendiğimiz falcıyı yazıyoruz. Reklam mı yapıyoruz yani.. Yanlış konuşuyorsun..her falcıyla ilgili yorumunu paylaşabilirsin ama itham ediyorsun herkesi farkında mısın?
aynen öyle greycim burda herkes çıkmayanı da söylüyor forumdaki amaç bu fikir vermiyceksek ne yazıcaz burda

Koptum cnm ya ne zmn cikiyorsun :) biri bunu sormustu sanirim iki kisi bir kisi icin dua ediyorsa ne olur diye :)

Amam cnm bni heryrden engllyn ayni msj attgmda okumdn engllyn kisi dondu yani umudnu kaybtme ole bir donuyolarki herseyin zamni var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…