Çoook mu çok mantıklı söyledin nekeşke bizi fal sitelerinde de banlasalar da baktıramasak
Hahaha aynen aşkım audrey de paylaştı zatenduaception hahah
Gelisme varmi bebegim sende hicaynen öyle greycim burda herkes çıkmayanı da söylüyor forumdaki amaç bu fikir vermiyceksek ne yazıcaz burda
Buraya gelip ahkam kesenlere ne desek anlayamadim ben iliski ile ilgili akil veren istedikleri olmayinca burda bize saran esip gurleyen vb ..ahkam kesmeyin kardesim bizde tatli baslayan iliskilerimiz sarpa sardi diye burdayiz keyiften degil allahtan birbirini taniyan niyetini az cok anlayan bir grup olduk ki sonbahar yapragi misali kurudu gitti cogu kisi. Sizin ahkam kesmelerinizi akil vermelerinizi hakaretlerinizi dinlemek icin burada degiliz nokta.Ne demek istiyorsun? Biz de beğendiğimiz falcıyı yazıyoruz. Reklam mı yapıyoruz yani.. Yanlış konuşuyorsun..her falcıyla ilgili yorumunu paylaşabilirsin ama itham ediyorsun herkesi farkında mısın?
Hayır anlamadığım herkesin falı çıkacak diye bir kaide yok,zaten gelecek konusunda ALLAH'ın tasarrufuna inanmazsak vay halimize,anlık durumda herkes herseyi bilemez,benimkini görür seninkini görmez...Bu durumda buradaki insanlara iftira atıp kaçmakla morali mi düzeliyor anlamadım...Kimin reklamını yapmışız burda hepimiz beğendiğimizi beğenmediğimizi söylüyoruz,selenayı burda duydum denedim,sevmedim,gelip sorduğum can'lara "bişey bilemedi siz reklam yaptınız" mı dedim :))) Hiçbirimiz bu kadar basiretsiz davranmadık Marple'im... Neyse ki dediğin gibi bünyemizden atıyoruz bu tipleriBuraya gelip ahkam kesenlere ne desek anlayamadim ben iliski ile ilgili akil veren istedikleri olmayinca burda bize saran esip gurleyen vb ..ahkam kesmeyin kardesim bizde tatli baslayan iliskilerimiz sarpa sardi diye burdayiz keyiften degil allahtan birbirini anlayan taniyan niyetini az cok anlayan bir grup olduk ki sonbahar yapragi misali kurudu gitti cogu kisi. Sizin ahkam kesmelerinizi akil vermelerinizi hakaretlerinizi dinlemek icin burada degiliz nokta.
Sinek viziltisi yazin gelir ya tam huzurla uyuyorsundur tepende gezer gezer gezer ama duvara yapisir sonunda sabir cunku bazen sinanmaya gelmezHayır anlamadığım herkesin falı çıkacak diye bir kaide yok,zaten gelecek konusunda ALLAH'ın tasarrufuna inanmazsak vay halimize,anlık durumda herkes herseyi bilemez,benimkini görür seninkini görmez...Bu durumda buradaki insanlara iftira atıp kaçmakla morali mi düzeliyor anlamadım...Kimin reklamını yapmışız burda hepimiz beğendiğimizi beğenmediğimizi söylüyoruz,selenayı burda duydum denedim,sevmedim,gelip sorduğum can'lara "bişey bilemedi siz reklam yaptınız" mı dedim :))) Hiçbirimiz bu kadar basiretsiz davranmadık Marple'im... Neyse ki dediğin gibi bünyemizden atıyoruz bu tipleri
Biz bu manyaklıkla yeni üyelikler alır yine baktırırzÇoook mu çok mantıklı söyledin ne
Oğuzhan olumlumuydu sende canım birde ne kadar süre verdi sana?Kızlar günaydın oguzhani denedim cok begendim hafta sonu sesli yorumuda acicakmis haberiniz olsun
Birde guzel ruya yorumu yapan kimse var mi ruya yorumlatmam lazim.
Hayır birde kendisi ile çelişiyor.. hem diyor ki dışardan okuyanlar burada reklam dönüyor , buraya inanarak fal bktırmayın . Hem de bu topiği izlemeye devam ediyor. O zaman sen niye burdasınBuraya gelip ahkam kesenlere ne desek anlayamadim ben iliski ile ilgili akil veren istedikleri olmayinca burda bize saran esip gurleyen vb ..ahkam kesmeyin kardesim bizde tatli baslayan iliskilerimiz sarpa sardi diye burdayiz keyiften degil allahtan birbirini taniyan niyetini az cok anlayan bir grup olduk ki sonbahar yapragi misali kurudu gitti cogu kisi. Sizin ahkam kesmelerinizi akil vermelerinizi hakaretlerinizi dinlemek icin burada degiliz nokta.
Evet canim olumluydu ama daha var suresi yaz aylari ama yakin gelismelerde yazmis olursa soylerimOğuzhan olumlumuydu sende canım birde ne kadar süre verdi sana?
Peki canım bekliyorummEvet canim olumluydu ama daha var suresi yaz aylari ama yakin gelismelerde yazmis olursa soylerim
Yolunu kaybetmis perisanim beeeenHayır birde kendisi ile çelişiyor.. hem diyor ki dışardan okuyanlar burada reklam dönüyor , buraya inanarak fal bktırmayın . Hem de bu topiği izlemeye devam ediyor. O zaman sen niye burdasın
Çelişki , çelişki , çelişki
yok be donatellam dedim ya işte zaten 2 aydır hiç haberleşmiyoruz dün kandil mesajı attım toplu üstten bakmış sildi sandım ben ama saabah 9 da mavi tik oldu. tabi cevap yazmadı en azınadab sayfama girmişGelisme varmi bebegim sende hic
Kimsenin falı çıkmıyor canım falcılar herkese aynı tarihleri veriyolar zaman gelince de patır patır patlıyorlar umarım yeterli olmuşturfalı bıraktık diye seviniyorduk bir sene olmuştu nerdeyse, yine yavaş yavaş düşüyoruz ağlarına kurtarın beni
yeterli mi ? değil tabi ki:) bırakılmıyor meret:)Kimsenin falı çıkmıyor canım falcılar herkese aynı tarihleri veriyolar zaman gelince de patır patır patlıyorlar umarım yeterli olmuştur
Ben 2 kişiye attım artık tövbe ettim daha da atmam fal insanların kaderini öteliyormuş çok yerden duydumyeterli mi ? değil tabi ki:) bırakılmıyor meret:)
konunun eskileri bilir. tellwe, binnaz, falalem, taksim, bakırköy, kadıköy, beylikdüzü, telefon ne kadar fal bakılan yer varsa baktırmadığım bir allah kulu kalmadı zamanındayine yeni biri çıkınca tutabiliyor mu insan kendini? bir sene kadar işte:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?