Binnaz Abla

Ne demek istiyorsun? Biz de beğendiğimiz falcıyı yazıyoruz. Reklam mı yapıyoruz yani.. Yanlış konuşuyorsun..her falcıyla ilgili yorumunu paylaşabilirsin ama itham ediyorsun herkesi farkında mısın?
Buraya gelip ahkam kesenlere ne desek anlayamadim ben iliski ile ilgili akil veren istedikleri olmayinca burda bize saran esip gurleyen vb ..ahkam kesmeyin kardesim bizde tatli baslayan iliskilerimiz sarpa sardi diye burdayiz keyiften degil allahtan birbirini taniyan niyetini az cok anlayan bir grup olduk ki sonbahar yapragi misali kurudu gitti cogu kisi. Sizin ahkam kesmelerinizi akil vermelerinizi hakaretlerinizi dinlemek icin burada degiliz nokta.

Son düzenleme:
Hayır anlamadığım herkesin falı çıkacak diye bir kaide yok,zaten gelecek konusunda ALLAH'ın tasarrufuna inanmazsak vay halimize,anlık durumda herkes herseyi bilemez,benimkini görür seninkini görmez...Bu durumda buradaki insanlara iftira atıp kaçmakla morali mi düzeliyor anlamadım...Kimin reklamını yapmışız burda hepimiz beğendiğimizi beğenmediğimizi söylüyoruz,selenayı burda duydum denedim,sevmedim,gelip sorduğum can'lara "bişey bilemedi siz reklam yaptınız" mı dedim :))) Hiçbirimiz bu kadar basiretsiz davranmadık Marple'im... Neyse ki dediğin gibi bünyemizden atıyoruz bu tipleri

Sinek viziltisi yazin gelir ya tam huzurla uyuyorsundur tepende gezer gezer gezer ama duvara yapisir sonunda sabir cunku bazen sinanmaya gelmez

Hayır birde kendisi ile çelişiyor.. hem diyor ki dışardan okuyanlar burada reklam dönüyor , buraya inanarak fal bktırmayın . Hem de bu topiği izlemeye devam ediyor. O zaman sen niye burdasın
Çelişki , çelişki , çelişki

Yolunu kaybetmis perisanim beeeen ) diye bir sarki vardi

Kızlar deniz devrim'in bir dediği dolaylı yoldan çıktı. Mayısa kadar olacak demiş. Eh işte dediğine benzer bir şey oldu.
Ayrıca selena'nın da dediği bir şey çıktı.

Kimsenin falı çıkmıyor canım falcılar herkese aynı tarihleri veriyolar zaman gelince de patır patır patlıyorlar umarım yeterli olmuştur
yeterli mi ? değil tabi ki:) bırakılmıyor meret:)

konunun eskileri bilir. tellwe, binnaz, falalem, taksim, bakırköy, kadıköy, beylikdüzü, telefon ne kadar fal bakılan yer varsa baktırmadığım bir allah kulu kalmadı zamanında yine yeni biri çıkınca tutabiliyor mu insan kendini? bir sene kadar işte:d

Ben 2 kişiye attım artık tövbe ettim daha da atmam fal insanların kaderini öteliyormuş çok yerden duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…