- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Fatima ve fama telvedeydı ayrıldılar, fatıma falalemde,, fama eger o famaysa tabı bıryolunvarda, venus falsepetinde ..Fama ile Fatima farklı mı? Fama mı venüs mü,bunlar nerde bakıyor gibi sorularım var,hızınıza yetişilmiyor ki
Canım ben severım onu, gene aynı seyı yazıcam ama benım hayatımla ılgılı iş gibi konular ıcın verdıgı tarıh acıkcası gecti, aşk için anı bıldı, benım bekledıgım arama olmadı ama o donem olmicak bıtıcek dedıgı bı durumum bıttı, esas konu tarıhe takılmaz ısen beklemede diyelım,bı kez denenebılır..fal alem tuğçe çetin nasıl bilirsiniz kızlar yorumlar gayet iyi gibi
Takılma canım o hep olumsuzzbinnazdaki bilge kart yorumcusmu yoksa olumsuz gerçeklerimi söylüyor bana patır patır olumsuz şeyler söylemiş moralim zaten bozuktu şimdi dahada bozuldu herşey bukadarmı kötü olur valide kartı yılan kartı gelmiş bütün olumsuz şeyleri söyleemiş
Bende begendim oguzhani ama kahve attim katinada aklim kaldi onudami denesem falkolik oldum bu araKızlar kendi soyledıgımı yuttum kuzenınde gazı ıle oguzhana attım, katina.açıkcası begendım, olumluydu, arada eger bır baska falcıya attıgım soruyu gormedıyse kı kotu duşunmek ıstemıyorum, nokta atışı oldu ve şaşırdım. Yaz ayları dedı zaten onunuz yaz cokda tatılle takılmadım ama nedense cvp olarak nerdeyse bı fal bakmış kadar uzun cvp geldı, maddıyatla zoru yok gıbı geldı,, bılemem, tozpembe bı tablo cızmemış ama katına hep aynı cıkıyo buda sasırtmıyo degıl benı hemen hemen aynı kartları secıyorum kendıme sasırdım, bır halt daha yaptım sahrayada attım 21 dk yorum geldı, acıkcası ıyı bır kalbı var kadının ama oguzhanı daha bı begendım sankı ıkısıde olumlu buarada ama sahra bıraz kendınde celıştı sankı..hergun bı fal atmazsam huzursuz oluyorum delımıyim neyım ya250 dem asagı fatura yok ( bıktım ama tutamıyorum kendımı yorum gelınce kı okumadan daha mutlulugumu gorsenız sasırırsınız ne oluyo bana ya boşluktan falla saldım sankı (
sagol balımCanım ben severım onu, gene aynı seyı yazıcam ama benım hayatımla ılgılı iş gibi konular ıcın verdıgı tarıh acıkcası gecti, aşk için anı bıldı, benım bekledıgım arama olmadı ama o donem olmicak bıtıcek dedıgı bı durumum bıttı, esas konu tarıhe takılmaz ısen beklemede diyelım,bı kez denenebılır..
fatima bebeğim burayı okuyorsan başlasan ya artık yorumlara bak bence akşamüstü oldu sayılır
ahhahha baldanım bende de aynı durum normalde kankalarımla bile konuşurken kız ayol aayyyyy kullanmam ama burada yaza yaza günlük hayata geçtiAttın mı kız ben atamadım bileydim vakitsiz açacağını uyumaz bekler idim
Bu arada kızlar bu 'kız' kelimesinden nasıl kurtulurum, ya normalde kullanan biri değil idim ama burada yazarak, bir iki arkadaşa da kullanarak dilime dolanmış. Geçen gün sekretere güzel olmuş kız dedimAllahtan sorun değil onun için ama benim için büyük sorun, napsam nasıl kurtulsam bilemiyorum çıkıveriyor birden, çok içime oturdu
ahahaha aynen ben de nefret ederim kız lafından ama bugünlerde nerden dolandıysa dolandı dilime bugün babaneme demişim yanlışlıkla şaşırdı kaldı kadıncağız senin konuşman niye bozuldu diyeAttın mı kız ben atamadım bileydim vakitsiz açacağını uyumaz bekler idim
Bu arada kızlar bu 'kız' kelimesinden nasıl kurtulurum, ya normalde kullanan biri değil idim ama burada yazarak, bir iki arkadaşa da kullanarak dilime dolanmış. Geçen gün sekretere güzel olmuş kız dedimAllahtan sorun değil onun için ama benim için büyük sorun, napsam nasıl kurtulsam bilemiyorum çıkıveriyor birden, çok içime oturdu
Attın mı kız ben atamadım bileydim vakitsiz açacağını uyumaz bekler idim
ahhahha baldanım bende de aynı durum normalde kankalarımla bile konuşurken kız ayol aayyyyy kullanmam ama burada yaza yaza günlük hayata geçti
ahahaha aynen ben de nefret ederim kız lafından ama bugünlerde nerden dolandıysa dolandı dilime bugün babaneme demişim yanlışlıkla şaşırdı kaldı kadıncağız senin konuşman niye bozuldu diye
Valla kızlar hepimiz etkileniyoruz demekkiO zaman forumda konuşmaları düzelterek başlıyoruz, ben mesela kız demeyeceğim artık.Forum ile başlıyorum 'kız'ı hayatımdan çıkarmaya
Yahu ben çoklu alıntı yapmıştım ama yine olmadı, nasıl yapılıyor bu çoklu alıntı işi ?
offf aynen yaa, feci dolandı benim de dilime
Nasıl yaptın kız bu çoklu alıntı işini ? Ay pardon kız yoktu
görmedim merak etme
çoklu alıntıları tıkladıktan sonra, cevap yazarken, mesaj metin kutusunun sol alt köşesinde 'Alıntıları Ekle' butonu var.
ona tıkla.
Bana da bilge çok olumsuz yorum yapmıştı ama şöyle söyleyeyim, diğer tüm güvenilir falcılar da olumlu yorum yaptı konum hakkında. Moralini bozma hiç, ama insan ister istemez de düşünüyo ya diğerleri patlar da bilgenin dediği çıkarsa diye :) valide bana da çıkmıştı bu arada açılımımda, sanırım kadının enerjisinden dolayı kötü kartlar çekiyoruz :)binnazdaki bilge kart yorumcusmu yoksa olumsuz gerçeklerimi söylüyor bana patır patır olumsuz şeyler söylemiş moralim zaten bozuktu şimdi dahada bozuldu herşey bukadarmı kötü olur valide kartı yılan kartı gelmiş bütün olumsuz şeyleri söyleemiş
Kiz arkadasin asik olacak ex ise hasta olabilirKızlar rüyamda en yakın kız arkadaşımı kırmızılar içinde gördüm ya. Ten rengi bile kırmızıydı yüzü elleri kolları her yeri. Boyanmış gibi. Exi de sapsarı gördüm. O da aynı şekilde boyanmış gibi. Ne demek bi fikri olan var mı. Ayrıca falalem şevval güneşe hiç rüya yorumlatan var mı?
Çok sağol canım benimmKiz arkadasin asik olacak ex ise hasta olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?