Binnaz Abla

Ben Oğuzhan derim beni şaşırtan nokta atışı olmuştu ve çok mantıklıydı falı beni çok tatmin etti oğuzhandan sonra fal baktırmamaya karar verdim bekliyorum şuan çıkmasını
ya ben kart seçerken konsantre olamıyorum daha doğrusu neye konsantre olucam bilemiyorum beceremiyorum soruyu düşünerek mi çekiyosunuz kartları nasıl yapmamız lazım onu?

ilk baktırdığımda aylin söylemişti konsantre olmadan çekmişsin diye ama şimdiye kadar baktırdığım en iyi faldı o fal kadar şaşırtan olmadı beni bi daha

Soracağım soru zaten hep aklımda olduğu için konsantre olmakta zorluk çekmedim :) Ama aklımda kişiyi düşünerek gözüme kestirdiğim kartları seçtim yine de sen bilirsin belki seninle enerjisi uyuşmaz ama ben oğuzhanı çok beğendim sonucu olumsuza bağladı tamda istediğim gibi .onunla yeni bir birliktelik var diyen falcı şimdiden patlamış olurdu benim gözümde çünkü imkansız

bi deniyim bakayım denemeden bilemeyiz dimi

kızlar patlayan falım var ama bu sefer ıyı haber
ailede cok sevdıgım ama küs oldugum bırı vardı venuse ne zaman barısırız demıstım altı ayı bulur demişti ama son bi kac gundur kendısı bana adım atmaya basladı barısalım dıye sımdıde benden adım beklıyo kesın yanı venuse baktırdıktan 2 hafta sonra gerceklestı

kızlar bbıde bu fama kahve bakmıyodu sankı benmı yanlıs hatırlıyorum tellwedeyken falının bırı kapalıydı sankı?

Kizlar iki falla bir muddet beklemeye girecegim fama ve fatima ikisi arasinda tercih yapsam fatima derim ama bayildim..cidden memnun kalarak baktirdim bu ikisi disinda ki fatima onceligim asla fal atmam artik son noktada cunku bu ince konuyu bana soyleyen detayli pek kimse olmamisti

aynen benimde şoklardayım

ıkısı aynımıydı pekı marple?

Famaya bende fal attım eski baktıranlar baya memnun umarım bende memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…