Binnaz Abla

kızlar forumda meryemin olumsuz konustugu var mıydı diye konusmustuk..hatta bazı arkadaşlara atmıstım falı.arkadasım a baktıgı fal yani o olay tam da meryem in dediği gibi oldu..üç dört kere aynı ortamda oturup konusmanız ve herkesin kendi hayatına gitmesi var demişti..bugun durum oyle dediği gibi de oldu..oturdular dort kere bır hafta ıcınde..sonra cocuk cektı gıttı mesajlarına cevap bıle vermedı...

hangi meryem di bu tatlım falalemdekiyse ben kasım da atmıştım patlayalı aylar oldu

Canlar fatimaya kahve mi tarot mu ne dersiniz ? Kahve atacak idim ama 2 gün önce içtiğim fincan yeniden içmeye üşeniyorum

Marple canım famayı beğendinmi?

ben senden kaçmadım canım,kaçacak göçecek bir bir kişiliğim yok ayrıca,
sen neden bu kadar lafı üstüne aldın anlamadım,buraki arkadaşlar kimin reklam yapıp yapmayacağını anlayacak kadar kıvamlandılar artık,
seni tanımam amacın ne bilemem,benide ilgilendirmez,ben reklam yapılıyor derken.buradiki kişilerin hepsini kastetmedim,var elbette var,reklam kokan yazılar var,ben burada beğendiğim beğenmediğim falcıları söylemişimdir,ancak hiç bir zaman birisi bir falcı hakkında olumsuz konuştuğunda,ateşe basmış gibi sıçramadım,vay ona niye böyle dersin vay oda sana hakkını helal etmezlere hiiiçç girmedim,işimde hiiçç olmaz.
evt reklamcılar var,arasıra burada boy gösteriyorlar,bunu anlayıncada şutlanıyorlar biliyorum,ama anlayana kadar,yolcular yolu tutmuş oluyor,
ben burada falcı önerildiğinde,asla ona baktırmamaya karar verdim,artı hoşuma giden falcıları sesli olmak üzere tercih ediyorum,
sendende kaçmıyorum,böyle laflara karnım çok tok,neyin peşindesin anlamadım,buradaki arkadaşları kışkırtmak için herkesin adına konuşma,ben birini kırarsam özürümüde dilerim,seni kırdığımı hiç düşünmüyorum,sendende özür falan dilemiyorum,çünkü ben seni veya buraki belli kişileri karalayacak bir şey yapmadım,sözüm buraki herkese değildi,anlayan zaten anlar,sen zıplama yapma,ben diyeceğimi dedim bu konuda daha fazla lastikleşmesin.

biz birbirimize destek olmak adina fikir bildiriyoruz reklam yapani ofkesini burda herkesi karalayarak cikaranlari artik oyle iyi anladik ki onlari keskin sirke kupune zarar sozunu okuyup anlamalari icin kendi haline birakiyoruz.
yaa allah aşkına bi geçmişe bakın,nefertari.kendisi bir arkadaşla laflaştılar,birisi nesibeye laf söyledi diye olmadık lafları sıraladı,geldi bide bana atrlandı,ben onu aklıma getirip veya sizleri aklıma getirip bir şey demedim,beğenmem beğenmem bunu söylemekte özgürüm,kendisi ortalığı karıştırmaya gelmiş,bula bula bir laf attı bana,başladı bulaşmaya.
lüütfen benim sizlere asla bir lafım olmaz,buradaki arkadaşlığa dostluğa diyecek lafım yok,olmazda.

valla benim bünyem seni atalı çok oldu,üstüne kimsenin bünyesinde değilim,evet beni dişine göre buldun galiba,milletin yükünü üstüme yıkmaya çalışma,bal gibi nesibenin reklamını yapıyorsun,bir arkadaşla burada atışdınız,o lafını tıkdı,gözüne beni kesdirdin,sen kendin burada nesibeye laf söyleyen birine nesibenin avukatı gibi çıkıştın,oda bana ne bende nesibeye laf falan söylemiyorum,bunuda açayım,evet sen reklamcısın,korumaya almışsın bazı falcıları bunu yapıyorsun,beğenirsin beğenmezsin tamamda biri bir şey dediğinde neden zıplıyorsun,buradakileri kışkırtmaya çalışıyorsun,ben genel konuşmadım ama burada bazı falcıları överek reklam yapılıyor,bunu reklam olarak yapmasalarda dışarıdan bakanları cezbediyor,ama reklemcılarda var o ayrı,bende burada adı geçen bütün yorumculara yorum yaptırdım,ama genelde beğenmedim,beğendiklerim oldu ama zamanla onlarda boozuldu,bu nedenle ben hissettiğim bir falcıya baktırma taraflısı oldum,
ikide bir bana laf atıp durma,git kendi çapında takıl,benim seninle hiç işim olmaz,düş yakamdan tamammı

kızlar zeus'a fal atmıstım fal sepeti.anı ve geçmişi bildi..aile olaylarımı da söyledi hepsini..eğitim falan filan. yani herkes ilişkim olsa da olmasa da aynı şeyi diyor..ne diyim kader diyorum ama ılıskım olunca falların seyri su sekilde değişti geçmişteki insan af dileyecek olarak gorunuyor bakalım cıkacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…