varya bi benim dediklerime baktırmadınız haaaslında öövmeyede korkuom beğenmezsiniz diye ama fal işini gönlümü verdim biliom artık bileni bilmeyeni.
siz kimi demiştiniz eğer telwedense ben burada söylenen kişilere baktırdım genelde
efsunlar falcıkatina eslinaabla en son bunları dedim
efsunlara çok önce baktırmıştım ,eslinaabla 2 kere iade etmişti falın kötü diye, kredim varken en iyisi falcıkatinayı deneyeyim bu arada falcıkatina hangisinde iyi kahvemi
benim fincanlarım yoko yuzden hep tarot baktırıyorum yada katina.pek kart yorumlamamış direk his.
kelimelerinmeleği var bir de sanal fincan gönndermiştim ona bile o kadar uzun bakmışki şaşarsın.sen efsunları nasıl buldun?
kelimelerinmelegi ciktimi bacim
kelimelerinmeleği var bir de sanal fincan gönndermiştim ona bile o kadar uzun bakmışki şaşarsın.sen efsunları nasıl buldun?
Tellwe de
Adin, sarayliHanim, Kiraze, esince ve falcialim i gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim. Chloe de degisik, denenebilir.
adine fal yolladım bakar inşalalh bugün tabi
pek sevmedim adini
efsunlar falcıkatina eslinaabla en son bunları dedim
Şevval sabah girmiş artık ne zaman gelir bilmem tüm gün de bekleyemem akşam okula gitcem Samira'ya mı baktırsam fikri olan var mı nasıl biri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?