Binnaz Abla

varya bi benim dediklerime baktırmadınız haaaslında öövmeyede korkuom beğenmezsiniz diye ama fal işini gönlümü verdim biliom artık bileni bilmeyeni.

efsunlara çok önce baktırmıştım ,eslinaabla 2 kere iade etmişti falın kötü diye, kredim varken en iyisi falcıkatinayı deneyeyim bu arada falcıkatina hangisinde iyi kahvemi

benim fincanlarım yok o yuzden hep tarot baktırıyorum yada katina.pek kart yorumlamamış direk his.

kelimelerinmelegi ciktimi bacim

daha bana bi b.k çıkmadı açıkçası ama tarihte vermedi o bana.yinede kesinlikle hisleri var işte çıkmayanları sırayla yazıom burayamiraj çıkmadı ama iyiydi falı çıkmadı dediğimde 26 27 sini vermişti tarih ama olmadı bakalım daha hangileri çıkmayacak

kelimelerinmeleği var bir de sanal fincan gönndermiştim ona bile o kadar uzun bakmışki şaşarsın.sen efsunları nasıl buldun?

efsunların dediğini yaşamadım 6 ay olmuş baktıralı telwede bana en çok uyan rumi ,tatlıcadı84 (ama uzun zamandır yok )ve falcıalim oldu .ruminin bi dediğini vaktinden önce yaşadım ve durum analizi rezzan hn ve nesibe hn ile aynıydı.diğer söylediklerine daha 10 gün var bakalım

ve ben yine dayanamayıp rezzan hn gönderdim ,bu akşam bence karıştırmamak gerekiyor aslında diye düşünüyorum

ve kiraze hazirandan bu yana 3 defa baktırmışım ve hiçbir dediğini yaşamadım maalesef ,ki burada bayağı memnun olan var

pek sevmedim adini

bende canım.biraz atmış gibi geldi.cherrye sordum da.
yani belkide hoşuma gitmeyen şeyler dedi:)) yok ama yani fal az baktırsam neyse dicem de.
benim eskisi malın tekidir sevgilisi bile olmamış biri düşün.zamanında çok şişmanmış kızlar bakmıyomuş tabi.zayıfken tanıdım ben o yıl 30 kilo vermiş diyo ki bunun senden sonra sevgilisi olmuş sen biliyo da olabilirsin ama ondan duyucaksın.o bi saçma ki barışcakmışız bide bunu duyunca ben.neyse emre sercan falan diye isim saymış.
ekimin ortasında yolun var diyoda benim yolum 2 gün sonra.ekimin ortasında bayrama ailemin yanına gelirim yani sevmedim pek.2014e girmeden olcak herşeye bağlamış olayı

Binnazablanın yeni ve ilginç yorumcusu milleti şok etmiş galiba. Bir sürü tek yıldız almış..

Şimdi de sayfasına 'Derinlere dalmam gerekecek , yeni yorumlara ulaşmak için ! ' demiş..
Abimiz artık nasıl bir boyutta yaşıyorsa :))

Tellwe'deki Mithat delisi prenses bu abimize fal yollasa :))
Hem prenses deli olur , hem abi derinden çıkamaz...

Selam kızlar, baktırdığım tüm fallar elimde patladı. Yaz dönemi geçti, şimdi kış aylarına döndük kiraze kış aylarında olacak dedi. Aslında 2 söylediği çıktı bu niye çıkmasın diyorum ama artık iyice tükenmişlik sendromu yaşamaya başladım Haziran temmuz ağustos geçince bana dediler eylül ayında yıldızlar üzerinizde olacak Tutkulu aşk yaşamaya başlayacaksınız.. Haha gülüyorum şimdi bunları okuyunca... Sallamışlar da sallamışlar ... Şimdi Şevval'i beklemedeyim, sebeb-i varlığımın varlığından haberim yokken ondan almıştım haberini Dediği zamanda çıkmıştı karşıma, ah nolurdu ki diğer dedikleri de çıksaa

Neyse ben kahvemi yapayım iyi fallar

Şevval sabah girmiş artık ne zaman gelir bilmem tüm gün de bekleyemem akşam okula gitcem Samira'ya mı baktırsam fikri olan var mı nasıl biri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…