- 23 Ağustos 2012
- 52.255
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.788
- 898
Hadi ya ben de fal attım bekliyorum kuzum güme gitti demek ki
Onu dıcektım bende katınada ben cok begendım, soylekı kahve yorumu nedense bana bayannların bakması gereken bı fal turu olarak gelıyo:))Oğuzhan katinada iyi sanırım
Aynen canım bugün biri kahve atmış beğenmemiş zaten onun üzerine biraz soğudum sanki birde oğuzhan eski sevgilinin sana olan duyguları hakkında ne demiştiOnu dıcektım bende katınada ben cok begendım, soylekı kahve yorumu nedense bana bayannların bakması gereken bı fal turu olarak gelıyo:))
Ben akşam 8de attım gece 1 2 gibi geldi gece bakıyor fallara sanırımOğuzhan çok bekletiyor mu kızlar? Bekleyen falları olmasına rağmen fal alımı açık,umarım bugün bakıp gönderir. Bugün tezcanlılığım üstümde patladım beklemekten
Ay ben yine karıştırdım yafama
Bir yolun var da online su anda
Canım Marple ın falını okudum..cümleler aynı fama gibiydi.. Bu kişinin seni düşünmesi var, sevmesi var gibi.. Bu tarz konuşması vardı onun.. Aynı öyleydi.. Valla şaşırdım sana başka biri bakmış olabilir miKizlar , Fama'yi yakaladim ama bence Fama, Fama degil.
Tellwe deki falinda Fama imlayi son derece duzgun kullanmis, cumleler buyuk harfle basliyor; anlatim da duzgun, cumle dusuklugu vs. yok.
Simdi gelen falla Turkcenin alakasi yokBu falda bir nokta atisi , soke edici bir sey goremedim, cumleler yuvarlak, cogu an tespiti de yanlis . Bilemedim kizlar, siz ne dusunuyorsunuz?
Bence aynı fama gibi @mischcherrCanım Marple ın falını okudum..cümleler aynı fama gibiydi.. Bu kişinin seni düşünmesi var, sevmesi var gibi.. Bu tarz konuşması vardı onun.. Aynı öyleydi.. Valla şaşırdım sana başka biri bakmış olabilir mi
cherry aynı fama gibi geldi ama sende mi bilemedi ki acabaYani bilemedim, baktirmis olanlarla eski/yeni fallarimizi degis tokus yapip tartisabiliriz. Istersen sana da atayim fallari, sen de bak hakli miyim haksiz miyim. Yani bilemedim, belki de gunahini aliyorum.
@babsyter sen gondermissin galiba, benim yeni falimi sana aticam , oku bir.
kuzum attın mı ne attın? 2 gündür karar veremiyorum ne atıcağımaAy ben yine karıştırdım yabiz fama derken falalemdeki medyum fatimadan bahsetmiyor muyduk canım ne falı atayım peki famaya
Bence aynı fama gibi @mischcherr
cherry aynı fama gibi geldi ama sende mi bilemedi ki acaba
AY bilemedim ki yaaaSekerim, sence dil, uslup Fama mi? Bana tellwede baktigi faldaki yazisi cok duzgun ve temizdi, noktalamasina kadar. Simdiki fali ilkokul cocugundan beter. Bir de uslup ayni gelmedi bana, baska biri gibi hissettim........Allah Allah ben mi sacmaliyorum
Bende coktan gumledikızlar umudunuzu kırmak ıstemem ama naıra bende patlamak uzere
Bende coktan gumledi
Nairayı ben de hiççççç beğenmedimBende de Naira salliyor, begendim diyenleri hayretle okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?