Binnaz Abla

Kızlar fama bana muhtemelen patladı ama anda çok iyi, 2015 demişti yılın hepsini bekleyemem ama güzel bir insandır, doğru buluyorum ben onu, bu piyasada da doğru adam bulmak zor. Hep diyoruz gelecek bir ihtimal ve kelebek etkisi, ihtimaller her an değişebiliyor.

bende de çok kötüydü geçmiş yok zaten

Bak buda fama .. çekmesi olacak dönmesi olacak ...çekecek ya da dönecek değil, Ama cherryi nin falı bana göre de Fama gibi değildi ya ..

Bak buda fama .. çekmesi olacak dönmesi olacak ...çekecek ya da dönecek değil, Ama cherryi nin falı bana göre de Fama gibi değildi ya ..
aynen değil gibi. o fala başkası bakmış. fama hesap açtı da, iki arkadaş falan mı bakıyorlar acaba diye düşündüm ben de. çünkü biz burda famayı çok zikrettik. kız da birden ortaya çıktı.

Son düzenleme:
Cümleler düzgünse o fama değildir, benim bildiğim fama yarım yamalak Türkçe ile yazar

aynen değil. o fala başkası bakmış. fama hesap açtı da, iki arkadaş falan mı bakıyorlar acaba diye düşündüm ben de. çünkü biz burda famayı çok zikrettik. kız da birden ortaya çıktı.
Yeni hesabından baktığı@Marple ın falı Famaydı ama .. valla ben de anlamadım .. bişeyler dönüyor ama.. hayr birde cherry nin falında anlık durumda tamamen yanılmış.. fama nın anlık durumları çok iyidir .. şaşırtır bildiği şeyler.. ama cherrynin falını bayaa biidiğin sallamş

acemi fal bakanlar atar ya böyle, klasik cümleler kurar falan öyle bakılmış. gerçekten fama anda iyiydi çünkü. çocuk dediği gibi tip olarak. bana söyledikleri de doğru kendini çekmişti ben sorun çıkarınca. gerçi kendine çekmeye çalışan kız var mıydı bilmiyorum onu. ama çevresi çok geniş, etrafı kız dolu bi çocuk olduğu için inanmıştım.

acaba dönüşümlü mü bakıyorlar biriyle dicem ama kötü niyetli de olmak istemiyorum, ama varsa da öyle bir şey pes valla ne diyim.

kızlar fama da falım var şuan, gelince yazarım size durumu.
meryem ve aylin tarzında anladığım.

kızlar naber? artık sık giremycem, eski sayfaları da okuyamadım, durumumuz yoktu

var mı dişe dokunur bişey ? biri dün bişey açıklıycam diyodu, kimdi hatırlamıyorum? nooldu açıkladı mı? kim aslında kimmiş ?

hanevebubi demişti. haber pazt gelecekmiş, bende bekliyorum merakla

Şimdi bu fama ile fatima ayrı kişiler mi kesin mi? Ben sizin kadar tecrübeli değilim yavrular,fama mı iyi fatima mı?Birde naira varmış hangisi iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…