Ben baktirdim, pozitif seyler soylemis. Bence denenebilir, umarim pembe tablo cizmez.
bende canım.biraz atmış gibi geldi.cherrye sordum da.
yani belkide hoşuma gitmeyen şeyler dedi:)) yok ama yani fal az baktırsam neyse dicem de.
benim eskisi malın tekidir sevgilisi bile olmamış biri düşün.zamanında çok şişmanmış kızlar bakmıyomuş tabi.zayıfken tanıdım ben o yıl 30 kilo vermişdiyo ki bunun senden sonra sevgilisi olmuş sen biliyo da olabilirsin ama ondan duyucaksın.o bi saçma ki barışcakmışız bide bunu duyunca ben.neyse emre sercan falan diye isim saymış.
ekimin ortasında yolun var diyoda benim yolum 2 gün sonra.ekimin ortasında bayrama ailemin yanına gelirim yani sevmedim pek.2014e girmeden olcak herşeye bağlamış olayı
Ayyy kusura bakmayin kizlar :2: :2: Suclu hissettim simdi ben onerdigim icin :2: Size salladiysa bana da sallamistir o zaman olamaz!!!!!!!!!Bana guzel seyler soylemisti sinir oldum simdi
Dun Arnisa'ya baktirdim, olumlu konusmusIcimi acti hatun
Binnazabla ya yeni bir amca daha gelmis. Sok transfer olan, derinlere dalan amcadan sonra baska bir taze kan daha getirmisler, hadi bakalim.
nolcak kız fal bu olur böylee
başkalarını deneriz
Esince ye taaaaaa Mayista baktirdigim fali tekrar okudum. O zaman sallamis mi ne demistim, simdi gozume gayet mantikli gelmeye basladi. kasim ayina nokta atisi yapmis.
bende canım.biraz atmış gibi geldi.cherrye sordum da.
yani belkide hoşuma gitmeyen şeyler dedi:)) yok ama yani fal az baktırsam neyse dicem de.
benim eskisi malın tekidir sevgilisi bile olmamış biri düşün.zamanında çok şişmanmış kızlar bakmıyomuş tabi.zayıfken tanıdım ben o yıl 30 kilo vermişdiyo ki bunun senden sonra sevgilisi olmuş sen biliyo da olabilirsin ama ondan duyucaksın.o bi saçma ki barışcakmışız bide bunu duyunca ben.neyse emre sercan falan diye isim saymış.
ekimin ortasında yolun var diyoda benim yolum 2 gün sonra.ekimin ortasında bayrama ailemin yanına gelirim yani sevmedim pek.2014e girmeden olcak herşeye bağlamış olayı
adini benğenmemene çok sevindim bana da olumsuz konuşmuştu hemen etkilendim faldan.sanki burda da iyi diolardı ondan iyice korktum.neyse sevindim yanii ohh
bu arada şu anda da pusuya yattım şevvali bekliom falcılar da tükenior yavaş yavaşkararsızım da baktırıp baktırmamak konusunda
Binnazablanın yeni ve ilginç yorumcusu milleti şok etmiş galiba. Bir sürü tek yıldız almış..
Şimdi de sayfasına 'Derinlere dalmam gerekecek , yeni yorumlara ulaşmak için ! ' demiş..
Abimiz artık nasıl bir boyutta yaşıyorsa :))
Tellwe'deki Mithat delisi prenses bu abimize fal yollasa :))
Hem prenses deli olur , hem abi derinden çıkamaz...
bana olumlu olmasına rağmen beğenmedim ben.yani biraz saçma geldi.anlattım burda da ekimin ortasında yolun var diyo da 2 gün sonra yolum var benim onu nası göremiyo.bide 2 gün sonraki yolum benim için önemli olan hani.ekimin ortası bayram ailemin yanına gelecem yani.
eski sevgilimle tekrar barışcakmışım ama biz ayrıyken başkası olmuş dedi.çocuğu görsen hiç öyle biri değil.erkek milleti dersin hani normalde bende çok öküz tanıdım tek bunun kız olayını görmedim.yine de belli olmaz diyim de.bide bunu öğrenip barışcakmışım.
bilemedim sevmedim ben.sen niye sevmedin? ama enerjimi sömürdü resmen valla
veee şu anda yine fal krizim gelmiş durumda
bizde bu benimkiyle bi başlangıç yapacakmışız ama 3 ay sonra başkasını bulacakmış 3.kişi girecekmiş araya.benden ayrılacakmış.ulan daha biz çıkmadan çıkarttı bir de üstüne ayırdıçok moralim bozuldu iyice hassaslaştım olumsuz bişey duyduğum anda tüm enerjim çekiliyor.
bana daha şimdiye kadar kirazenin çok önemli olmayan bişey dışında kimsenin söylediği çıkmadı.ama baya bi falcı denedim ben.binnazda serra en favorim.samiraya baktırdım fena değil diyeyim.eslinaabla falcıkatina efsunlar kelimelerinmeleği kiraze kahinvanga bunlar telvede beğendiklerim.fal sepetinde de ben taa haziranda güneşe baktırmıştım,suya bakmıştı mükemmeldi o fal.sonra yazın bi daha baktırdım dediği şeyin olumsuz olduğunu üstümde bir nazar olduğunu olacak olaylarımın ters döndüğünü söyledi vs.
bizde bu benimkiyle bi başlangıç yapacakmışız ama 3 ay sonra başkasını bulacakmış 3.kişi girecekmiş araya.benden ayrılacakmış.ulan daha biz çıkmadan çıkarttı bir de üstüne ayırdıçok moralim bozuldu iyice hassaslaştım olumsuz bişey duyduğum anda tüm enerjim çekiliyor.
bana daha şimdiye kadar kirazenin çok önemli olmayan bişey dışında kimsenin söylediği çıkmadı.ama baya bi falcı denedim ben.binnazda serra en favorim.samiraya baktırdım fena değil diyeyim.eslinaabla falcıkatina efsunlar kelimelerinmeleği kiraze kahinvanga bunlar telvede beğendiklerim.fal sepetinde de ben taa haziranda güneşe baktırmıştım,suya bakmıştı mükemmeldi o fal.sonra yazın bi daha baktırdım dediği şeyin olumsuz olduğunu üstümde bir nazar olduğunu olacak olaylarımın ters döndüğünü söyledi vs.
Bu Gunes, Gunes Levi olan hatun mu?
tellwe daha ucuz diye baktırdım bende krizim geçsin diye.. serranın dedikleri çıktı mı? bak onu duymamıştım.rezzanla nesibeyi çok beğendim bende ciddi anlamda.uf aslında internet falındansa gerçekten gidip baktırmak daha mantıklı da onada düzgün bakan yok ki
serra çok çok iyi nasıl duymadın.ben kendi adıma çok beğendim.sormadığım insanı bilmiş yahu.
anaam nası atlamışım onu ben.online oluyo mu hergün:26:
anaam nası atlamışım onu ben.online oluyo mu hergün:26:
Ben ona tarot baktirdim ama cok super bulmadim, zannimca kahveye guzel bakiyor.
Rihanna, sen Gunes e kahve mi baktirdin, tarot mu?? Dedikleri cikti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?