Binnaz Abla

bi de gecen gün beyzaa telvedeki sevgiyi söylemişti şimdi de nöbetçi hemen de bakar ona mı baktırsak acaba?

prensesin 2 gün önceki yorumunu buldum

peki iletişim kurdular diyelim mithat onları rededecek vede terslicekmi?ondan sonra onlarda bidaha mithatlan görüşmicekler dimi?mithat 2014 de işlerini düzeltipde evlenme teklifi yapacakmı bana?mithat başkalarına bakmıyo artık dimi?

timam söyle bana.ben napsamki yaa sen şevvale göndermişmiydin hiç?ben bu işe fal sepetiyle girdim arkasından tellwe binnazdan çok az baktırdım ordakileri halehi falan pek bilmiorum.

ya ben çok az baktırdım burda canım.nesibe rezzanı çok gördüm beğenen ilk onlarla başladım ki işte diyorum ya ikiside aynı şeyleri söyledi bir şeyde çıktı.ama rezzandansa nesibeyi beğendim.adine baktırdım birde telwede.şmidide efsunları bekliyorum.
burda okuduklarım yani halehi beğenen de beğenmeyende çoktu sanki.ben genelde falcıya gidiyodum bu internete yeni sardım:26:

cherry sende durumlar nedir var mı gelişme?

Bu gerzek herifle dun faceden sohbet ediyorduk, is gezisinde bugunlerde. Ben de gittigin sehir nasil dedim, o da cevap olarak fotografini atmis

Neyse, ben az once esinceye baktirmaya calistim ama falci gunluk sinirina ulasmistir diyor......ahh cildiricam esinceyi verin bana

baktırmak istediğin falcıya o gün bişey olur diğer günler böyle online görürsün görürsün baktırmazsın o gün baktırcan ya.ya sisteme giremez ya kaçırırsın fal işi böyledir
şu sevgimidir nedir ona baktırsana yada güneşe atsana onlinesa hala?

hey kızlar falım geldiii
şimdi adinle paralel aslında.adinin beğenmediğim şeyi bu anlattıklarım biraz daha sallaması vardı sonuçları paralelli.
neyse bu daha mantıklıydı efsunlar.fena değil ara ara baktırılabilir

Sevgiye kahve mi tarot mu baktirsam ? Gozu kararttim giriyorum

ben dun godmother a baktirdim..biraz negatif...of umarim dogru degildir

Arkadaşlar Serra ya baktırıpta söhlediklerini yaşayan varmı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…