şuanda baktım güneşte online ama işte tavsiye ederimde kötü çıkarsa.ilk fal mükemmeldi gerçi.
bi de gecen gün beyzaa telvedeki sevgiyi söylemişti şimdi de nöbetçi hemen de bakar ona mı baktırsak acaba?
ay bilemedim ki oda olabilir bak.güneşin kahvesi nasıldır acaba ki? serrada yok ortada
aman krizin geldiyse at gitsin.bende şevvali bekliom gelir inşallah.
efsunlara mı atsam ya ucuz 5 tl
olur sen bilirsin ben beğendim efsunları
yolladım bende bakalım ne dicek haberdar ederim seni
timam söyle bana.ben napsamki yaa sen şevvale göndermişmiydin hiç?ben bu işe fal sepetiyle girdimarkasından tellwe binnazdan çok az baktırdım ordakileri halehi falan pek bilmiorum.
cherry sende durumlar nedir var mı gelişme?
Bu gerzek herifle dun faceden sohbet ediyorduk, is gezisinde bugunlerde. Ben de gittigin sehir nasil dedim, o da cevap olarak fotografini atmis
Neyse, ben az once esinceye baktirmaya calistim ama falci gunluk sinirina ulasmistir diyor......ahh cildiricam esinceyi verin bana
baktırmak istediğin falcıya o gün bişey olur diğer günler böyle online görürsün görürsün baktırmazsın o gün baktırcan ya.ya sisteme giremez ya kaçırırsın fal işi böyledir
şu sevgimidir nedir ona baktırsana yada güneşe atsana onlinesa hala?
Sevgiye kahve mi tarot mu baktirsam ? Gozu kararttim giriyorum
cherry sende durumlar nedir var mı gelişme?
baktırmak istediğin falcıya o gün bişey olur diğer günler böyle online görürsün görürsün baktırmazsın o gün baktırcan ya.ya sisteme giremez ya kaçırırsın fal işi böyledir
şu sevgimidir nedir ona baktırsana yada güneşe atsana onlinesa hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?