Bu arada Kiraze bana bi konu ile ilgili ay sonuna zaman vermişti zaman doldu.Kum saati boşaldı ve oda sabun köpüğü gibi fooos diye söndü
hiçbirimizin hayatında bi gelişme olmuyor acaba fal baktırdığımızdanmı ki.yani zamanı mı ertelior enerjiler acaba?
kizlar vallahi napsak bilemiorum kafamiz corbaya dondu olcak olmicak o bildi bu cikmadi.ama son olarak kimsede bir hareket yok rihannasin dedigi gibi...
Bak ben onada inanmıyorjm biliyomusun?Düşünsene bi kahve telvesr yada resimli bi kart böyle basit araclar hayatı üstelik kaderi nasıl etkileyebilir?Benim Yüce Rabbimin yazdığı yazıyı bu basit materyaller nasıl değiştirir imkânsız.Kaderi yalnızca dua ve sadaka değiştirir veya olumsuzu öteler.Bence bundan geriside booşştuurrr.hiçbirimizin hayatında bi gelişme olmuyor acaba fal baktırdığımızdanmı ki.yani zamanı mı ertelior enerjiler acaba?
Bak ben onada inanmıyorjm biliyomusun?Düşünsene bi kahve telvesr yada resimli bi kart böyle basit araclar hayatı üstelik kaderi nasıl etkileyebilir?Benim Yüce Rabbimin yazdığı yazıyı bu basit materyaller nasıl değiştirir imkânsız.Kaderi yalnızca dua ve sadaka değiştirir veya olumsuzu öteler.Bence bundan geriside booşştuurrr.
ona bakarsan ben zaten tarot kartlarına bile inanmıyorum. o falcılarda o his olmasa kart ne ki?
bende alayım bi deste ne diyebilicem? ama hani şurda kaç kişiyiz hepimiz durmadan baktırıyoruz ancak zamanı ötelior falcılar hiç bir gelişme yok hayatımızda.acaba enerjileri mi etkiliyor süreyi uzatıyor bundan şüphelenmeye başladım.
Çok hsklısın.2004 ten beri fal baktırıyorum.Yani diyebilirimki özellikle Beyoğlu civarında olmak üzere istanbul da pekçok falcı beni bilir.Benimde yüzde 99 u çıkmadı.7 ay kadar kimseye baktırmadım bi inat.Bu yazda bu online falcılara sardım.Sanırım bunlarda aynı sonucu vericek.Sana sadece ßunu diyebilirimki,ilk falımdı .İstiklâl caddesi tokatlıyan pasajı medyum guru.Söyledikletinin pekçoğunu yaşadım.Ancak kısa süre sonra ordan gitti ve ben bi daha izini bulamadım.İlginç gelir bana bu hep.İlk falımdı saflıkla elime tutuşturulan bi reklamdı ve en iyisi çıktı.yıllardır fal baktıran biri olarak çıkarımım şudur ki "fallar asla çıkmaz" zaten düzgün giden bir ilişki ve adam için fal baktırmaya gerek kalmaz.biri için baktırıyorsanız,soru işaretli belirsiz bir ilişkiyse yaşadığınız o hayırlı değildir ve olmayacaktır dileğiniz :/ ama yinede baktıracak mıyız evet :) umut fakirin ekmeği misali
Bence bütün falcılar umut tacirliği yapıyor. En iyisinden en kötüsüne kadar. Yok eylül yok kasım yok üç ay sonra vs vs. Ya seven adam üç ay sevdiğinden ayrı kalır mı? Ayrı kalıp sevdiğini üzer mi? Zaten üç ay sonra dönen adam emin olun sevdiğinden dönmüyordur. Ya birini bulamamıştır yada bulduğu onu şutlamıştır ondan döner yoksa seven adam üç ay beş ay ayrı kalmaz.tabi bu fallar yüzünden olan bize oluyor hem maddi olarak kendimize zarar veriyoruz hemde falcıları dinleyip dönücek diye beklentiye girip unutamıyoruz hemde önümüze çıkan başka fırsatları göremiyoruz. Nerden baksan zarar yani. E tabi girdiğimiz gunahta cabası
İşte verilen zamanı geçtikten sonra çıkan falı ben çıkmış saymıyorum.Benim için çıkan fal olayıyla,zamanıyla bir bütün olarak tutturulandır.Atıyorum bana 3 ay xaman veriyo,diyelimki 2,5 yılda belki oluyo.Bence bu çıkmış fal değildir.Zaten falın en önemli parçasıdır zaman.Olayla ilgili falcı mantıksal yorumda yürütebilir heleki ağızdan laf alabilen biriyse.Gerçi benim hep bütünüyle çıkmamıştır fallarım zamanıyla herşeyiyle.ben falların er geç çıktığını düşünüyorum aslında.evet çoğu dediği zaman çıkmıyo ama bi süre sonra bunu şu falcı demişti de oluyo.ha bunu bazı şeyler için düşünüyorum tabiki.2li ilişkilerde pek çıkmıyo
seven adam gidemez,seven adam korkmaz,engelleri olmaz.bu arada erkekler ne soyle kadinlar ne anlar filmini izleyin derim ben 6 kez izledim tavsiyemdir
Mutlaka izlicem tatlım. Bencede seven adam gitmez :)
İşte verilen zamanı geçtikten sonra çıkan falı ben çıkmış saymıyorum.Benim için çıkan fal olayıyla,zamanıyla bir bütün olarak tutturulandır.Atıyorum bana 3 ay xaman veriyo,diyelimki 2,5 yılda belki oluyo.Bence bu çıkmış fal değildir.Zaten falın en önemli parçasıdır zaman.Olayla ilgili falcı mantıksal yorumda yürütebilir heleki ağızdan laf alabilen biriyse.Gerçi benim hep bütünüyle çıkmamıştır fallarım zamanıyla herşeyiyle.
Bence bütün falcılar umut tacirliği yapıyor. En iyisinden en kötüsüne kadar. Yok eylül yok kasım yok üç ay sonra vs vs. Ya seven adam üç ay sevdiğinden ayrı kalır mı? Ayrı kalıp sevdiğini üzer mi? Zaten üç ay sonra dönen adam emin olun sevdiğinden dönmüyordur. Ya birini bulamamıştır yada bulduğu onu şutlamıştır ondan döner yoksa seven adam üç ay beş ay ayrı kalmaz.tabi bu fallar yüzünden olan bize oluyor hem maddi olarak kendimize zarar veriyoruz hemde falcıları dinleyip dönücek diye beklentiye girip unutamıyoruz hemde önümüze çıkan başka fırsatları göremiyoruz. Nerden baksan zarar yani. E tabi girdiğimiz gunahta cabası
o filmi izlemek beni kendime getiriyor gerceklerle yuzlesmek adina bol bol izliorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?