Binnaz Abla

Bu arada Kiraze bana bi konu ile ilgili ay sonuna zaman vermişti zaman doldu.Kum saati boşaldı ve oda sabun köpüğü gibi fooos diye söndü

Bu arada Kiraze bana bi konu ile ilgili ay sonuna zaman vermişti zaman doldu.Kum saati boşaldı ve oda sabun köpüğü gibi fooos diye söndü

hiçbirimizin hayatında bi gelişme olmuyor acaba fal baktırdığımızdanmı ki.yani zamanı mı ertelior enerjiler acaba?

hiçbirimizin hayatında bi gelişme olmuyor acaba fal baktırdığımızdanmı ki.yani zamanı mı ertelior enerjiler acaba?

kizlar vallahi napsak bilemiorum kafamiz corbaya dondu olcak olmicak o bildi bu cikmadi.ama son olarak kimsede bir hareket yok rihannasin dedigi gibi...

kizlar vallahi napsak bilemiorum kafamiz corbaya dondu olcak olmicak o bildi bu cikmadi.ama son olarak kimsede bir hareket yok rihannasin dedigi gibi...

Geçenler de bir gun fal baktırdım ertesi gun iki tane..ki hepsi tarot . Kartlar kotu geldi moralim de bozuldu. Haliyle enerjim düştü. Bir sure ara vereceğim kızlar

Bak ben onada inanmıyorjm biliyomusun?Düşünsene bi kahve telvesr yada resimli bi kart böyle basit araclar hayatı üstelik kaderi nasıl etkileyebilir?Benim Yüce Rabbimin yazdığı yazıyı bu basit materyaller nasıl değiştirir imkânsız.Kaderi yalnızca dua ve sadaka değiştirir veya olumsuzu öteler.Bence bundan geriside booşştuurrr.

ona bakarsan ben zaten tarot kartlarına bile inanmıyorum. o falcılarda o his olmasa kart ne ki?
bende alayım bi deste ne diyebilicem? ama hani şurda kaç kişiyiz hepimiz durmadan baktırıyoruz ancak zamanı ötelior falcılar hiç bir gelişme yok hayatımızda.acaba enerjileri mi etkiliyor süreyi uzatıyor bundan şüphelenmeye başladım.

Arkadaşlar yazmak için beklemiştim..

Serrayı çok beğenen arkadaşlar vardı bende tarot baktırmıştım..Bana ilişkim ile ilgili olarak başak burcu zamanını yani eylül ayının sonlarına doğru barışma,buluşma var demişti..Ne yazıkki olmadı

Umut ışık,nokta atışı yaparak 1 ekimde seni arayacak ve telefonla iletişim olacak demişti..O da olmadı..

Vee kirazenin eylül sonunda özellikle 25'inden sonra olacak dediği konuşmada ne yazıkki foss çıktı...

O kadar baktırdım ki eylül ayında hepside hep bir ağızdan eylül demişlerdi sanki ama olmadı

Adin eylül 28 den sonra dönüşü olacak dedii dahaa oda olmadı:)

şimdilik çıkmayan fallarım bunlar:)En son kahinvangayı bekliyorum..o bana 2-40 gün arası dedi..ekim 22 de de onun süresi bitecek..bakalım daha onun için var:)

yıllardır fal baktıran biri olarak çıkarımım şudur ki "fallar asla çıkmaz" zaten düzgün giden bir ilişki ve adam için fal baktırmaya gerek kalmaz.biri için baktırıyorsanız,soru işaretli belirsiz bir ilişkiyse yaşadığınız o hayırlı değildir ve olmayacaktır dileğiniz :/ ama yinede baktıracak mıyız evet :) umut fakirin ekmeği misali

Tabiki zaten her kartın bi kült anlamı var.Azıcık tarotla ilgilenen en azından olumlu yada olumsuz bir yanıt alabilir kartlardan.Tarot kartları bugün her yerde elimizi attığımız anda buluyoruz.Geriye fala bakan kişi kalıyor.Ve bencede asıl iş onda bitiyo.Ya derin düşününce öylr saçma geliyoki bazen,bikaç karta elini atıyosun ve hayatına yorum bekliyosun.Ya ne olabilir yani aslında bu kadar olumsuz şey yazıyoruzya olması gereken bu belkide.Aksi olsa tuhaf olur.Yalnız şu olabilir.Orjinal kartlar varmış Türkiye de değil tabi yurtdışında sadece sahibi karta dokunuyo aksi takdirde zarar görüyosun vs .Onu anlarım özel bişeydir ayrı bi enerjisi vardır Ama git dr den al,mephisto dan al ondan sonra medet um ,yok artık ...

ben falların er geç çıktığını düşünüyorum aslında.evet çoğu dediği zaman çıkmıyo ama bi süre sonra bunu şu falcı demişti de oluyo.ha bunu bazı şeyler için düşünüyorum tabiki.2li ilişkilerde pek çıkmıyo

Çok hsklısın.2004 ten beri fal baktırıyorum.Yani diyebilirimki özellikle Beyoğlu civarında olmak üzere istanbul da pekçok falcı beni bilir.Benimde yüzde 99 u çıkmadı.7 ay kadar kimseye baktırmadım bi inat.Bu yazda bu online falcılara sardım.Sanırım bunlarda aynı sonucu vericek.Sana sadece ßunu diyebilirimki,ilk falımdı .İstiklâl caddesi tokatlıyan pasajı medyum guru.Söyledikletinin pekçoğunu yaşadım.Ancak kısa süre sonra ordan gitti ve ben bi daha izini bulamadım.İlginç gelir bana bu hep.İlk falımdı saflıkla elime tutuşturulan bi reklamdı ve en iyisi çıktı.

Bence bütün falcılar umut tacirliği yapıyor. En iyisinden en kötüsüne kadar. Yok eylül yok kasım yok üç ay sonra vs vs. Ya seven adam üç ay sevdiğinden ayrı kalır mı? Ayrı kalıp sevdiğini üzer mi? Zaten üç ay sonra dönen adam emin olun sevdiğinden dönmüyordur. Ya birini bulamamıştır yada bulduğu onu şutlamıştır ondan döner yoksa seven adam üç ay beş ay ayrı kalmaz.tabi bu fallar yüzünden olan bize oluyor hem maddi olarak kendimize zarar veriyoruz hemde falcıları dinleyip dönücek diye beklentiye girip unutamıyoruz hemde önümüze çıkan başka fırsatları göremiyoruz. Nerden baksan zarar yani. E tabi girdiğimiz gunahta cabası

seven adam gidemez,seven adam korkmaz,engelleri olmaz.bu arada erkekler ne soyle kadinlar ne anlar filmini izleyin derim ben 6 kez izledim tavsiyemdir

İşte verilen zamanı geçtikten sonra çıkan falı ben çıkmış saymıyorum.Benim için çıkan fal olayıyla,zamanıyla bir bütün olarak tutturulandır.Atıyorum bana 3 ay xaman veriyo,diyelimki 2,5 yılda belki oluyo.Bence bu çıkmış fal değildir.Zaten falın en önemli parçasıdır zaman.Olayla ilgili falcı mantıksal yorumda yürütebilir heleki ağızdan laf alabilen biriyse.Gerçi benim hep bütünüyle çıkmamıştır fallarım zamanıyla herşeyiyle.

o konuda doğru o açıdan bakmamıştım olaya:)

Evet ya falcılara baksan şimdi hepimizin büt7n dilekleri gerçekleşmiş dünyanın en mutlu insanıydık.

o filmi izlemek beni kendime getiriyor gerceklerle yuzlesmek adina bol bol izliorum!

Bak şimdi çok merak ettim :). Evet gerçeklerle yüzleşmek bize zor geliyor nedense.sevmediği için gittiğini kabullenmek.seven erkeğin gitmeyeceğini kabul etmek.ben ne adamlar gördüm sevdiğinin kapısında bekleyen.bizde bi msj atsada mutlu olsak diye bekliyoruz o bile olmuyor

Neyse arkadaşlar bu gece hepimiz negatiflikte tavan yaptık vallahi.Bi rakı soframız eksik.Boşverin ya Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.Bakın hepimiz sağlıklıyız ve burda birbirimizle bişeylet paylaşabiliyoruz.En önemlisi burda bişeyleti gerçekleştirme isteğimiz olduğuna göre demek ki hepimizin halâ umudu var.Umudumuzu yitirmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…