Binnaz Abla

Vallaha ne diyim senin için hayırlısı hangisiyse o olsun.Ama benim o kadına baktırmamama rağmen inancım yok.

Bakıyorum bugünlerde yazan pek yok bu topiğe moraller nasıl kızlar

naber tatlicim.bos durmadim yolladim falcilara.tellwede binnazabla var ona ve lilypade.lilypadi begendim sanal fincanda bile guzel tespitleri var cikarmi bilmem ama uzun uzun yazmis tavsiye ederim/

naber tatlicim.bos durmadim yolladim falcilara.tellwede binnazabla var ona ve lilypade.lilypadi begendim sanal fincanda bile guzel tespitleri var cikarmi bilmem ama uzun uzun yazmis tavsiye ederim/

Lilypade bende baktırdım beğenmiştim katina yollamıştım. Sennerdesine baktırdım bide onu pek beğenmedim

Cok bekledim Nesibe'yi bugun. Artık fal baktırmaktan bıktım sanırım. Dilek kısmına birsey yazmak zor geliyor. Kart secmek ayrı. Fincan fotografı yüklemeye hic değinmiyorum bile(

yeminle banada zor geliyo artık gercekten o kdr bıktımkiiii kızlar bu işten

Lilypade bende baktırdım beğenmiştim katina yollamıştım. Sennerdesine baktırdım bide onu pek beğenmedim

tatlim onada baktirdim eh fena degil diyelim yinede uzun bakmisti..binnazablada bosuna para harcamiyorum artik 22 liraya katina mi olur!!iyice abartti

bu arada kızlar medyumemelden memnun kaldım vadivatanda güzl kızlar mntklı gerckci konustu bana

tatlim onada baktirdim eh fena degil diyelim yinede uzun bakmisti..binnazablada bosuna para harcamiyorum artik 22 liraya katina mi olur!!iyice abartti

Banada uzun bakmış sennerdesin ama biraz saçmaydı lilyped tutarlı bakmış. Aman faldan da bıktım falsızda yapamıyorum

Banada uzun bakmış sennerdesin ama biraz saçmaydı lilyped tutarlı bakmış. Aman faldan da bıktım falsızda yapamıyorum

emelin dedikleri çıktı mı kızlar bana çok olumsuz konuştu ama yinede mantıklı geldi . üff yaa canım sıkıldı .

tatlım nesibe adım at dedi attım demişsin sonrada eli kulağında demiş senin için ben merak ettim varmı bi gelişme.ben nesibenin dediklerini yaşadım o yüzden soruyorum inşallah sende vardır bi gelişmeler :)

Nesibem bir tane ya..O bir açelya iki..işlerini layıkıyla yapan insanlar. Bakımıyla yine hem şok etti beni hem enerjimi yükseltti. Bitik durumdaydım.

Bana bekle dedi, tam tarih verdi, neredeyse 4 ay var, nasıl beklicem bilmem

1 saat önce

yoksa Mithat beni yakında arıcakda süprizmi yapacak?mithatlan evlenecekmiyim?nezaman evlenme teklifi etcek bana Mithat?mithat beni aldatmıyor dimi?mithat artık duygu adisiylen görüşmüyor konuşmuyor dimi?duyguda onu rahatsız etmiyor dimi?mithat beni düşünüyo özlüyo ve seviyomu?nezaman işlerini yoluna koyucak Mithat?benim iş durumum iyi olcakmı?biraz fazla soru sordum galiba kusura bakmayın.

makineli tüfek daha yavaş bunun yanında.

ben asıl daha sonra "sorularıma cevap alabilir miyim lütfen" kısmına kopuyorum

açelya bana nesibecimin dediklerinden çok farklı şeyleri söylemişti moralimi bozmuştu bende bir daha baktırmadım moralimibozmamak için :)

açelya bana nesibecimin dediklerinden çok farklı şeyleri söylemişti moralimi bozmuştu bende bir daha baktırmadım moralimibozmamak için :)

Hadi ya:26: Kimden iyi enerji alıyorsan ana falcın o oluyor zaten canım
Bana da hep nesibeyle paralel yorum yapar onlar. Enerjilerini çok seviyorum.
Bir kere bana da öyle olmuştu ama arka arkaya fal yollamıştım, hatta kendisi de söylemişti kartlar doğruyu vermez bu şekilde diye

Rezzan'ın dediklerinden birçoğu çıktı.
Bir dediği çok önemli benim için bakalım o da çıkacak mı, bir süre daha var onun gerçekleşmesine o da olursa yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…