enerjisi tutmayınca yolluyormuş . ben iki gün bekledim zaten dün yollamıştım bu akşam bakmış . ama önemli olan zaten bir falcının saatine denk gelmek . bakmak için bakanlar atıyor . bilmiyorum bana dedikleri mantıklı geldi ama bakalım görücez . zaten bana olumsuz konuştu hatta beni üzen bir haber verdi ama sanki doğruymuş gibi geldi bana . yazıcam gerçekleşince bu .
Vallaha ne diyim senin için hayırlısı hangisiyse o olsun.Ama benim o kadına baktırmamama rağmen inancım yok.
Bakıyorum bugünlerde yazan pek yok bu topiğemoraller nasıl kızlar
naber tatlicim.bos durmadim yolladim falcilara.tellwede binnazabla var ona ve lilypade.lilypadi begendim sanal fincanda bile guzel tespitleri var cikarmi bilmem ama uzun uzun yazmis tavsiye ederim/
Cok bekledim Nesibe'yi bugun. Artık fal baktırmaktan bıktım sanırım. Dilek kısmına birsey yazmak zor geliyor. Kart secmek ayrı. Fincan fotografı yüklemeye hic değinmiyorum bile(
Lilypade bende baktırdım beğenmiştim katina yollamıştım. Sennerdesine baktırdım bide onu pek beğenmedim
tatlim onada baktirdim eh fena degil diyelim yinede uzun bakmisti..binnazablada bosuna para harcamiyorum artik 22 liraya katina mi olur!!iyice abartti
tatlim onada baktirdim eh fena degil diyelim yinede uzun bakmisti..binnazablada bosuna para harcamiyorum artik 22 liraya katina mi olur!!iyice abartti
Banada uzun bakmış sennerdesin ama biraz saçmaydı lilyped tutarlı bakmış. Aman faldan da bıktım falsızda yapamıyorum
nesibe'ye ikinci kez baktırıdm. Yne çok tutarlıydı. Yap dediği şeyi yaptım bi de. Yanılmayacaksın, çok iyi olacak falan dedi. Eli kulağında dedi tarih olarak. Az kaldı yani. Yazıcam buradan bildiricem tutarsa. Rezzan bana bayram dememişti bu arada. Haziran sonu temmuz gibi demişti. Yani rezzan da kötü değil bence.
1 saat önce
yoksa Mithat beni yakında arıcakda süprizmi yapacak?mithatlan evlenecekmiyim?nezaman evlenme teklifi etcek bana Mithat?mithat beni aldatmıyor dimi?mithat artık duygu adisiylen görüşmüyor konuşmuyor dimi?duyguda onu rahatsız etmiyor dimi?mithat beni düşünüyo özlüyo ve seviyomu?nezaman işlerini yoluna koyucak Mithat?benim iş durumum iyi olcakmı?biraz fazla soru sordum galiba kusura bakmayın.
nesibem bir tane ya..o bir açelya iki..işlerini layıkıyla yapan insanlar. Bakımıyla yine hem şok etti beni hem enerjimi yükseltti. Bitik durumdaydım.
Bana bekle dedi, tam tarih verdi, neredeyse 4 ay var, nasıl beklicem bilmem
açelya bana nesibecimin dediklerinden çok farklı şeyleri söylemişti moralimi bozmuştu bende bir daha baktırmadım moralimibozmamak için :)
Rezzan'ın dediklerinden birçoğu çıktı.
Bir dediği çok önemli benim için bakalım o da çıkacak mı, bir süre daha var onun gerçekleşmesine o da olursa yazarım.
[/
bugün tam 3 tane fal baktırdım biri olcak dio diğeri yok dioo :) iyice psikopata bağladım ben hala fal yorumlrı okuyorum bu saatte nolcak bu halimiz :) nesibe bana umut verdiği için bekliyorum hala arkidişler
Rezzan'ın dediklerinden birçoğu çıktı.
Bir dediği çok önemli benim için bakalım o da çıkacak mı, bir süre daha var onun gerçekleşmesine o da olursa yazarım.
[/
bugün tam 3 tane fal baktırdım biri olcak dio diğeri yok dioo :) iyice psikopata bağladım ben hala fal yorumlrı okuyorum bu saatte nolcak bu halimiz :) nesibe bana umut verdiği için bekliyorum hala arkidişler
ahahah çok benzer durumdayız yalnız nesibeye de çok umut bağlama derim daha doğrusu zaman verdiyse zamana umut bağlama.çünkü bana önce eylülü verdi şimdi 4 ay sonrayı verior.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?