- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
Anliyorum canim ama hani forumda da yazdim ya bana da senin gibi oluyor ama atiyorum 2 ay sonra okudugumda bakiyorum ki ayni oyle gelismis olaylarYa sen yanlış anladın sanırım beni tabi ki zorlamadın beni kimse kimseyi zorlamıyo ki burda ben sorguya da çekmiyorum hatta söyledim de belki cıkar die hemen yorum yapmadım burda die bende falcı da olsa erkenden yorum yapıp hak yemek istemem memnun diilim diye de bili sölemedim sadece imkansız seyler söyledi dedim ve mesajımın sonunda da bilemedim dedim
Bende üzüldüm kendimi burda savunmak zorunda kaldıgım için
canım sen burada,bu gün yazmış olduğun bir yazıda,annesi öldüğünde iki kere aradığını söylemiştin,Kizlar bu arada az once oyle bisey olduko humaya fal attim ve esasoglanin ailedeki vefatini bildi. Yani biri vefat yada saglik sorunu yasayacak dedi annesi vefat etmisti biliyorsunuz. Ve uyeliksiz fal baktiriyorum ama 2. Falim oldugunu biliyor. Sizce gercekten bilmis olabilir mi bu durumu?smokecity sen kartlarin anlamlarini biliyorsun ozelden atsam bi incelermisin o kartlardan bu sonuc cikarmi diye. Dip not: huma patlamis demistim ama yanlis okumusum bu tarihlerde aklina duseceksin demis. Buarada @madamloli ben seni zorlamadim baktir diye kimseyi de zorlamam burda defalarca yazdim hakka girmiyim diye iyi bulmadiysan saygim sonsuz ama sorguya ceker gibi alintilamissin mesajlarimi enerji tutmamis olabilir ama bana tuttu canim :) hani asla aklina reklam gibi bisey gelmesin burda falcilara en cok para dokmuslerden biri benimdir asla vebale girmem. Sana cok muthis gelmemis heralde uzuldum...
Evet ben de cok dumur oldum yaaa bu kadar tesaduf olamaz yinedecanım sen burada,bu gün yazmış olduğun bir yazıda,annesi öldüğünde iki kere aradığını söylemiştin,
biliyorsun falcılar burayı okuyorlar,emin ol kimin kim olduğunu çok iyi biliyorlar,bunuda emin olarak söylüyorum,bu topiğde bir arkadaşımızın adıyla falını,bir falcı buraya duvar yapmıştı,hatta sen şu isimli kişi değilmisin diyede teyit etmişti,diyeceğim burayı okuyup bilmiş olabilir,sen buraya yazdığın için bende böyle bir düşünceye kapıldım.
kızlar nasılsınız? ben bu açıldığım çocuğu sildim facebooktan foursquareden falan. sakın silme konuşucaz falan falan demişti bana hatırlarsanız o zamandan sonra bi daha konuşmadık ben de dayanamadım devamlı birlikte checkin yapmalarına biraz önce sildim her yerden. daha farketmedi sanırım. görünce ne olcak bakalım
Kızlar ne açmışsınız , falcı var desem Bağdata gideceksiniz be
Gideriz walla. bu gidişle biz bigün toplanıp gidicez bi falcıya ama hadi bakalım
Bi arkadasim baktirmis tirtmis artik salliyormusEdirneli Melahat diye bir hatun varmis, birakmis valla Istanbulda olsam ben ona giderim:))
Bi arkadasim baktirmis tirtmis artik salliyormus
Edirneli Melahat diye bir hatun varmis, birakmis valla Istanbulda olsam ben ona giderim:))
Bi arkadasim baktirmis tirtmis artik salliyormus
Yaslanmis, ondandir belki.
Kadinlar kulubu falin kalbi bence...Sesli güldüm yeminle. varya biz çok fenayız, dilimize düşmesinler
ne baktırdın famayaBen sadece famanin dediklerini yasiyorum kelime kelime hemde
Ben sadece famanin dediklerini yasiyorum kelime kelime hemde
evet yinede bir sağlamasını yapmak lazım:)Evet ben de cok dumur oldum yaaa bu kadar tesaduf olamaz yinedesmokecity e gostermekte fayda var
smokecity de sağolsun kartların bu anlama gelebileceğini söyledi şoklar içerisindeyim hüma da gerçekten iş var...evet yinede bir sağlamasını yapmak lazım:)
ben ne olursa olsun ölüm hastalık gibi şeylerin falın içerisine alınmamasından yanayım.smokecity de sağolsun kartların bu anlama gelebileceğini söyledi şoklar içerisindeyim hüma da gerçekten iş var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?