Binnaz Abla

Kızlar esince katina falımı 2 kere geri yollamıştı bende ona baktırıcam diye taktığım için tarot attım onuda geri yollamış:) ama sorularımı cevaplamış bedavaya bakmış bi nevi ama tek sorularımın cevabını vermiş hatta dediği şey için olunca tekrar fal yolla bana demiş garip:)

ben onada baktırdım tatlım bence çok güzel yorumluo :) valla bazen harcadığım paryı hesaplayım diorum sonra yarıda bırakıorum

ben onada baktırdım tatlım bence çok güzel yorumluo :) valla bazen harcadığım paryı hesaplayım diorum sonra yarıda bırakıorum

Yine yolladım tarot lütfen geri yollamayın yazdım sonunada:)) merak ediyorum çok beğeneni var bide bakmadıkça inat ettim:)

canım nesibe'nin dediğini yaptığımda iyi bi hamle oldu o.

sonrasında direkt onun dediklerini yaşamadım. hani o hep "küslük falan yok, adam gayet etkileniyor" senden diyordu.
ben hep "ne zaman gelecek" diyordum.
nesibe tarih veriyordu çok yakın zaman diyordu ama adam gelmedi, ben gittim.

fena olmadı yani, beklediğime yakın, istediğim şey olmuş oldu.

ay amma bekledim nesibe'yi kızlar ya... hala gelmedi.

özellikle çıkan fal haberlerini duyunca çok seviniyorum keşke bana da çıksaydı söylenenler daha öncede paylaşmıştım bana söylenenlerin çıkmadığını tabi ki gelecek sonsuz olasılıkla dolu kimse bilemez diye düşünmüştüm ama bnm çok fazla fal baktırdığım dönemlerde mayıs ve haziran ayı ki bütün falcılar aynı şeyi söyledi bu adama senin kaderin hayatında kimse yok gibi şeyler.... ama adam meğer o dönemde nişanlanmış yani bırakın geleceği an bile tutmadı kimlere baktırdın diye sorarsanız nesibe X8 rezzan X2 haleh melih elif ışık X3 ilkay yağmur melek esra karakuş selma aydın çağan arıman deniz görür kesira sirel meral saydam diyar demir bunlar aklıma gelenler bütün fallar mı patlar ya bu kadar şansızım bu arada çoğu bana eylülü bekle dedi ve adam eylülde evlendi

Kızlar şoktayım şuan
Geçen gün medyumselenaya yollamıştım, iade etmişti çok beklemiştim. Bugün tekrar yolladım katina, bu kadar fal baktırdım, hakkımdaki detayları, hayatımdaki önemli olayları hiç bir detay vermeden bilen tek yorumcu. kilitlendim kaldım.
bir de yıldızname yolladım şimdi. merakla bekliyorum sonucunu

Bunların hepsi olumlu mu konuşmulardı canım? Bunu bir işaret gibi düşün, ilahi düzende her şey olması gerektiği gibi ilerliyor. Şu an üzülüyorsun belki ama senin en yüksek hayrına olmuş bence bu olay.

Şekerim ne yazayım bilemedim ve şu anda tüm moralmanım alt üşt oldu.Gerçekten yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.

Artık kimse fal baktırmıyor mu? Hiç yorum yapılmıyor:44:
Ben uzunca bir süre ara vereceğim galiba. hesapladım 2 ayda 500 lirayı geçmiş fala harcadığım para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…