- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
Canimsin sen benim <3 hepimizin dilekleri yuregindeki olsun....Ben haziran ayinda kendimi alisverise verip fal bagimliligimdan kurtulmayi planliyorum, dolabimda somut bir sey olsun bari :) isallah cikar tatlim, biliyorum ne kadar cok istedigini <3
Canimsin sen benim <3 hepimizin dilekleri yuregindeki olsun....
Anlikta cok iyiydi hani benim dusuncelerim dogruydu onunkilerde dogrudur benceSen daha dun fal baktirmamis miyin nerden cikti kiz simdi bugun Ester
Esteri ben de severim tutturdugu da oldu bana. Iyi bir falci.
Yahu ben fal sitelerine cok asina değilim bu ester nerde bakıyooSen daha dun fal baktirmamis miyin nerden cikti kiz simdi bugun Ester
Esteri ben de severim tutturdugu da oldu bana. Iyi bir falci.
Yahu ben fal sitelerine cok asina değilim bu ester nerde bakıyoo
kızlar nasılsınız,çıkan çıkmayan durumlar varmı ??
uzun zamandır gırmıyorum falada ara verdım basardım sonunda
sız nasılsınızzzz merak ettım sayfalarda acayıp ılerlemıs okuyamadım valla hepsını
canım ben jahve attım.müthiş bi fal dyemem ama nokta atışları vardı önmli noktalardı.ama hemen dayamış tılsımı.bende soru kısmında ben inanmam eger varsa madem bozcak gücün var yapanı söyle gbi bi cümle kurdum sustu:)canım merak edip baktım da bence bildiğimiz büyücüduvarından belli. gideni döndürme, her türlü işlem yapılır falan yazmış. kesin fal baktığı herkese büyü var, ya da kısmetin kapalı diyordur. bana hiç güvenilir gelmedi. hiç inanma bence
falı nasıldı peki? ne attın sen?
yok canım sen bakma ona,onlar geleni her türlü yolmak için öyle derler,Kızlarrr tellwede SiyahKELEBEK Diye bi falcı var ona baktıran varmı??? 5 tl ve benim tüm durumları bilmiş ama tılsım yapıldığını iddia ediyor acaba para kırmak içinmi herkesemi büyü tılsım var diyor? Face de bir kadına yönlendirmiş bozulmazsa kimseyle ilişkin yürümez falan demiş.varmı bu kıza baktıran?
ne doğru dedin ya canım,inan bu fala bulaşalı üstüme doğru dürüs bir almıyorum,paramı hep fal için ayarlıyorum,ama epeydir bu halimi kontrol etmeye çalışıyorum,bende sık baktırmıyorum,Ben haziran ayinda kendimi alisverise verip fal bagimliligimdan kurtulmayi planliyorum, dolabimda somut bir sey olsun bari :) isallah cikar tatlim, biliyorum ne kadar cok istedigini <3
Caddedeki semboldekini biliorm ya mehmet ya da serkandi adi, benim yuzume bakip meslegimi ve baktirdigim kisinin nerdeyse butun harflerini soylemisti, bence de zihin okuyor, cunku falin devami cok fasafisoydu :)
Kuzu bende azimliyim bu ara, uzun zaman oldu fal atmayalı.
Fatimanın verdiği tarih dolmak üzere, zamana takılmak istemiyorum ama mayısın ortasından itibaren demişti. Hatta falının sonunda da yine mayısla beraber demişti.
Haziran girsin burcu ve birseni aramayı düşünüyorum
ece gulen ile ilgili konu acmistm ama cvp yazan olmadiburadan fikirlerinizi ogreneyim ? katina baktirdim iki gun once cok pembe bir tablo cizdi inandirici gelmedi ustelik kartlarimin cogu ters cikmisti internetten baktigim da anlamlari olumsuzdu sanki kandirilmisim ustune para vermisim gibi hissediyorum fikirlerinizi ogrenebilir miyim ? ece gulen e baktirip memnun kaldiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?