Binnaz Abla

Okuyunca sok oldum tabi falda bir yere kadar diyor insan ama söylenenlerin tam tersi olmus ssanki.. Belkide hayirlisi budur Bu kadar kolayca vazgecip baskasini secen bir erkekle mutlu olamazdin..

Selam kızlar ben artık fal baktırmıcam diyordum ama geçenlerde dayanamayıp tarot baktırdım esince'ye, ilk olarak sevdiğim kişinin karakterine değinmiş ama olumsuz yanlarını söylemiş, nasıl biri olduğunu biliyorum onun dediklerini görünce şaşırdım, insana sevdiği kusursuz görünürmüş aslında dedikleri bir nevi doğru şeyler bazı yaptıkları kendi karakteriyle tamamen zıt olabiliyor bende şaşırıyordum hatta ama mantıklı düşününce esinceye hak verdim, ilişki için baktırmıştım ama çok yakın bir arkadaşıma da değinmiş, arkadaşlar arasında bilinen bir sırrı söylemiş ailesinin haberi yok, hemde en ince ayrıntısına kadar bunu da söyleyince ben açıkçası ilişkiye dair söyleyeceklerinin olma olasılığına inanmaya başladım 4 hafta-4 ay arası dedi, söylediklerim olunca tekrar gönderirsin dedi ama o kadar bekleyemem yine baktırcam Fakat sevdiğim halde ondan bu olumsuz huyları yüzünden ayrılcakmışım, ben ayrılcakmışım ben!!!!!!! Harfi harfine çıkacak değil ya bu da falımın nazarlık kısmı

poff ada'ya baktırdım dün nesibe'yi göremeyince.
beğenmedim.

yani hayatımda olan kişiye "onla olmıcak, eminim" modunda takılmış.
geri kalanı da genel yorum.

Artık kimse fal baktırmıyor mu? Hiç yorum yapılmıyor:44:
Ben uzunca bir süre ara vereceğim galiba. hesapladım 2 ayda 500 lirayı geçmiş fala harcadığım para

off gerçektenmi..bende tek kendim sanıyordum canım bencede ara ver...

ada hep olmıcak der zaten

ada manyak evet baktırmayın ona,gerçekten hep olumsuz konuşuyor.bi de bilemior bence bu insanla olmaz deyip başka birini anlatıyor.en azından karakteri hakkında falan bilgi verde bakalım bişey bilebiliomuusn.adada iş yok bence.

ay valla sağolun. moralimi bozmuştu. hani söylediği kilit bir şey yok, şunu bildi diyemiyorum.
güçlü karaktersin, nazar çekiyosun, hopp bu adamla da olmayacak, ben görüyorum.
tobe tobe ya...
mutsuz insanlar boyle yapar.

Adaya bi kez baktirmistim da aman aman hic iyi bisiy söylememisti hep olumsuzdur ne sorduysam tersini söylemisti moral bozucuydu ama takmadim

kızlar katine falı ney ben hiç baktırmadım sanalda ondan merak ettim burda okuyunca o sayfaya baktım katina ney anlam veremedim....

kızlar bende geçen telwe de klothoyagmur adlı falcıya baktırdım başarı oranı yüksek diye.gerçekten okudu desem yeridir.tarot konusunda çok yardımcı kendiside ek açılımlar yapıyor aklınızda olsun..

ayy yani nesibenin dediği olmadımı kızlar ayyy moralim bozuldu şimdi

Sizi uzmek istemem ama kizlar kimseye guvenip is yapmama taraftariyim.

Ilkay ve Nesibeye 3er kez baktirdim, dedikleri cikmadi.

Rezzan abla is degisikligi yapacagimi soylemis ama boyle bir durum kesinlikle olamaz, kontratim var ve boyle bir dusuncem yok.

Eger dedikleri bir kere ciktiysa bir kere daha cikma olasiligi yuksek bence, zira bunlar iyi falcilar ve bu da elektriginizin tuttugu anlamina gelir. Benimki tutmamis ve daha da tutmaz gibime geliyor...boyle iste dostlar. Bence en dogrusu fal ciktiktan sonra guvenmeye baslamak.

Son düzenleme:
Selam kızlaarr :) Yeni bir falcı denememe kararı almıştım ama yine dayanamadım MedyumSelena ya katina gönderdim.. Sonuç beni şoke etti :) şu kadar fal baktırdım, bu kadar nokta atışı çok nadir gördüm :) buradan bir arkadaş da tavsiye etmişti kim olduğunu hatırlamıyorum,affetsin beni.. Ona da yürekten teşekkürlerr :) yani canlarım uzun lafın kısası: Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum :)

ada,ilkay,binnazda da var iki uc felaket tellai sanirim onlar kendi ruhlarini yansitiyorlar fincana yada kartlara

amacım kimsenin moralini bozmak değil arkadaşlar sadece paylaşmak istedim bu arada ben evlilik haberini aldıktan sonra rezzan ablaya baktırdım ve bana bu adam evli görünmüyor dedi ben anlamadım bu işi benki yıllardır fal baktıran fal tutkunu bir insanım ilk defa böyle şeyler yaşadım ama her şerde bir hayır vardır online fal işi bnm için bitmiştir yüzyüze baktırırım bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…