özellikle çıkan fal haberlerini duyunca çok seviniyorum keşke bana da çıksaydı söylenenlerdaha öncede paylaşmıştım bana söylenenlerin çıkmadığını tabi ki gelecek sonsuz olasılıkla dolu kimse bilemez diye düşünmüştüm ama bnm çok fazla fal baktırdığım dönemlerde mayıs ve haziran ayı ki bütün falcılar aynı şeyi söyledi bu adama senin kaderin hayatında kimse yok gibi şeyler.... ama adam meğer o dönemde nişanlanmış yani bırakın geleceği an bile tutmadı kimlere baktırdın diye sorarsanız nesibe X8 rezzan X2 haleh melih elif ışık X3 ilkay yağmur melek esra karakuş selma aydın çağan arıman deniz görür kesira sirel meral saydam diyar demir bunlar aklıma gelenler bütün fallar mı patlar ya bu kadar şansızım bu arada çoğu bana eylülü bekle dedi ve adam eylülde evlendi
poff ada'ya baktırdım dün nesibe'yi göremeyince.
beğenmedim.
yani hayatımda olan kişiye "onla olmıcak, eminim" modunda takılmış.
geri kalanı da genel yorum.
Artık kimse fal baktırmıyor mu? Hiç yorum yapılmıyor:44:
Ben uzunca bir süre ara vereceğim galiba. hesapladım 2 ayda 500 lirayı geçmiş fala harcadığım para
ada hep olmıcak der zaten
canım nesibe'nin dediğini yaptığımda iyi bi hamle oldu o.
sonrasında direkt onun dediklerini yaşamadım. hani o hep "küslük falan yok, adam gayet etkileniyor" senden diyordu.
ben hep "ne zaman gelecek" diyordum.
nesibe tarih veriyordu çok yakın zaman diyordu ama adam gelmedi, ben gittim.
fena olmadı yani, beklediğime yakın, istediğim şey olmuş oldu.
kızlar bende geçen telwe de klothoyagmur adlı falcıya baktırdım başarı oranı yüksek diye.gerçekten okudu desem yeridir.tarot konusunda çok yardımcı kendiside ek açılımlar yapıyor aklınızda olsun..
nesibe yine iyiydi baya. bir ay süre vermiş.
Bakıyorum bugünlerde yazan pek yok bu topiğemoraller nasıl kızlar
ay valla sağolun. moralimi bozmuştu. hani söylediği kilit bir şey yok, şunu bildi diyemiyorum.
güçlü karaktersin, nazar çekiyosun, hopp bu adamla da olmayacak, ben görüyorum.
tobe tobe ya...
mutsuz insanlar boyle yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?