Binnaz Abla

banada iş değişikliği demişti daha işimin 1. ayında.saçma sapan işler işte

banada iş değişikliği demişti daha işimin 1. ayında.saçma sapan işler işte

banada değiştiremeyeceksin değişiklik görmüyorum dedi
nesibe çoook yakın bi zamanda değiştiriceksin ama pişman olcaksın dedi

bakalım kim bilecek?ha bu arada geçmişte yine başka bi olay için çook yakın bir zamanda sana anlatacak demişti,aslında benim bildiğim ama karşı tarafın benim bildiğimi bilmediği bi durum için.öyle bişeyde yaşamadım.

Canım öncelikle durumuna üzüldüm onu belirteyim Allah gönlüne göre birini çıkarsın karşına çabuk zamanda.. Artık biliyorsunuz, Rezzan abla benim 3 kıymetlimden biri.. Ancak Birkaç kez kişileri tutturamadı bende de.. Olayları hep çok iyi bildi ancak kişiler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.. Belki sana da olan budur. Evli görünmeyen sensindir.. Yine de falı bırakmana içten içe memnun oldum, ne yalan söyleyeyim..

Tatlım bugün Nesibe erken online oldu, tekrar gireceğini sanmıyorum..

arkadaslar kehriban i tavsiye ederim.bu zamana kadar tellwede bakilan en mantikli fali bakmis bana..olumlumu degil ancak gercekler sanirim bunlar iste..

arkadaslar kehriban i tavsiye ederim.bu zamana kadar tellwede bakilan en mantikli fali bakmis bana..olumlumu degil ancak gercekler sanirim bunlar iste..

Kehriban için söylemiyorum bunu ama öyle falcılar var ki, kötü şeyler sölemeyi "dürüstlük" olarak adlediyorlar.. Toz pembe fal baksınlar demiyorum ama sırf olumsuz şeyler söyleyenlere de aynı sadece pozitif şeyler söyleyenlere olduğu gibi inanmıyorum ben.. Çünkü biliyorum ki hayatta her zaman olumsuzluklar olmaz, nasıl ki her zaman olumlu olmuyorsa.. Bence takılma derim ama yine de sen bilirsin canım..

Epey oldu hala gelmedi spor yapicam o yüzden bakamicam ben spor yaparkende gelicegi tutar kaciririm büyük ihtimalle

Epey oldu hala gelmedi spor yapicam o yüzden bakamicam ben spor yaparkende gelicegi tutar kaciririm büyük ihtimalle

Ben artık delirme esigindeyim yakalayamadım ya saka gibi.( isin oluyor bakamıyorum o saatte de online oluyor nesibe ya. Vazgeçsem iyi olacak.İsime konsantre olamıyorum kac gundur.

Rica etsek bizim icin acsa keske

Keske di mi? ne guzel olur. Ay hayır ya internete surekli bakabileceğim bir isim yok, saati yakalayamıyorum. Genelde bu saatte giriyor desem ya o gun girmiyor ya da erken giriyor. Enteresan oldu bu kez:)))

Keske di mi? ne guzel olur. Ay hayır ya internete surekli bakabileceğim bir isim yok, saati yakalayamıyorum. Genelde bu saatte giriyor desem ya o gun girmiyor ya da erken giriyor. Enteresan oldu bu kez:)))

3 gündür takip ediyorum hep farkli saatler yada girmedigi de oluyor hele cumartesi gözümle göre göre kacirdim profil sayfasini yeniliyordum bi dk bakmadim sonra bi yeniledim 6 tane sirada kisi vardi sok oldum hangi ara acti hangi ara kapadi anlamadim bile yakalayabilene bravo

kizlar nesibe sordugum kisinin nerde oldugu konusunda emin degildi yani ben bi yerde olduguna neredeyse emindim ama nesibe orada olmayabilir demisti ve an itibariyle o sandigim yerde degilmis nesibenin verdigi ogute uyamiyorum ama durum bu dedigi bi bakima dogru cikti

kiraze tutmadi bu arada, zaten iki fali tutarsizdi.
chloe zaman vermemisti .ama o da simdilik tutmadi.
rezzan abla yil sonuna kadar netlik kazanacak demisti adam benim dusundugum yerde bile degil :S rezzan abla orada demisti.
zaten uzun suredir online baktirmiyorum da.son havadisi bildireyim dedim.

ben rezzan ablanın samimiyetini çok seviyorum olay tamamen bnm talihsizliğim oldu nasip değilmiş şuan tek sıkıntım o kadar zaman umutla bekledim haberi alınca da şoka uğradım ama zamanla geçer...

kızlar bu gece nesibeyı kacırdım acelyaya baktırsamm mı :S ama emınolamıyorum bana o kadar olumsuz konuşmuştukı bakalım bırıne baktırmak ıstıyorum bu aksam ama emın olamadım

Mondschein_x

Canım durumuna çok çok üzüldüm..Üzüntünü paylaşıyorum..ama fazla kendini üzmemeye çalış.
Bizim bilmediğimiz,kimsenin bilmediği ama Allah'ın bildiği elbet bir şeyler vardır..Eminim hakkında hayırlısı demek ki bu değildi..
Benimde bir zaman böyle bir sorunum oldu..Birini çok seviyordum,evlilik hayalleri kurarken bir anda karşımda ki ilişkiyi bitirdi ve çekti gitti..Çok ağladım,çok üzüldüm..O sıra cafe lerde falcılar yoktu.Ben de başladım eş den,dosttan duyduklarım ile semt,semt,sokak sokak falcı bulup gittim..Bir gün Falcıya gidiyor,diğer gün camileri,türbeleri gezip dualar ediyordum..Hep gelicek ,hep biz evlenecektik
Derken yeni bir iş ve onun yoğunluğu zaman içinde ben olayları unutmaya başladım..ve uzun bir zaman sonra hayatıma bambaşka biri girdi...ve ben onunla iken hep iyi ki eskisi ile olmamış..Allah'ım iyi geri döndürmemiş sin deyip şükür duaları edip durdum...Birkaç sene sonra da bu eski bana ulaştı ve bana gelmeyi çok istedi..Enteresandır,ben zamanında onun için dua ederken,nasıl istedim hep o şekilde davranarak dönmeye çalıştı..Bir mesaj atar belki diye sabahlara kadar elimde telefon uyumayıp beklediğim adamı.en son mesajlarından rahatsız olup hattımı değiştirdiğimi biliyorum...
Ben çok eminim,sen de bir gün iyi ki olmadı diyeceğin günleri görüceksin ,hayatına bambaşka bir kişi girdiğinde..Kim bilir belki kulaklarımı da çınlatırsın
Sözün özü ;Kızlar bu fal olaylarına pek kaptırmamak lazım,sonunda üzülen biz oluyoruz bir başkası değil..
Mesela bana benim eski için hep,çok kötü,sıkıntıda,bunalımda tarzı konuşmalar oluyor ama ben Adam'ın ne kadar mutlu olduğunu kendi gözlerimle sosyal medya da paylaşmış olduğu resimlerden görüm zaten (
Yani biri size karşıda ki sizi seviyor dendiğinde buna pek fazla itibar etmememiz ,ilerde bizim hayrımıza oluçaktır...

Cok guzel bir anlatım.Tebrik ediyorum seni.Yalnız o face paylasımlarına cok takılma diyecegim sana.Sen de bilirsin ki bazen kendi mutsuzlugunu gizlemek icin de kullanabilir o paylasımları) nacizane yorumum bu..Burda hepimiz aslında benzer durumlardan geçtik.Sadece yaslarımız veya yasadıklarımız farklı. Ben de duydugum falcıya gitmeden rahat edemezdim, o dedigin esten dosttan duyulan falcılara korkusuzca gittim ben de:) kimisine ufacık birsey bildigi icin hayran oldum kimisi oyle bir salladı ki parama acıdım:) Sonuc olarak cok umutlanmamalı bunu diyebilirim sadece ben de.O anınızı iyi geçirmenizi sağlıyor ve bir sekilde günü kurtarmanıza yardımcı oluyorsa fal var bana göre. Yoksa herseyi Allah'ın bildigini ve gelecegi de O'ndan baska kimsenin bilemeyeceğini biliyoruz.Kendi hislerimiz de onemli tabi, cok önemli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…