Binnaz Abla

seruvene da baktıramamla birlikte fal maceram sona erdi bu ay ve umarım diğer aylar içinde.Kasım demiş ama tespitleri acayip güzeldi şaşırttı beni

çok teşekkür ediyorum yorumun için okurken çok duygulandım...hepimiz aynı süreçlerden geçip benzer sıkıntıları yaşıyoruz ve zamanla hepsi geçiyor buna inanıyorum şuan bende bu süreci daha az hasarla atlatmaya çalışıyorum en büyük sıkıntım onunla tekrar beraber olamamak değil aslında kendimi enayi gibi hissediyorum ben onun yolunu gözlerken gelecek diye beklerken onun başkasıyla yeni bir hayat kurmuş olması bunu hazmedemiyorum...tabi ki bu kadar umutlanmamın beklememin en büyük nedeni falcılar bu arada kimse yanlış anlamasın amacm falcıları kötülemek deği herkes işini yapıyor iyi yada kötü bunun yargılayıcısı ben olamam sadece söylemek istediğim fazla kapılmamak lazım...

Canım bu konuda sana tamamen katılıyorum. Falcılar yüzünden hep bi beklentiye giriyoruz ve unutmamızda zorlaşıyor önümüze çıkan fırsatlarıda göremiyoruz.en iyisi hiç baktırmamak. Zaten seven adam öle uzun süre gitmez.

Canım bu konuda sana tamamen katılıyorum. Falcılar yüzünden hep bi beklentiye giriyoruz ve unutmamızda zorlaşıyor önümüze çıkan fırsatlarıda göremiyoruz.en iyisi hiç baktırmamak. Zaten seven adam öle uzun süre gitmez.

falsepetinden önerebileceğiniz kimler var
daha önce falalemde rezzana baktırmıştım olan ve olmuş herşeyi söyledi ama gelecek ise 2 şey söylemişti 1ine 3 ay zaman vermişti fakat 3 ay geldi geçti yani çıkmadı diğeri de çok uzak bi gelecek kısacası çıkmadı
falsepetinde nesibeye tarot baktırmıştım ondan memnun kaldım o da aynı şekilde olan ve olmuşlarda sıkıntı yok gelecekte söylediklerine daha çok var biriyle ilgili söyledikleri çıkmadı diğerilerini bekliyorum
şimdi paket alacağım tarot+kahve yada 3lü kahve önereceğiniz özellikle kahve falı bakan birileri var mı bu sitede

Bence alma sekerim. Ben Samira'ya baktirdim ama daha zamani gelmedi, yani kim salliyor kim tutturuyor bilmiyorum Onun yerine o parayla binnazablada da sansini dene derim

binnaz ablada da hiç kimseye baktırmadım ki kim nasıl bilemiyorum oradan önerdikleriniz var mı

Kuzum benim bence bu ise hic girme, bak biz tonlarca para doktuk

Falalem.com da Rezzan abla bir numarali tavsiye.

binnazablada ben Kesira, Gizem, Umut, Diyar, Sevgi baktirdim, daha dedikleri cikan olmadi ama bunlar yildizli isimler, bence baktirabilirsin.

Yine de bence zaman, para ve umut israfi hic girme derim.

Tabi ki oyle sekerim, benim de basima aynisi geldi. Adama korkutuk asik olmam gozlerimi kor etmisti, her hafta umutla dolmak ve guzel seyler duymak icin falciya giderdim. Sonra insan tabi ki beklentiye giriyor, olmayinca da yikim yasiyorsun, Cok fazla kaptirmamaliyiz, eglence olarak bakmaliyiz aslinda ama umuda ihtiyacimiz oldugu icin guzel seylere inaniyoruz iste. Her seyin guzel olacagina inanmaliyiz ama kaderi de akisina birakmaliyiz ama yapamiyoruz iste

Ben de bugunlerde azalttim, hem de falciya inanmak yerine gozlerimi acmaya ve istihbarat toplmaya karar verdim.

Bencede eğer bi insan sürekli beklenti içinde olmak istiyorsa fal baktırmalı.Umut etmekmi?Boş beklentimi?Çözemiyorum artık.

Merhaba arkadaslar rezzan ablanin cogu soyledigini yasadim ama gecen haftaki fali dun aksam gerceklesince pes dedirtti bazi olaylar gelisecek ve sen fikrini degistireceksin demisti aksam aynen oyle oldu

ben internetten bakılan fallara hiç hiç inanmıyorum. kaç yıldır güllükte yaşıyorum. internetten de baktırdım. tanımadığım deneyimlemediğim falcı da kalmamıştır. benim önerim internetten baktırmamanız. benim kendi falcım var. kendi kendime buldum denedim. kendisiyle muhabbetimiz oldu artık. hem inanılmaz ucuz hem yaşam koçu gibi sürekli pozitif şeyler olmaya başladı. falda kötü şeyler çıkınca nasıl sakınmam gerektiğini öğreniyorum.

Kim o falcınız cafe de mi çalışıyor?

Son düzenleme:
Nerde bu falcı?Sakıncası yoksa paylaşırmısın?

@alcanzar @gracie ayşe hanım kendi. kendisini ararsanız özel çalışır cafede de çalışıyor fokur cafe diye. güllük aydın kanzanın oradaki petrol ofisinin arkasında. fokur kafede çalışıyor, dövmeli kadın.

ben de bugün tanıdım kendisini daha yeni aradım. gerçekten ucuzmuş. destomev verdi numarasını. bakalım gerçekten anlattıkları kadarmıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…