- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Mondschein_x
Canım durumuna çok çok üzüldüm..Üzüntünü paylaşıyorum..ama fazla kendini üzmemeye çalış.
Bizim bilmediğimiz,kimsenin bilmediği ama Allah'ın bildiği elbet bir şeyler vardır..Eminim hakkında hayırlısı demek ki bu değildi..
Benimde bir zaman böyle bir sorunum oldu..Birini çok seviyordum,evlilik hayalleri kurarken bir anda karşımda ki ilişkiyi bitirdi ve çekti gitti..Çok ağladım,çok üzüldüm..O sıra cafe lerde falcılar yoktu.Ben de başladım eş den,dosttan duyduklarım ile semt,semt,sokak sokak falcı bulup gittim..Bir gün Falcıya gidiyor,diğer gün camileri,türbeleri gezip dualar ediyordum..Hep gelicek ,hep biz evlenecektik
Derken yeni bir iş ve onun yoğunluğu zaman içinde ben olayları unutmaya başladım..ve uzun bir zaman sonra hayatıma bambaşka biri girdi...ve ben onunla iken hep iyi ki eskisi ile olmamış..Allah'ım iyi geri döndürmemiş sin deyip şükür duaları edip durdum...Birkaç sene sonra da bu eski bana ulaştı ve bana gelmeyi çok istedi..Enteresandır,ben zamanında onun için dua ederken,nasıl istedim hep o şekilde davranarak dönmeye çalıştı..Bir mesaj atar belki diye sabahlara kadar elimde telefon uyumayıp beklediğim adamı.en son mesajlarından rahatsız olup hattımı değiştirdiğimi biliyorum...
Ben çok eminim,sen de bir gün iyi ki olmadı diyeceğin günleri görüceksin ,hayatına bambaşka bir kişi girdiğinde..Kim bilir belki kulaklarımı da çınlatırsın
Sözün özü ;Kızlar bu fal olaylarına pek kaptırmamak lazım,sonunda üzülen biz oluyoruz bir başkası değil..
Mesela bana benim eski için hep,çok kötü,sıkıntıda,bunalımda tarzı konuşmalar oluyor ama ben Adam'ın ne kadar mutlu olduğunu kendi gözlerimle sosyal medya da paylaşmış olduğu resimlerden görüm zaten(
Yani biri size karşıda ki sizi seviyor dendiğinde buna pek fazla itibar etmememiz ,ilerde bizim hayrımıza oluçaktır...
çok teşekkür ediyorum yorumun için okurken çok duygulandım...hepimiz aynı süreçlerden geçip benzer sıkıntıları yaşıyoruz ve zamanla hepsi geçiyor buna inanıyorum şuan bende bu süreci daha az hasarla atlatmaya çalışıyorum en büyük sıkıntım onunla tekrar beraber olamamak değil aslında kendimi enayi gibi hissediyorum ben onun yolunu gözlerken gelecek diye beklerken onun başkasıyla yeni bir hayat kurmuş olması bunu hazmedemiyorum...tabi ki bu kadar umutlanmamın beklememin en büyük nedeni falcılar bu arada kimse yanlış anlamasın amacm falcıları kötülemek deği herkes işini yapıyor iyi yada kötü bunun yargılayıcısı ben olamam sadece söylemek istediğim fazla kapılmamak lazım...
çok teşekkür ediyorum yorumun için okurken çok duygulandım...hepimiz aynı süreçlerden geçip benzer sıkıntıları yaşıyoruz ve zamanla hepsi geçiyor buna inanıyorum şuan bende bu süreci daha az hasarla atlatmaya çalışıyorum en büyük sıkıntım onunla tekrar beraber olamamak değil aslında kendimi enayi gibi hissediyorum ben onun yolunu gözlerken gelecek diye beklerken onun başkasıyla yeni bir hayat kurmuş olması bunu hazmedemiyorum...tabi ki bu kadar umutlanmamın beklememin en büyük nedeni falcılar bu arada kimse yanlış anlamasın amacm falcıları kötülemek deği herkes işini yapıyor iyi yada kötü bunun yargılayıcısı ben olamam sadece söylemek istediğim fazla kapılmamak lazım...
bende beğendim onu :)
falsepetinden önerebileceğiniz kimler var
daha önce falalemde rezzana baktırmıştım olan ve olmuş herşeyi söyledi ama gelecek ise 2 şey söylemişti 1ine 3 ay zaman vermişti fakat 3 ay geldi geçti yani çıkmadı diğeri de çok uzak bi gelecek kısacası çıkmadı
falsepetinde nesibeye tarot baktırmıştım ondan memnun kaldım o da aynı şekilde olan ve olmuşlarda sıkıntı yok gelecekte söylediklerine daha çok var biriyle ilgili söyledikleri çıkmadı diğerilerini bekliyorum
şimdi paket alacağım tarot+kahve yada 3lü kahve önereceğiniz özellikle kahve falı bakan birileri var mı bu sitede
Bence alma sekerim. Ben Samira'ya baktirdim ama daha zamani gelmedi, yani kim salliyor kim tutturuyor bilmiyorumOnun yerine o parayla binnazablada da sansini dene derim
binnaz ablada da hiç kimseye baktırmadım ki kim nasıl bilemiyorum oradan önerdikleriniz var mı
Bencede eğer bi insan sürekli beklenti içinde olmak istiyorsa fal baktırmalı.Umut etmekmi?Boş beklentimi?Çözemiyorum artık.Kuzum benim bence bu ise hic girme, bak biz tonlarca para doktuk
Falalem.com da Rezzan abla bir numarali tavsiye.
binnazablada ben Kesira, Gizem, Umut, Diyar, Sevgi baktirdim, daha dedikleri cikan olmadi ama bunlar yildizli isimler, bence baktirabilirsin.
Yine de bence zaman, para ve umut israfi hic girme derim.
ben internetten bakılan fallara hiç hiç inanmıyorum. kaç yıldır güllükte yaşıyorum. internetten de baktırdım. tanımadığım deneyimlemediğim falcı da kalmamıştır. benim önerim internetten baktırmamanız. benim kendi falcım var. kendi kendime buldum denedim. kendisiyle muhabbetimiz oldu artık. hem inanılmaz ucuz hem yaşam koçu gibi sürekli pozitif şeyler olmaya başladı. falda kötü şeyler çıkınca nasıl sakınmam gerektiğini öğreniyorum.
Nerde bu falcı?Sakıncası yoksa paylaşırmısın?ben internetten bakılan fallara hiç hiç inanmıyorum. kaç yıldır güllükte yaşıyorum. internetten de baktırdım. tanımadığım deneyimlemediğim falcı da kalmamıştır. benim önerim internetten baktırmamanız. benim kendi falcım var. kendi kendime buldum denedim. kendisiyle muhabbetimiz oldu artık. hem inanılmaz ucuz hem yaşam koçu gibi sürekli pozitif şeyler olmaya başladı. falda kötü şeyler çıkınca nasıl sakınmam gerektiğini öğreniyorum.
hemen de arayıp anlaşmışsın senin adına sevindim. numarasını buraya da yazıyorum arkadaşlar 0-543-548-02-46(sıfır beşyüzkırküç beşyüzkırksekiz sıfıriki kırkaltı)
ister cafeye gidesin ister telefondan randevu alırsın. ara konuş yardımcı olur kendi canımtelefonda bakıyormu cafeyemi gitmek gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?