- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
çok teşekkür ediyorum yorumun için okurken çok duygulandım...hepimiz aynı süreçlerden geçip benzer sıkıntıları yaşıyoruz ve zamanla hepsi geçiyor buna inanıyorum şuan bende bu süreci daha az hasarla atlatmaya çalışıyorum en büyük sıkıntım onunla tekrar beraber olamamak değil aslında kendimi enayi gibi hissediyorum ben onun yolunu gözlerken gelecek diye beklerken onun başkasıyla yeni bir hayat kurmuş olması bunu hazmedemiyorum...tabi ki bu kadar umutlanmamın beklememin en büyük nedeni falcılar bu arada kimse yanlış anlamasın amacm falcıları kötülemek deği herkes işini yapıyor iyi yada kötü bunun yargılayıcısı ben olamam sadece söylemek istediğim fazla kapılmamak lazım...
3 gündür takip ediyorum hep farkli saatler yada girmedigi de oluyor hele cumartesi gözümle göre göre kacirdim profil sayfasini yeniliyordum bi dk bakmadim sonra bi yeniledim 6 tane sirada kisi vardi sok oldum hangi ara acti hangi ara kapadi anlamadim bile yakalayabilene bravo
Canım fal gonderebildin mi bugun?
Gönderemedim canim5 te i$ten cikiyorum oda 5te gelmis ztn yarin deniycem sansimi artik hergün bir sonraki güne devrediyorum
çok teşekkür ediyorum yorumun için okurken çok duygulandım...hepimiz aynı süreçlerden geçip benzer sıkıntıları yaşıyoruz ve zamanla hepsi geçiyor buna inanıyorum şuan bende bu süreci daha az hasarla atlatmaya çalışıyorum en büyük sıkıntım onunla tekrar beraber olamamak değil aslında kendimi enayi gibi hissediyorum ben onun yolunu gözlerken gelecek diye beklerken onun başkasıyla yeni bir hayat kurmuş olması bunu hazmedemiyorum...tabi ki bu kadar umutlanmamın beklememin en büyük nedeni falcılar bu arada kimse yanlış anlamasın amacm falcıları kötülemek deği herkes işini yapıyor iyi yada kötü bunun yargılayıcısı ben olamam sadece söylemek istediğim fazla kapılmamak lazım...
binnaz ablada da hiç kimseye baktırmadım ki kim nasıl bilemiyorum oradan önerdikleriniz var mı
o sitede çoğunu denedim hepsfalsepetinden önerebileceğiniz kimler var
daha önce falalemde rezzana baktırmıştım olan ve olmuş herşeyi söyledi ama gelecek ise 2 şey söylemişti 1ine 3 ay zaman vermişti fakat 3 ay geldi geçti yani çıkmadı diğeri de çok uzak bi gelecek kısacası çıkmadı
falsepetinde nesibeye tarot baktırmıştım ondan memnun kaldım o da aynı şekilde olan ve olmuşlarda sıkıntı yok gelecekte söylediklerine daha çok var biriyle ilgili söyledikleri çıkmadı diğerilerini bekliyorum
şimdi paket alacağım tarot+kahve yada 3lü kahve önereceğiniz özellikle kahve falı bakan birileri var mı bu sitede
Selenaya tarot mu baktırmıştın tatlım yoksa katina mı?Kızlar ben hala medyumSelenanın şokundayım:26: Hakkımda bunca detayı seçtiğim katina kartlarından yakalamış olamaz, acaba görünmez arkadaşları falan mı var:26:
Klothoyagmur a baktırdım ben de..Fena değildi, en azından sallamasyon bir bakım değildi. Denenebilir.
canim ne olduserenn boztepeye baktıran varmı vede cıkann !!! kadın agzımaa sıctıı aglıyorum su andaaa salak salak(( cookk uzuldumm
canim ne oldu( 14:
nesibeyı yakalayamadıgım ıcın onlıneb olan bırıne baktırmak ıstedım sezen mı seren mı ne ona baktırdım kaın bır kotu kponuştu bır kotu konuştu moralım bozuktu ztn yazdıklarımdan acıklamamdan mı etkılendı bılmıyorum ama cok moralım bozuldu
Kızlar şu Tellwe'de adamakıllı bakan biri (??????) var mı? 10 kredim var ona göre söylerseniz iyi olur3 gündür güya fal baktırcam geri çevirmeler bişeyler bi tripler tavırlar , yok yani esinceye baktırcam diye aldım kredi, siteyi bıraktığı için geri çevirdi ama sağolsun geri çevirirken yorumunu yapmış kredim elimde kaldı yani,3 gündür gönderip duruyorum ama bi türlü olmuyor çok nazlılar
Ugga ve MedyumSelena fena degil derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?