Binnaz Abla

Tatlım hiç kendini öyle enayi yerine konulmuş hissetme lütfen..Hepimiz aynı yollardan geçtik,geçiyoruz yada geçeceğiz ..3 aşağı 5 yukarı bizlerinde benzer durumları yaşamışlığı elbet olmuştur..Ben bunlara Tecrübe edinmek diyorum..Boşuna "Tecrübe ateşten bir gömlek"dememişler..işte acıtıyor insanın canını En azından ilerisi için bizi daha da olgunlaştırıyor..
Bu arada ben teşekkür ederim canım..İnşallah çok çok iyi olursun..

Canım fal gonderebildin mi bugun?

Son düzenleme:
Gönderemedim canim 5 te i$ten cikiyorum oda 5te gelmis ztn yarin deniycem sansimi artik hergün bir sonraki güne devrediyorum

bende yakalayamadım ve baktırmak ıstıyorum bgn ama kımee bılmıyorum dun acelyaya yolladım ıyıdı ama nesıbe ayrı uzun suredırde ona baktırmadım offff sınır oldum su anda :)

Ben de üzüldüm gerçekten ama her işte bir hayır vardır demek gerek bu gibi durumlar için aten falların bgelecek dedikleri tamamen tahmin durumu geçmişi ve anı görebildiklerine inanıyorum ben ve ona göre gelecek için tahmin yapıyor ama tutmama ihtimali de yüksek tabi adam seviyor diyor gelecek diyor ama sevse de bazen gelmiyorlar ben kimleri tanıyorum kaç senedir evli hala ilk sevgilisinin camının önüne gidip geceleri bekleyen ama işte hayat...Her zaman söylerim kişinin en güvenilir hisleri kendi hisleridir benim 10 senelik ilişkimde 2 kere ayrılık yaşadım biri 1 yıl diğeri 4 ay sürdü gelecek dedim dönecek adam döndü ama son ayrılığımızda yok dedim artık bu iş bitti 1 ayda kestirdim attım önüme baktım evlendi gitti hiç umrumda olmadı üzülmedim de sıfır duygu sıfır his yani kişi en iyi kendi hissediyor aslında herkesin gönlüne göre en hayırlısı olsun inşallah...

kızlar çok teşekkür ediyorum yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için insanın tanımadığı kişilerden bu tarz yorumlar duyması çok güzel ve gerçekten çok iyi geliyor inşallah her şey hepimizin istediği gibi olur güzel günler yaşarız :)

Kızlar ben hala medyumSelenanın şokundayım:26: Hakkımda bunca detayı seçtiğim katina kartlarından yakalamış olamaz, acaba görünmez arkadaşları falan mı var:26:

Klothoyagmur a baktırdım ben de..Fena değildi, en azından sallamasyon bir bakım değildi. Denenebilir.

o sitede çoğunu denedim heps
Fiyasko ben daha özel falcılar biliyorum yüzyüze bakan

Selenaya tarot mu baktırmıştın tatlım yoksa katina mı?

kızlar saçma gelicek ama ben çok fazla tarot baktırdım kartlara yoğunlaşmaya çalışıyorum seçerken mesela kelt haçı seçtim kartlar hep aynı sıradamı oluyo:/ yoksa karışıkmı geliyor biz seçerken?

serenn boztepeye baktıran varmı vede cıkann !!! kadın agzımaa sıctıı aglıyorum su andaaa salak salak (( cookk uzuldumm

Ben bu binnaz ablada yorumcu profiline yazan arkadaşlara bazen şaşıyorum serrra için çok olumlu şeyler yazılmış yine kritik bi durumdayım nesibeye denk gelemedim baktırayım dedim. yani yazılı fal orda bi kere hata yaptım sadece tek bir soru ve konu ile ilgili soru sordum kart anlamları ile beni doyurmuş sayesinde baya bir kart bilgim olmuş oldu. Canım benim başlayıp biten bir fal.. sorumun yanıtı bile yok Bunun elektrik meselesi olduğunu kesinlikle düşünüyorum ama serranında elektriği tutan bir kişiyede nokta atışı yapabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum maalesef. Sanırım çok sık baktırmak bizi etkiliyo..

canim ne oldu(14:

nesibeyı yakalayamadıgım ıcın onlıneb olan bırıne baktırmak ıstedım sezen mı seren mı ne ona baktırdım kaın bır kotu kponuştu bır kotu konuştu moralım bozuktu ztn yazdıklarımdan acıklamamdan mı etkılendı bılmıyorum ama cok moralım bozuldu

Sezen bir halt bilmiyor, sacmaliyor. Onceki sayfalarda faldan hic anlamadigini, birakip overlokculuk kariyerine baslamasini onermistim ama belli ki dinlemeyipn sacmalamaya devam ediyor.

Kızlar şu Tellwe'de adamakıllı bakan biri (??????) var mı? 10 kredim var ona göre söylerseniz iyi olur 3 gündür güya fal baktırcam geri çevirmeler bişeyler bi tripler tavırlar , yok yani esinceye baktırcam diye aldım kredi, siteyi bıraktığı için geri çevirdi ama sağolsun geri çevirirken yorumunu yapmış kredim elimde kaldı yani,3 gündür gönderip duruyorum ama bi türlü olmuyor çok nazlılar

Ugga ve MedyumSelena fena degil derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…