- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
canım sana özelden birşey yazmak istiyorum çok ilginç birşey öğrendim bugün ...
Canım bide Fama ne demiş onu da yaz bakalım fikir olur bizlere de . Birde dedigim gibi enerjini yutanlardan uzakk durr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sana özelden birşey yazmak istiyorum çok ilginç birşey öğrendim bugün ...
famadan gelince fal yazıcam buraya ....nesibede var aklımda ama artık birdahaki aya ...Canım bide Fama ne demiş onu da yaz bakalım fikir olur bizlere de . Birde dedigim gibi enerjini yutanlardan uzakk durr![]()
![]()
![]()
Ben de oyle dusunuyorum kesinlikle. Son dak 10 tl ile kurtarmis oldum:)Hadi yaaa 20 mi yapmış onlar burayı takip ediyorlar kesin hemen de artmis fiyati ismi zikredilince atmiyacam sana Araf fiyatini tekrar indir![]()
![]()
![]()
İyi bari memnun kalmana sevindim
ayy famadan geldi falım ... çok güzeldi ...inşş dedikleri çıkar moralim yerine geldi valla![]()
Ben de oyle dusunuyorum kesinlikle. Son dak 10 tl ile kurtarmis oldum:)
baktı canım gene ıyıydı baya:)tolin can, saraylı baktı mı kuzum sana.
Bir de yukarida ki ankette tellwede gözüküyor ama biryolun da var farklı mi bunlar oraya mı gecti Saraylıbaktı canım gene ıyıydı baya:)
inşş yaa çok güzel şeyler demiş sevdim ben bu famayıHadi gözün aydın inşallah istediklerinde olur![]()
![]()
![]()
saraylı bıryolunvara gectı ben ıkıdır kahve atıyorum memnunum:)Bir de yukarida ki ankette tellwede gözüküyor ama biryolun da var farklı mi bunlar oraya mı gecti Saraylı
saraylı bıryolunvara gectı ben ıkıdır kahve atıyorum memnunum:)
duygusuz senın ahsettıgın bı falcı vardı ne oldu canım o iş?Kahinvanga benimle alakasız bir fal göndermişti. Serüven kitap falı arkadaşım da attı şiddetle tavsiye ediyor. Fal atacak kimse kalmadı ki çıkmıyor yani o yüzden de takmiyorum fallari ama serüven sok etti beni yani..
kızlar bırde bısey sorucam bu bılgehatunun adresınde fal bakan kac kısı var?ben bı fal baktırmıstım bana cok dehset yorumlarda bulunmus ve durumlar onun soyledıgı yonde ılerlıyo anlayan bırıyle u durumun kritigini yapabılırmıyız please:)
ben ıkısınede baktırdım yalnız ılk baktırdıgım bılgehatundu bırde bılmesı ımkansız cunku telvedekı ısmımle ıryolunvardakı ısmım farklıBilgehatunla fama aynı kişi muhabbeti geçmişti, eğer ikisine de baktırdıysan.
Geldim sekerler :) yok yahu 6 ile 12 arasi demisti bende 8 inde mesaj attim sirket kurdum diye o benim eski firmamda musterimdi. Insallah basarirsin ihtiyaci olana veririm numarani yazmis tek. Bende uzatmadim tesekkur ettim sadece. Artik umursamiyorum zaten notrlestim sanku ona karsi
valla batttım ..ilkay moralimin içine etti sağolsun ... olabilcek şeyler söyledi gerçi her zmanki gibi beni evlendirdi .. kaç seneden beri farklı kişileri çıkarıyor karşıma bide kadın tanıştırıyor beni burcuda değişmiş benimkinin ...ben kaşındım ama yine ona baktırarak .
kızlar bırde bısey sorucam bu bılgehatunun adresınde fal bakan kac kısı var?ben bı fal baktırmıstım bana cok dehset yorumlarda bulunmus ve durumlar onun soyledıgı yonde ılerlıyo anlayan bırıyle u durumun kritigini yapabılırmıyız please:)