canım zaten bir erkek çaba göstermiyorsa senin için kendi çabanla olmaz .. yaşın kaç bilmiyorum benden küçüksen sana abla tavsiyesi bir erkeğin peşinden gitme kıymetli olmazsın ...krişe gelicek ama erkekler peşinde koşmayı sever çabalamayı sever .ipleri onun eline veridysen çok zor birdaha geri döndürmek .. ben aynı hatayı yapmış biriyim ....Paylasmak guzeldir :) baktirmadiysan meryemi begeniyorum ben an ve yakin gelecekte cok iyi, kadina burda bik bik ettim hakkini yedim ama fatima kisa vadeli net sonuc vermeden yuvarlak bi fal bakmisti ama dedigi cikti konusmaya baslayacagimiz zamani net bildi, aylin de oyle.. Iliski icin temmuz-agustos dedi cogu falci da benim sabrimin tukenecegini soyleyen ilkaydi, artik beyfendi caba gostermeyecekse maalesef ilkayin fali cikiyor birkac ay aonra netlesie zaten :)
bilmiyorum enerji tutmasıdır belkide .. belkide famada bilmiyordur .. ama ilkay kesinlikle atıyor bende böyle .. ateş gurubu birinle evleniceksin diyor şimdide toprak gurubu ...bilmiyorum bbende çıkmayacak galiba onun falı .. çıkarsa yazarım ..o duruma göre yorum yapıyor durum yaşsa olumsuz konuşuyor ve zaten olumsuz oluyor sonuç ..Fama da bana apayri 2 fal bakmisti :) sanirim hepimiz herkes icin ayni seyi soyleyebiliriz
canım zaten bir erkek çaba göstermiyorsa senin için kendi çabanla olmaz .. yaşın kaç bilmiyorum benden küçüksen sana abla tavsiyesi bir erkeğin peşinden gitme kıymetli olmazsın ...krişe gelicek ama erkekler peşinde koşmayı sever çabalamayı sever .ipleri onun eline veridysen çok zor birdaha geri döndürmek .. ben aynı hatayı yapmış biriyim ....
boşverr gitsinn ...fevri davranmanın mutlaka bir sebebi vardır ... bende geçmişte çok paye verdim ...ama hep pislikler denk geldi .. sevgimi iyi niyetmi sömürüp gittiler ...hepsinden nefret ediyorum ...o yüzden daha huzurlu olgun bana huzur vericek bir sevgi istiyorum artık ...şımarık kaba davranışardan bıktımSanmiyorum yas olarak buyugumdur de boyle hatalar yapiliyor hep yastan bagimsiz :) gerci iliskiler de hep ayni cizgide gitmiyor yani tabi ki ilk baslarda boyle degildi ben zaten fevri davranip aradaki iletisimi kesmistim sanirim bu surecte o da kendince sebepler buldu ki zaten sadece biz olarak degil arada onun kendi hayatiyla ilgili problemleri de var, off neyse ya ne savunuyorsam ya hala :)) tam da kararliyken haklisin tatlim yapmamak lazim boyle hatalar <3
Meryemi denemedim düşünüyorum denemeyi. Aylin bence de iyi sayılırdi bir de işten ayrildigimi bilseydi çalisiyorsun demeseydi daha çok güvenebilirdim. Aslinda Saraylı ve Nesibe yi merak ediyorum ama ücretleri çok yüksek. Sonuçta 7-10 tl ye baktirip uzun mantıklı ve ayrıntılı fal aldığım insanlar oldu 30-40 tl ye değecek fal olmaz hadi yüzyüze olsa neyse.Paylasmak guzeldir :) baktirmadiysan meryemi begeniyorum ben an ve yakin gelecekte cok iyi, kadina burda bik bik ettim hakkini yedim ama fatima kisa vadeli net sonuc vermeden yuvarlak bi fal bakmisti ama dedigi cikti konusmaya baslayacagimiz zamani net bildi, aylin de oyle.. Iliski icin temmuz-agustos dedi cogu falci da benim sabrimin tukenecegini soyleyen ilkaydi, artik beyfendi caba gostermeyecekse maalesef ilkayin fali cikiyor birkac ay aonra netlesie zaten :)
bence nesibe brşeyler hissediyor ona da geçen sene baktırmıştım ....birşey demişti sanki o yola yakınım şu an zamanı var çıkarsa yazıcam kesinlikle ...Meryemi denemedim düşünüyorum denemeyi. Aylin bence de iyi sayılırdi bir de işten ayrildigimi bilseydi çalisiyorsun demeseydi daha çok güvenebilirdim. Aslinda Saraylı ve Nesibe yi merak ediyorum ama ücretleri çok yüksek. Sonuçta 7-10 tl ye baktirip uzun mantıklı ve ayrıntılı fal aldığım insanlar oldu 30-40 tl ye değecek fal olmaz hadi yüzyüze olsa neyse.
Meryemi denemedim düşünüyorum denemeyi. Aylin bence de iyi sayılırdi bir de işten ayrildigimi bilseydi çalisiyorsun demeseydi daha çok güvenebilirdim. Aslinda Saraylı ve Nesibe yi merak ediyorum ama ücretleri çok yüksek. Sonuçta 7-10 tl ye baktirip uzun mantıklı ve ayrıntılı fal aldığım insanlar oldu 30-40 tl ye değecek fal olmaz hadi yüzyüze olsa neyse.
Benim bir yolun varda 40tl bakiyem var. Kime atayim onerisi olan. Aslinda sarayliya atmak istiyorum ama hep kapali.
Geldimi bilgehatundan falınız?Kızlar telwe deki bilgehatuna kahve attım :)
Yorum gelince yazarım ...
Ayrıca bugün bana fal bakan Efsunhatun o kadar baştan savma ve kısa fal baktı ki iade istedim. Hani promosyon fal atsam emin olun daha iyi gelirdi.
Iade istediğimde bana cevap vermiş.
Telwe sitesi gönderdiğiniz kredinin %30 unu bize geçtiği için ancak o şekilde iade yaparım demiş ..
Geldimi bilgehatundan falınız?
secretcım sen bılgehatuna tarot atarken soru sordunmu soru sormadan atsam nasıl bakar acaba?Geldimi bilgehatundan falınız?
kızlarr selammben bugünn kurşun döktürdümm bi rahatladımm sormayınn siz inanırmısınızz ben inanmazdımm amaa çok iyi hissediyomm valla
Canım ben soru sormuyorum kartlar genel ve ask hayatı için neler gösteriyor dedim o kadar.secretcım sen bılgehatuna tarot atarken soru sordunmu soru sormadan atsam nasıl bakar acaba?
Canım ben bu çarşamba bir yolun vardaki arafa tarot baktırdım beğendim.Eski sevgilimle ilgili bayağı birşey bildi.Mesela karşınızdaki beyfendinin size yaklaşımı net olmadığından bu kadar karamsar olmuşsunuz.Sizin kalpiniz de çok acıyor ikinizde bir çıkmaza girmiş gibi hissediyosunuz sizi düşünüyor ve emin olun onun rüyalarına bile giriyorsunuz.Onda çok fazla etki bırakmışsınız dedi.Ben beğendim canım ama dün baktım 20 tl yapmış araf.Ama en azından çok kısa baştan savma bir fal değildi.Dün uzman tv de rezzan kiraz tarotta son kart önemli son kart ne derse %78 o yaşanır tarotun bu kadar önemli olmasının sebebi de o dedi.
kuzumm evde döktüü teyzee 20 liraa verdimm valla varsaa döktürr acayipp iyi geldii kurşunn göz şeklindee cıktııı deseler inanmammmben de istiyorum ne zamandır ama kimse yok maalesef:/ sen parayla falan mı döktürdün canım, tanıdık mı yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?