Binnaz Abla

canım zaten bir erkek çaba göstermiyorsa senin için kendi çabanla olmaz .. yaşın kaç bilmiyorum benden küçüksen sana abla tavsiyesi bir erkeğin peşinden gitme kıymetli olmazsın ...krişe gelicek ama erkekler peşinde koşmayı sever çabalamayı sever .ipleri onun eline veridysen çok zor birdaha geri döndürmek .. ben aynı hatayı yapmış biriyim ....

Fama da bana apayri 2 fal bakmisti :) sanirim hepimiz herkes icin ayni seyi soyleyebiliriz
bilmiyorum enerji tutmasıdır belkide .. belkide famada bilmiyordur .. ama ilkay kesinlikle atıyor bende böyle .. ateş gurubu birinle evleniceksin diyor şimdide toprak gurubu ...bilmiyorum bbende çıkmayacak galiba onun falı .. çıkarsa yazarım ..o duruma göre yorum yapıyor durum yaşsa olumsuz konuşuyor ve zaten olumsuz oluyor sonuç ..

Sanmiyorum yas olarak buyugumdur de boyle hatalar yapiliyor hep yastan bagimsiz :) gerci iliskiler de hep ayni cizgide gitmiyor yani tabi ki ilk baslarda boyle degildi ben zaten fevri davranip aradaki iletisimi kesmistim sanirim bu surecte o da kendince sebepler buldu ki zaten sadece biz olarak degil arada onun kendi hayatiyla ilgili problemleri de var, off neyse ya ne savunuyorsam ya hala :)) tam da kararliyken haklisin tatlim yapmamak lazim boyle hatalar <3

boşverr gitsinn ...fevri davranmanın mutlaka bir sebebi vardır ... bende geçmişte çok paye verdim ...ama hep pislikler denk geldi .. sevgimi iyi niyetmi sömürüp gittiler ...hepsinden nefret ediyorum ...o yüzden daha huzurlu olgun bana huzur vericek bir sevgi istiyorum artık ...şımarık kaba davranışardan bıktım

Meryemi denemedim düşünüyorum denemeyi. Aylin bence de iyi sayılırdi bir de işten ayrildigimi bilseydi çalisiyorsun demeseydi daha çok güvenebilirdim. Aslinda Saraylı ve Nesibe yi merak ediyorum ama ücretleri çok yüksek. Sonuçta 7-10 tl ye baktirip uzun mantıklı ve ayrıntılı fal aldığım insanlar oldu 30-40 tl ye değecek fal olmaz hadi yüzyüze olsa neyse.

bence nesibe brşeyler hissediyor ona da geçen sene baktırmıştım ....birşey demişti sanki o yola yakınım şu an zamanı var çıkarsa yazıcam kesinlikle ...

Nesibeye baktirmak ben de istiyorum ama yakalayamiyorum bir turlu :) haftaici belirttigi saatlerde isteyim ve daha hic 8de de onlayn oldugunu gormedim, haftasonu 2 kere denk geldim ben kart secene kadar yorumcu mesgul oldu :) artik parasinda degilim hirs yaptim ahahaa , ucretle ilgili seye katiliyorum pahali olmasi iyi anlamina gelmiyor, fatima da buna sinirlenmistim iste hem pahaliydi hem cok bekledim hem de kisa yuvarlak faldi dediklerine bir sey demiyorum oz dedigi de oldu :) selena' da oyleydi 10 gun bekledikten sonra insan beklentiye giriyor cok farklo bir sey demesini bekliyor, her ikisinin dediklerini meryem vs bekletmdn soyluyor zaten.. Belki inanc daha populer ve unlu bir falcidan da aynisini duyunca artiyor.. Isallah nesibe haberlerimizi paylasiriz burda, ben ara verecegim zaten fala o yuzden nesibeye atarim yakalarsam :)

Benim bir yolun varda 40tl bakiyem var. Kime atayim onerisi olan. Aslinda sarayliya atmak istiyorum ama hep kapali.

Benim bir yolun varda 40tl bakiyem var. Kime atayim onerisi olan. Aslinda sarayliya atmak istiyorum ama hep kapali.

Saraylinin az kaldi fali elinde bugun yarin alim yapar bence bekleyebilirsin ama illa birine atayim diosan aylin veya huma olabilir, bir arkadasim da khivvangaya baktirdi falini okudum kisaydi ama bildigi seyler vardi ve biryolumvara fal atmiyor o sitede bu ayrintiyi kadinin yakalamasi imkansiz

Geldimi bilgehatundan falınız?

Canım ben bu çarşamba bir yolun vardaki arafa tarot baktırdım beğendim.Eski sevgilimle ilgili bayağı birşey bildi.Mesela karşınızdaki beyfendinin size yaklaşımı net olmadığından bu kadar karamsar olmuşsunuz.Sizin kalpiniz de çok acıyor ikinizde bir çıkmaza girmiş gibi hissediyosunuz sizi düşünüyor ve emin olun onun rüyalarına bile giriyorsunuz.Onda çok fazla etki bırakmışsınız dedi.Ben beğendim canım ama dün baktım 20 tl yapmış araf.Ama en azından çok kısa baştan savma bir fal değildi.Dün uzman tv de rezzan kiraz tarotta son kart önemli son kart ne derse %78 o yaşanır tarotun bu kadar önemli olmasının sebebi de o dedi.

Araf

Bana da cok karisik bakti dediklerinden anlamadim bir sey :) simdikini eski sevgilim gibi yorumlamis temmuzda yeni biri var dedi, ben soruda yazdim eski sevgilim yok diye sonra da yeni dedigim bu dedi cidden cok karisikti fal anlatimi 4 erkektwn bahsetmis adgjkkl benim eski sevgilimle biteli cok oluyor o cok israrci oldugu icin bir sure gorustum de bu bile aylar once.. Bir de kart acilimina gore bana gore sonuc kartimi ilk sirada yorumladi, ustune de soruda tarot baktirmama ragmen kahvenizde diye cevap vermis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…