- 19 Nisan 2014
- 565
- 263
- 63
Selam.parapsikolog nerde canım?Kızlar söylemeyi unuttum parapsikologa katina atmistim ya bilmisti de. Tekrar okuyorum durup durup bayagi uzun yazmış. Bana demiş ki iki hafta sonra başka biriyle mutlu olduğunu göreceksin diye valla iki gün sonra gördüm profil resminden.
10 lira deneyin isterseniz Meryemin falindan farki yokkk bide bu tuttu
TellwedeSelam.parapsikolog nerde canım?
Bana kısa bakmıştı verdigi tarih de bugün ama sanmıyorum çıkacağını durumu bilememişti parapsikolog
Bi tane su bekliyordun Selena dan geldi miKızlar 2 gündür bilgehatunu bekliyorum baksın diye :)
Geri çekeyim mi ne dersiniz kahve falını???
Bi tane su bekliyordun Selena dan geldi mi
Kimmiş ki ola ki çıkan kiKızlarrr nasılsınızzzz ?? valla özledimm formu ama okumaya usendımmm sayfalar cosmuss
Yeni beğendiğiniz kimler var ? eski arkdaşlarımdan öneri verebilicek varsa sevinirimmm :)
Benimdeeee çıkan fal haberım var :) uzun suredır gırmıyordum, ama fark ettım ki buraya gırmeyınce faldanda uzaklasıyor insan gercekten, benim için çok önemli bir olaydı çıkan ve baya umutsuzdum (sevgiliyle ilgili bir olay değil) İsteyen olursa özelden soylerim, ve bunu rezzan,nesibe ve elif ısık bılmıs eskı fallarıma baktım özellikle elif ışık detaylarda baya bılmıs diğer ikisininde söyledikleri oldu ..
Canımm nerelerdesin yaaa..eskilerden pek kimse kalmadı 4-5 kişiyizKızlarrr nasılsınızzzz ?? valla özledimm formu ama okumaya usendımmm sayfalar cosmuss
Yeni beğendiğiniz kimler var ? eski arkdaşlarımdan öneri verebilicek varsa sevinirimmm :)
Benimdeeee çıkan fal haberım var :) uzun suredır gırmıyordum, ama fark ettım ki buraya gırmeyınce faldanda uzaklasıyor insan gercekten, benim için çok önemli bir olaydı çıkan ve baya umutsuzdum (sevgiliyle ilgili bir olay değil) İsteyen olursa özelden soylerim, ve bunu rezzan,nesibe ve elif ısık bılmıs eskı fallarıma baktım özellikle elif ışık detaylarda baya bılmıs diğer ikisininde söyledikleri oldu ..
Geldi bilgehatunnKızlar 2 gündür bilgehatunu bekliyorum baksın diye :)
Geri çekeyim mi ne dersiniz kahve falını???
Kızlarrr nasılsınızzzz ?? valla özledimm formu ama okumaya usendımmm sayfalar cosmuss
Bi tane su bekliyordun Selena dan geldi mi
Mecbur soguduk canim aylardir cikan hicbirsey yok surekli tarihler oynuyo senin kafan baska yonlere kayiyo derin tecrubelerime dayanarak soyluyorum ki fal filan yalan yaniiyi ki geldin canım yaa
galiba kimse artık eskisi gibi fal baktırmıyor. hep beraber soğuduk mu ne:) bu iyi bi şey aslında ama forum da ne renkliydi eskiden. sabah ilk iş burayı okurdum:))
Mecbur soguduk canim aylardir cikan hicbirsey yok surekli tarihler oynuyo senin kafan baska yonlere kayiyo derin tecrubelerime dayanarak soyluyorum ki fal filan yalan yanikeske sadece eglencelik kalsaydi kafamizda
Canımm nerelerdesin yaaa..eskilerden pek kimse kalmadı 4-5 kişiyiz(
iyi ki geldin canım yaa
galiba kimse artık eskisi gibi fal baktırmıyor. hep beraber soğuduk mu ne:) bu iyi bi şey aslında ama forum da ne renkliydi eskiden. sabah ilk iş burayı okurdum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?