Binnaz Abla

Kizlar bgn su zeus a baktirdim falsepetindeki cok kotuydu ya yani ne elle tutulur birsey soylemis ne de bazi seyler benden cok alakasiz hic begenmedim begenemedim yani sordugum soruya olumsuz olmuyacak demis aama olumsuz konusmasi o kdt onemli diil soyledi seyler ne elle tutulur ne de benimle alakli yani fikrimi beyan etmek istedim

Kızlar söylemeyi unuttum parapsikologa katina atmistim ya bilmisti de. Tekrar okuyorum durup durup bayagi uzun yazmış. Bana demiş ki iki hafta sonra başka biriyle mutlu olduğunu göreceksin diye valla iki gün sonra gördüm profil resminden.
10 lira deneyin isterseniz Meryemin falindan farki yokkk bide bu tuttu

Selam.parapsikolog nerde canım?

Bana kısa bakmıştı verdigi tarih de bugün ama sanmıyorum çıkacağını durumu bilememişti parapsikolog

Kızlar 2 gündür bilgehatunu bekliyorum baksın diye :)
Geri çekeyim mi ne dersiniz kahve falını???

Kızlarrr nasılsınızzzz ?? valla özledimm formu ama okumaya usendımmm sayfalar cosmuss

Yeni beğendiğiniz kimler var ? eski arkdaşlarımdan öneri verebilicek varsa sevinirimmm :)

Benimdeeee çıkan fal haberım var :) uzun suredır gırmıyordum, ama fark ettım ki buraya gırmeyınce faldanda uzaklasıyor insan gercekten, benim için çok önemli bir olaydı çıkan ve baya umutsuzdum (sevgiliyle ilgili bir olay değil) İsteyen olursa özelden soylerim, ve bunu rezzan,nesibe ve elif ısık bılmıs eskı fallarıma baktım özellikle elif ışık detaylarda baya bılmıs diğer ikisininde söyledikleri oldu ..

Kimmiş ki ola ki çıkan ki

Canımm nerelerdesin yaaa..eskilerden pek kimse kalmadı 4-5 kişiyiz (

iyi ki geldin canım yaa

galiba kimse artık eskisi gibi fal baktırmıyor. hep beraber soğuduk mu ne:) bu iyi bi şey aslında ama forum da ne renkliydi eskiden. sabah ilk iş burayı okurdum:))

Bi tane su bekliyordun Selena dan geldi mi

Cancazım Selenaya attım su sonunda 6. siradasiniz diyorrrr acaba kaç günde bakarrr yaaaa aboooooo cok bekletiyor galiba neyse kaymak olur . Şimdi 20 tl kaldı kime ne atayım canlar yardım please

iyi ki geldin canım yaa

galiba kimse artık eskisi gibi fal baktırmıyor. hep beraber soğuduk mu ne:) bu iyi bi şey aslında ama forum da ne renkliydi eskiden. sabah ilk iş burayı okurdum:))
Mecbur soguduk canim aylardir cikan hicbirsey yok surekli tarihler oynuyo senin kafan baska yonlere kayiyo derin tecrubelerime dayanarak soyluyorum ki fal filan yalan yani keske sadece eglencelik kalsaydi kafamizda

Mecbur soguduk canim aylardir cikan hicbirsey yok surekli tarihler oynuyo senin kafan baska yonlere kayiyo derin tecrubelerime dayanarak soyluyorum ki fal filan yalan yani keske sadece eglencelik kalsaydi kafamizda

aynen canım kesinlikle yalan. yani en azından bana gelecekle ilgili, en ufak bi şey çıkmadı bu zamana kadar. yani fal enerjim falan mı yok bilemiyorum:/

artık tamamen eğlence benim için. o yüzden beşlikleri deniyorum hep:) bir de iyi birini de keşfederim belki diye

iyi ki geldin canım yaa

yaaa valla sabahlardık resmen burdaa ne olaylar ne olaylar
guzeldi vallahii
ben hem yoğunluktan hemde bıktıgımdan galiba uzaklastım bırsey olduğu yok vallahi cıkanlarda ısle gucle ılgılı seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…