Binnaz Abla

Seni de kaybettık artık faturan gelınce anlarsın kuzumm kendıne gel cok fal ıyı degııılll

Bir de Bartwise diye biri gelmiş ben de onu merak ettim erkek falci az sitede.Yeniyken 10 tl oluyorlar sonra 20-30 yapıyorlar

Arkadaşlar katina 3lü açılımda alyans ev haç kartı kombinasyonu neyi anlatır anlayandan yorum rica ediyorum

Beğendin mi bilgehatunu:)
Çok pembe geldi bana yanılıyormuyum:)
Canım bilgehatun değişmiş sanırım ya bana değilde bi arkadaş için bekledik.tatlım tatlım diyip durmuş.benim eskiden bildiğim bilgehatun çok ciddiydi arada kullandığı bir iki canım kelimedi dışında.ama doğru şeyler söylemiş arkadaş beğendi.

Yok yazdığı şeyleri bende beğendim de mucize gibi geldi bana da teyit edeyim dedim :)))

Merhabalar kızlar:) bir yolun var da kredim var. Aslında saralıyım atmak istiyordum ama 1 Temmuz'a kadar yokmuş. Kahinvanga ve moonlight nasıl? Ya da başka önerisi olan? Muhtemelen Kahinvanga'ya atacağım da size bir sorayım dedim:)

Ben kahinvangaya baktirdim cok olumluydu sanki pembe tablocu ..ama daha zamani var yani cikti cikmadi diyemem..yeni baktirdim..

famaya baktirmadim ama begenenler var forumda falindan cikanlar oldugunuda okumustum
benim favorim sarayli hanim sadece..
Ben de ona atmak istedim, hatta kaç gündür bekliyorum da ama 1 temmuz'da görüşürüz demiş. Mecburen başka birine atıcam. Teşekkürler...

Seni de kaybettık artık faturan gelınce anlarsın kuzumm kendıne gel cok fal ıyı degııılll

Bilmem mi kuzum da hani dedim ya bu son hafta fal için. FALA VEDA partisi yapıyorum inşallah. Bin tl olacak az kaldı üç ay içinde salaklogima yanayım ama delirecektim gitmeseydim bak duruldum artık acımıyor canım tın yani tın

famaya baktirmadim ama begenenler var forumda falindan cikanlar oldugunuda okumustum
benim favorim sarayli hanim sadece..
Fama'ya baktırdım. Aslında isabetli yorumları var. Çok öyle pembeci de değil.Umarım herşeyin iyisi güzeli olur hepimiz için de şu fal baktırma deliliğinden kurtuluruz.
Amaaa daha 205 kredim var bir yolun var da onu da harcamazsam yakın zamanda çatlarım walla:))

Bu arada bugün çok bol vaktim olduğu için; eski baktırdığım falları okudum. Falalem Meryem açıkçası benim durumumu ve yaşayacaklarımı müthiş bilmiş şimdiye kadar. Gerçi bir tarih daha var ve o da falın can alıcı noktası ama giriş ve gelişmeyi çok iyi öngörmüş. Son nokta Eylül yani daha baya var. Ama şaşırdım tekrar okuyunca. Ayrıca Fama'nın bugün verdiği tarihlerle de uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…