Binnaz Abla

yeşil gözü diyenler : aylin,emine şeklindeydi tablo baya uzun yazmıstım kuzum bir ara buraya :)) tanısa tanısa hastanede tanıstık doktor kendisi hastaneye gidiyoruz kişi ile tanısıp geri dönüyoruz
Valla sans ver kuzum bende esmerimi bekliyorum gelsin hemen kabul edicem

kızlar bu arada selenaya su falı attım ben gelmişti onu demeyi unuttum yine geçmiş odaklı idi fal herkes hayatına girecek diyor. selena o adım atmaz dedı ben de beklemiyorum zaten ben de atmam severek ayrılanlar grubuna girdik :) geleceği zaman gösterecek o konuda bir şey diyemem ama çok kısa idi..beni şokta etmedi yani.

Bu selenayi bir ben denemedim herhalde ama eski sayfalarda gördüğüm kadariyla patlayan çok falı var o yüzden teecih etmiyorum

Patlayan bilemiyorum bana tavsiye gibi bir fal bakmisti ama 10 gun bekleyip kisa bir fal gelince ve de hic sasirtici bir sey yazmayinca ben pek begenmemistim, ay ben soke olmak istiyorum bi falda artiik

Kızlar bu fal kutusu sitesine fal baktıran var mı.Ben az önce baktım fiyatları uygun bazılarının mesela sezen diye biri 7 tl ye tarot katina bakıyor.Duvarına baktım yorumları da iyi.Baktırsam mı acaba kararsız kaldım.

Ben Neşe isminde soyadini hatirlamiyorum gözlüklü bi kadina baktirmistim hic begenmedim ayrica soruma da 2 gun cevap vermeyince sildim bir daha da girmedim o siteye. Ama diğer falcilari nasıldır bilemiyorum.

Arkadaşlar bu falalem Rezzandaki kuyruk nedir böyle sırada 6 kişi var yaziyor falan bu kadın bu kadar iyi mi yoksa bu sıra olayını site mi salliyor hani çok ragbet var gibisinden? Pahali da fallari. Bir kere baktirmistim sesi konuşması falan iyi gelmisti bana ama emin olamiyorum dedigi tarihler tam çıkmadan.

kuzumm site rezzanınmışş geçenlerdedee burdaa reklam yaptıırezzanaa cok atımm hep olasılıkk olur olmaz olabilirr arayabilirr dönebilirr olasılıkk tarihh vermezkii banaa hiçç vermediii

Patlayan bilemiyorum bana tavsiye gibi bir fal bakmisti ama 10 gun bekleyip kisa bir fal gelince ve de hic sasirtici bir sey yazmayinca ben pek begenmemistim, ay ben soke olmak istiyorum bi falda artiik
banaa cıkann fallarıı varr selenanınn amaa patlayanlardaa olduu hala o telvedee olduğuu içinn bidee burdaa birsürüü kişii burdakii bilgilerimii sattı yazmış atarmıyımm atmam bidaa ama hakkını yemim cıkan fallarıda vardı

Valla Rezzan meşgule almış atacaktım bu akşam bana onun falları çıkıyor bugün itibariyle birşey oldu yine hatta söylediğinde hiç ihtimal vermediğim birşey şaşkınız annemle:)) eğer olay tam olarak olursa yazıcam burdan

kuzumm site rezzanınmışş geçenlerdedee burdaa reklam yaptıırezzanaa cok atımm hep olasılıkk olur olmaz olabilirr arayabilirr dönebilirr olasılıkk tarihh vermezkii banaa hiçç vermediii
Evet bana da büyük ihtimalle olacak demişti kesin dememişti sonuç için . Sadece görüşme için tarih verdi.

Ben baktırdığımda 5 liraydı bu gidişle daha da artar Bende de çok önemli ayrıntıları bilmişti, şok olmuştum.. Belki de öylesine atıp beklentimi yüksek tutmadığım için diye düşündüm ama dediklerinden çıkan da olunca emin oldum boş bir falcı değil.. Tabi enerji meselesi herkesinki uymayabilir yanıltmak istemem forumdakileri de..

Evet bana da büyük ihtimalle olacak demişti kesin dememişti sonuç için . Sadece görüşme için tarih verdi.
Canım kesin nasıl diyebilir ki zaten yani ben severim rezzan ablayı burda reklam yapmış ben o zamanlarda biraz kopmuştum siteden denk gelmedim tamam yaptığı ayıp yapmaması gerekirdi ama neticede o da bi insan yani bana bekle ve gör kesin yaşayacaksın abla sen demiştin diyeceksin vs diyen bütün falcıların falları patladı kadın en azından dürüst bence. Ki söylediklerini yaşamışlığım da var rezzanın yüzde yüz çıktı diyemem ama.

Rezzan arkadasima acaip yuvarlak bakmisti olabilir olmayabilir gibi bir faldi :) bana da kut kut olmayacak demisti.. Meryeme de kahve attim katinasi kadar begenmedim, yine genel ask hayatim nasil olacak diye sordum herkes benden hoslaniyormus :)) ben bu fal batagindan kurtulmak istiyorum artik baktirmadan duramiyorum, azalta azalta birakayim diyorum, benimki ile de umudum kalmadi, spesifik sorudan genele gectim gordugunuz gibi, burasi da fal baktirma istegimi tetikliyor, cikan fal olmadigi surece yazmayabilirim

Ben artık sadece yüzyüze baktırıyorum canım. Daha samimi geliyor. İstedikten sonra bırakırsın. Hahah baksana alkolmüş sigaraymış gibi bahsediyoruz faldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…