Binnaz Abla

Yapma ya :/ niye baştan savma bakti ki sana :/

canım ben de atmayı düşünüyodum ama sen böyle diyince bi soğudum:/ geçmiş ve anda iyi miydi, sadece gelecek mi yorumlamış yoksa?

Meryem çok fena yaa arkadaşın ex sevgilinin yüzündeki bene kadar tarif etmişyi.olumsuz konuştukları var bi arkadaşı ağlattı resmen olumsuzluğundan.
Bana çıkmadı meryem iki kere baktırdım ikisinde de olumluydu ama yok çıkmadı üzgünüm kızlar sizin de hevesinizi kırmak istemezdim ama

Selenaya kelebek Attım yine tutarlıydı kızlar haberiniz olsun

Harfi harfine mi çikti meryem bende durumda pek iyi degildi ama onemli olan gelecekte tutturmasi bir ara tekrar atayim bari ona fal

kesin mi çikmadi yani gecikmis olamaz mı
Canım ben de gittim o da gitti aramızda kilometreler var bi daha aynı şehirde bulunma ihtimalimiz bile yok elimizde bi adres yok telefon yok he olur da rüyasında ak sakallı dede kaldığım yeri ona söyler ya da birden vahiy falan iner de gelirse gecikmiş olabilir canım çıkar o zaman falı meryemin

Son düzenleme:
Tüm fallarda cıkan yeşil gözlü ile dün gece tanıstık tuhaf bir tanısma ıdı konusuyoruz su anda verilen harflerde aynen öyle cıkıyormus demekki bazen denilenler :)
Canim kimler bahesiyodu yesil gozluden hangi falcilar banada bu ara gecmisi birakip esmer diyen mi kumral diyen mi ararsin ama ben oyumu esmerden yana kullanmak istiyorum

Canim kimler bahesiyodu yesil gozluden hangi falcilar banada bu ara gecmisi birakip esmer diyen mi kumral diyen mi ararsin ama ben oyumu esmerden yana kullanmak istiyorum
yeşil gözü diyenler : aylin,emine şeklindeydi tablo baya uzun yazmıstım kuzum bir ara buraya :)) tanısa tanısa hastanede tanıstık doktor kendisi hastaneye gidiyoruz kişi ile tanısıp geri dönüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…