Arkadaşlar an itibariyle çikan fallarimi bildiriyorum 1- Aylin haziran da konusma barisma var ama asil yukselis Eylul de demişti zaten durumda da iyiydi 2- Majeste Arar 3 hafta icinde ay sonuna doğru haber alacaksın demişti ve durumda da cok iyiydi 3-Sedef Gediz bu ay soguk konusmalar beliriyor sonraki aylar daha iyi olacak demisti oldukca iyiydi 4-Rezzan kiskancliklar olacak ve bu ay gorusme demisti o da bildi is gorusmemi de bildi secim sonrasi demisti. Diger baktirdiklarim Meryem 2 ay icinde barisma dedi bildi mi bilmedimi anlamadim durum pek iyi degildi Bilgehatun Temmuzda dedi erken oldugu icin bildi demiyorum ama durumda cok iyiydi Sehrazat o da temmuz dedi seni deneyecek falan dedi alakasi yok Ester temmuz sonu dedi rezaletti fali salladi Naira 15 gun demisti 20 gunde oldu ama cok pembeciydi Hestia Kizil 18 temmuzdan sonra dedi bilemedi parapsikolog durumda sifirdi salladi tamamen 7 gun dedi 15 gun surdu. Diger hatirlamadiklarim zaten yazmaya degmez.
Ne zamandır ayrıydınız?Pardon bilgehatun 1 ay demis ay basinda baktirmisim yani bilmiş fali karistirmisim tekrar okudum çok iyiymis
Evet canim bilgehatun da bilmiscnm bu eski erkek ark.ınla mı ilgili? bilenler aylin majeste arar, sedef ve rezzan sanrsam
Mayistan beriNe zamandır ayrıydınız?
ne guzel hadi bakalım darısı basımıza :)Evet canim bilgehatun da bilmis
Ben de attım kac kere tovbe edip yine yaptim ne olacak halim tabii çok günah mubarek aylarda günahlar 2 ye katlaniyormus saygisizliktanKizlar ramazanda fal atsam cokmu gunaha girerim of
:) sana kalmış canım fal zaten şirk olduğu için hep günah..bi sorunmu var sen buraya girmiyodun epeydir?Kizlar ramazanda fal atsam cokmu gunaha girerim of
ben arafi denedim yazmıştım buraya rezaletti dusmanlarin var goze gelmissin hepsini atacaksin gibi mahalle bohcacisi faliydi hic ozel durumumdan bahsetmemisti ama goremedi mi herkese boyle mi neden salladi bilmiyorumKızlar arafı deneyen var mı
bende ne kadar çok mutsuzmuşum,bu kadar kolay anlamamıştım.Of gerçekten ne kdr mutsuz kadın olduğumu hatırlayıp üzülmedim desem yalan olur
bendede bütün fallar patladı,artık yeni yepyeni sitelere yöneleceğim,bunların hepsi aynı tarihleri aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar,bakalım iyi tutturan olursa yazarım.dakika bir gol bir selenanın bendeki falı patladı kızlar :)
Mahalle bohçacısıben arafi denedim yazmıştım buraya rezaletti dusmanlarin var goze gelmissin hepsini atacaksin gibi mahalle bohcacisi faliydi hic ozel durumumdan bahsetmemisti ama goremedi mi herkese boyle mi neden salladi bilmiyorum
sende istanbul konusundaa baktırmayınn yazmışsınn kaç kezzyiğite baktırın telde bakan, başka da telde ya da onlineda kimseye baktırmayın derim ben.
başka site olsa nolur bacımm kuşş konduracaklarrr sankii bizde saflıkbendede bütün fallar patladı,artık yeni yepyeni sitelere yöneleceğim,bunların hepsi aynı tarihleri aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar,bakalım iyi tutturan olursa yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?