Binnaz Abla

Hey Allahım ya bundan sonra hiçbir falci için iyi falan demeyeceğim. 7 tl ye tarot baktirdigim sedef şimdi 25 tl yapmış hayatta vermem o parayı hiç makul değil keyfi bilir.

Pff kızlar ben de tatile çıktım ama özlüyorum yine... Burada,içimde bir yerlerde bilmediğim yaralara tuz basan şeyler var her gelişimde acıtan. Yapacak bir şeyim de kalmadı artık... Falların çıkmasını bekliyordum ama tükendim mi ne? Canım çok yanıyor. Bir yerim kesilse özlem akacakmış gibi. Artık gerçekten çok yoruldum. Zaten yapacak şeyim kalmadı... Gücüm kalmıyor tükeniyorum...

Eklentiler

• 11535851_950340838350685_859793961212969223_n.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar falkutusunu deneyen oldu mu? Gelirin %10u sokak hayvanlarına bağışlanıyormuş. Hoşuma gitti. Ama fal baktılır mı emin olamadım fiyatlar da uygun

B
Kızlar falkutusunu deneyen oldu mu? Gelirin %10u sokak hayvanlarına bağışlanıyormuş. Hoşuma gitti. Ama fal baktılır mı emin olamadım fiyatlar da uygun
en baktırdım canım. Deniz İmralı'yı deneyebilirsin onun dışında Neşe Eraslan ve Güliz Can'ı deneyebilirsin ben beğendim. Olumsuzu da söylüyorlar şüphen olmasın mevcut durumu bildiler. Fiyatları uygun ve falları detaylıydı. Ak olarak olumluydu ama ben vazgeçme aşamasına geldim bilmiyorum :))

Ne baktırmıştın? Kahve,tarot?

fal sepeti zeus ta falları cıkan var mı ıkı baktıgı fal da alakasız bana ıkısınde de zıt seyler var..

Kızlar bu hafta 2 fal baktırdım ikisindende memnun kaldım. Şu sıralar kafam inanılmaz karışık olduğu için fal sayım çoğaldı
Nihayet binnazabla maya demir'i yakaladım. Biraz laf kalabalığı yapıp hep aynı şeyleri tekrarlasa da beğendim kendisini. Erkek arkadaşımdan hediye alacağımı söylemişti. Çıktı.
Selenaya da 3 gün önce fal atmıştım bugün yorumladı çok çok beğendim. Ruh halimi düşüncelerimi çok net açıklamış. Gelecekle ilgili bi şey söylemiş. Aslında şu an tam o durumun içindeyim dün gece gerçekleşti. Falı 3 gün önce attığım düşünülürse çıktı sayılabilir sanırım. Hediye olayını o da bildi.

Şu selena bana da çıksa ne sevinecem varya ....

Valla selena bende değişik. Bazen dedikleri tıkır tıkır çıkıyor bazen hiç çıkmıyor ama bu falı baya iyiydi

Kesinlikle telwe de adam gibi falcı yok Selena dışında:)
Yazık benim telefon faturama bu ay
Yusuf hoca ya kahve falı attım , teselli vermiş bana resmen :))

Kesinlikle telwe de adam gibi falcı yok Selena dışında:)
Yazık benim telefon faturama bu ay
Yusuf hoca ya kahve falı attım , teselli vermiş bana resmen :))
valla selena o siteye hiç yakışmıyor,çıkmadığına şaşıyorum,bazen telvenin selanın sitesi olduğunu düşünüyorum,
nerden geldi aklıma ama geldi işte.

Selena bana gelecek ile ilgili net bir sey dememisti, sadece adim at senin istemedigini dusunuyor gibi tavsiye verdi, 10 gun bekletmese tekrar atarim aslinda :)

Sarayli da bu kisiyle ultra sabir gosterirsen olabilecegini ama uzulecegimi baska firsatlari kaciracagimi soyledi, fal olumsuzdu ama ben begendim bakim tarzini cunku ben de daha once dedigim gibi tarotun olasilik ve potansiyelleri gosterdigini gelecegin degisebilecegini dusunuyorum, biraz zaman gecince atarim tekrar

Ben asil fatimayi bekliyorum totelde en isabetli ve uzun vade dedikleri onun cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…