- 14 Haziran 2015
- 795
- 959
- 303
Evet ama burda beğendiğimi söyledim konuşuldu falan diye artirdiysa fiyatı çok ayıp. 15 falan yapsa neyse 25 nedir telwe gibi bi site içinUcuzken butun falcilari denemek lazm heralde hemen fiyat artiyo
en baktırdım canım. Deniz İmralı'yı deneyebilirsin onun dışında Neşe Eraslan ve Güliz Can'ı deneyebilirsin ben beğendim. Olumsuzu da söylüyorlar şüphen olmasın mevcut durumu bildiler. Fiyatları uygun ve falları detaylıydı. Ak olarak olumluydu ama ben vazgeçme aşamasına geldim bilmiyorum :))Kızlar falkutusunu deneyen oldu mu? Gelirin %10u sokak hayvanlarına bağışlanıyormuş. Hoşuma gitti. Ama fal baktılır mı emin olamadım fiyatlar da uygun
B
en baktırdım canım. Deniz İmralı'yı deneyebilirsin onun dışında Neşe Eraslan ve Güliz Can'ı deneyebilirsin ben beğendim. Olumsuzu da söylüyorlar şüphen olmasın mevcut durumu bildiler. Fiyatları uygun ve falları detaylıydı. Ak olarak olumluydu ama ben vazgeçme aşamasına geldim bilmiyorum :))
Çoğunlukla kahve canım ama Deniz İmralı'ya katinaNe baktırmıştın? Kahve,tarot?
Kızlar bu hafta 2 fal baktırdım ikisindende memnun kaldım. Şu sıralar kafam inanılmaz karışık olduğu için fal sayım çoğaldı
Nihayet binnazabla maya demir'i yakaladım. Biraz laf kalabalığı yapıp hep aynı şeyleri tekrarlasa da beğendim kendisini. Erkek arkadaşımdan hediye alacağımı söylemişti. Çıktı.
Selenaya da 3 gün önce fal atmıştım bugün yorumladı çok çok beğendim. Ruh halimi düşüncelerimi çok net açıklamış. Gelecekle ilgili bi şey söylemiş. Aslında şu an tam o durumun içindeyim dün gece gerçekleşti. Falı 3 gün önce attığım düşünülürse çıktı sayılabilir sanırım. Hediye olayını o da bildi.
Şu selena bana da çıksa ne sevinecem varya ....
Valla selena bende değişik. Bazen dedikleri tıkır tıkır çıkıyor bazen hiç çıkmıyor ama bu falı baya iyiydi
valla selena o siteye hiç yakışmıyor,çıkmadığına şaşıyorum,bazen telvenin selanın sitesi olduğunu düşünüyorum,Kesinlikle telwe de adam gibi falcı yok Selena dışında:)
Yazık benim telefon faturama bu ay
Yusuf hoca ya kahve falı attım , teselli vermiş bana resmen :))
valla selena o siteye hiç yakışmıyor,çıkmadığına şaşıyorum,bazen telvenin selanın sitesi olduğunu düşünüyorum,
nerden geldi aklıma ama geldi işte.
ben baktrmstm cok begenmedim acıkcası ama belki begenenler vardrKızlar ben azem toprağı da fena bulmadım baktıran var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?