- 10 Şubat 2015
- 583
- 712
- 358
- 40
Fatimaya ne attın canım? Birde rezzana baktırmışmıydın?ben fatimayı merak etmiyor DeğilimSelena bana gelecek ile ilgili net bir sey dememisti, sadece adim at senin istemedigini dusunuyor gibi tavsiye verdi, 10 gun bekletmese tekrar atarim aslinda :)
Sarayli da bu kisiyle ultra sabir gosterirsen olabilecegini ama uzulecegimi baska firsatlari kaciracagimi soyledi, fal olumsuzdu ama ben begendim bakim tarzini cunku ben de daha once dedigim gibi tarotun olasilik ve potansiyelleri gosterdigini gelecegin degisebilecegini dusunuyorum, biraz zaman gecince atarim tekrar
Ben asil fatimayi bekliyorum totelde en isabetli ve uzun vade dedikleri onun cikti
hayırlı olsun canım fatımaya ne atmıstın ve ne soylemıstı?Selena bana gelecek ile ilgili net bir sey dememisti, sadece adim at senin istemedigini dusunuyor gibi tavsiye verdi, 10 gun bekletmese tekrar atarim aslinda :)
Sarayli da bu kisiyle ultra sabir gosterirsen olabilecegini ama uzulecegimi baska firsatlari kaciracagimi soyledi, fal olumsuzdu ama ben begendim bakim tarzini cunku ben de daha once dedigim gibi tarotun olasilik ve potansiyelleri gosterdigini gelecegin degisebilecegini dusunuyorum, biraz zaman gecince atarim tekrar
Ben asil fatimayi bekliyorum totelde en isabetli ve uzun vade dedikleri onun cikti
cnm meryem genelde hep aynı seyleri mi soyledi falları hep aynı tutarlılıkta mıydı?Cikan fal: meryem kadin 1 hafta icinde goruseceksiniz demisti gorustuk :) gerci meryeme de haftada 1 atiyorum biliosunuz ciksin artik ahahaa
Fatimaya ne attın canım? Birde rezzana baktırmışmıydın?ben fatimayı merak etmiyor Değilim
cnm meryem genelde hep aynı seyleri mi soyledi falları hep aynı tutarlılıkta mıydı?
cnm saolasın ben de atmstm 2 ay once meryeme tarot daha dediginin cıkmasına var. ben de sey var hani bi kere atınca bi falcıya bi daha atmıyorum cunku farklı soyler diye korkuyorum :) o yuzden merak ettim :)Burda yazilanlardan biraz etkilenip meryeme farkli hesaptan fal attim hatta mobil odedim cunku paypalda yine isim cikiyor yine paralel bakti, ben uzun vade icin onermiyorum ama kisa vade icin bence iyi, biz zaten konusmaya baslamistik o sirada ask hayatimda ne olacak die genel fal attim katina, hoslandigin ile goruseceksin 1 hafta icinde dedi, sonra forumda yok harf bilio yuzundeki beni bilio die yazdilar hemen kahve attim ayni soru bu sefer de benden hoslanan 2 kisiden bahsetti ama aklimin baskasinda oldugunu soyledi, katinasi daha iyiydi yani, yalniz begenmeyen de cok var meryemi haberin olsun, istersen fali atayim sana bi fikrin olur
Kizlar ben az once fal kutusunda neseye katina attim bakalim nasil yorumluycak merak ediyorum.
cnm saolasın ben de atmstm 2 ay once meryeme tarot daha dediginin cıkmasına var. ben de sey var hani bi kere atınca bi falcıya bi daha atmıyorum cunku farklı soyler diye korkuyorum :) o yuzden merak ettim :)
Ben Neşe ye baktirdim bir kere. Durumu hic bilemedi. Ustelik aynı fal içinde hem biriyle tanisacaksin hayatinin aşkı olacak dedi 2.paragrafta da bu tanisacagin kisiyle uzun süre birlikte olmayacaksin kisa surecek dedi. Ben de soru sorarken dedim nasil hem öyle hem böyle oluyor kisaysa nasil hayatimin aşki o da cevap vermedi tutarsiz ve sallama bir faldiKizlar ben az once fal kutusunda neseye katina attim bakalim nasil yorumluycak merak ediyorum.
hakkaten cherry banlı gorunuyo uyelık ıptalımı yaptırdı acaba?
@misscherryb.. yapınca da çıkmıyo nicki
varmı yıldızname bakan kımse?O değilde ben yıldızname baktırıp son noktayı koysam diyorum..şu noktayı bi koyamadım nasıl final yapacağımı şaşırdım artık :)))
geçmiş olsun hoşgeldinMapustaydim kizlar :)
Ayip ediyorsunuz sizi birakir miyim be
Yok be canımmm nerdeeevarmı yıldızname bakan kımse?
o nalanı bende merak ettim ama o kadar ıyı bakabılecegını sanmıyorum onun o yuzden gerek yokYok be canımmm nerdeeebi bulsam! Falalemdeki Nalan Yazmış Ramazan boyunca eski Türkçe yıldızname bakıcam diye cesaret edip atamadım nasıbbişey çıkacak bilemiyorumki birde kadercide yazıyodu Ecbed Hesabı ile natsuri falı diye 
Benim var Yıldızname bakan biri daha önce de yazdım canım .. isteyen olursa verebilirim bilgilerinio nalanı bende merak ettim ama o kadar ıyı bakabılecegını sanmıyorum onun o yuzden gerek yok
Benim var Yıldızname bakan biri daha önce de yazdım canım .. isteyen olursa verebilirim bilgilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?