- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Arkadasımın telınden alakası yok fal olayı ıle bılemedımKız ödemeyi nasıl yaptın? Başka hesaptan da olsa , kredi kartı veya paypalla ödeme yaptıysan adın görünür zaten.
 (
(Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasımın telınden alakası yok fal olayı ıle bılemedımKız ödemeyi nasıl yaptın? Başka hesaptan da olsa , kredi kartı veya paypalla ödeme yaptıysan adın görünür zaten.
 (
(Tellwe adlı siteden bögh geldiği için naazza atamadan sildim üyeliğimi belki oda başka biryere geçer o zaman aklımdaki isimlerden ilki!!Aaah ahh nerdesin naazz ya...şimdiye kadar baktırdığım en iyi 3 faldan biriydi artık yokk(
Arkadasımın telınden alakası yok fal olayı ıle bılemedım(
Aaah ahh nerdesin naazz ya...şimdiye kadar baktırdığım en iyi 3 faldan biriydi artık yokk(
Cikti mi?
Canim sen humayi begendin mi binnaz abladaki ben hic baktirmadim nasil bakiyor yazarsan cok sevinirim.
Hüma Bal ve Maya Demir burda begeniliyor galiba ama hiç online göremiyorum onları siz nasıl yakaladınız?
Bu Hüma Bal hangi sitede acaba bir yolun var daki Hüma ile ayni kişi mi?
Canan abla ya baktırdım ben fena değildi .Banada verirmisin canım Canan Hanım'ın telini ? Telefon topluyorum Paso online sıktı beni:))
Ne oldu canımKizlar cok kotu bisey oldu cidden butun fallar da patladi, bir daha fal falan yok ben almayayim diyorum
 ?
 ?Neden oluyor ki öyle :)cherry gene banlanmış
benımle dalga geçe geçe bu hale geldiNeden oluyor ki öyle :)

hep çıktı çıktı diyosunuzda,ne çıktı ne oldu birleştinizmi,çıktıysa bildiyse,bu birleşme olması gerekir değilmi,hepside arada tutturuyor bi şeyler,ama ben hiç çıktı diyemem,çünkü çıktı demem için,beklentimin gerçekleşmesi lazım.hüma balın bu ay sonu dediği olay bugün itibari ile çıktı ... o an ve yakın gelcek çıkıyor evet zaten bana hiç uzun vadeli yorum yapmadı
daha yeni kurtulmuştu garibimcherry gene banlanmış

Oyyy noldu?Kizlar cok kotu bisey oldu cidden butun fallar da patladi, bir daha fal falan yok ben almayayim diyorum
kalsın orda aklı basına gelsındaha yeni kurtulmuştu garibim