- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melih gün ve zeus ikiside kötü canim baska baktirabilcek biri varsa baskasini dene bunlarin fallarindan cikan duymadim zeusada melihede baktirmisligim var cikmadiKızlar falsepetinde %50 indirimim var. Doğum günüm sebebiyle hediye çeki vermişlerdi. Yarın da son gün. Kullanayım diyorum. Önerebileceğiniz bi isim var mı? Melih gün, yorumcu zeus vs?
zeusun ilk falıı anistona cıkmıştıı kuzumm cıkanlarınıı duydummKızlar falsepetinde %50 indirimim var. Doğum günüm sebebiyle hediye çeki vermişlerdi. Yarın da son gün. Kullanayım diyorum. Önerebileceğiniz bi isim var mı? Melih gün, yorumcu zeus vs?
melih gün ve zeus ikiside kötü canim baska baktirabilcek biri varsa baskasini dene bunlarin fallarindan cikan duymadim zeusada melihede baktirmisligim var cikmadi
zeusun ilk falıı anistona cıkmıştıı kuzumm cıkanlarınıı duydumm
Zeus banada çıkan şeyleri olduSağolun kızlar yorumlarınız için göz attım falcılara ama kimseye fal atasım gelmedi. Baktırmamaya karar verdim o yüzden. Zaten falsepetinde şimdiye kadar 3 defa fal baktırdım sadece. Pek girmiyorum o siteye.
Canım ben ayışığına atmıştım geçmiş analizler çok iyi ama gelecekle ilgili az şey söyledi..diğer falcıların söylediği 2şeyi dedi gelecek için.. Ben falsepetinin kredi puan sistemini çok beğeniyorum ve çok ilgililermelih gün ve zeus ikiside kötü canim baska baktirabilcek biri varsa baskasini dene bunlarin fallarindan cikan duymadim zeusada melihede baktirmisligim var cikmadi
Talixe yazmışım yanlışlıkla:) Zeus ve melihede baktırdım Zeus'un da 2nokta atışı çok ilginçti hatta diğer falcıların değinmediği bir noktayı bildi bendeSağolun kızlar yorumlarınız için göz attım falcılara ama kimseye fal atasım gelmedi. Baktırmamaya karar verdim o yüzden. Zaten falsepetinde şimdiye kadar 3 defa fal baktırdım sadece. Pek girmiyorum o siteye.
Arkadaşlar Maya Demir e fali yukleyene kadar meşgule düşüyor bu kadar sıra bu kadar populerlik çok mu iyi bir falcı yok 2 gündür uğraşıyorum olmuyor. Baktiranlar yazabilir mi dedikleri çıkıyor mu?
balayındaa büyükadadayızz çeldinn aklımııHerkese günaydınnn,
Bomba bir falcı ile geldim bilenler var mı bilmem ama ben yeni gittim.
Mila Cafe Kadıköy- Işıl...Tarot baktı bana , kahve falı da bakıyor...Tek geçiyorum efendim. Adınızı soyadınızı anne adınızı verin gerisini bırakın. Yarım saat kadar sürüyor hemen hemen tarotu...
Agzım acık indim aşağıya...
bana ve ablama hep cıktıı kuzumm anca gördümm ama enerji işi zaten ben bile yakalaymıyorum bence baktırmadıysan boşver yakalaması zorFalsepeti nesibe cok oy almis. Baktirip ciddi begenen su su cikti diyen var mi?
kuzumm ben nesibeye hep atanlardanımm ama hep nesibeye atın falan hiçç demedimm facesine bak zaten yakalayamanla doluu bende herkess gibi olanıı yazdımm ama daha önce baktırmadıysan baktırma bence yanlışş anlama ama kimine uyan kimne uymazz ben baktırırım bana uyduğu içinn burdaa cıktıı bildii yazanlarr bana uymazz neler gördüm burdaa reklam yapann falcılarr bile vardıı yada gerçekten bilenlerr off o yüzden nesibee zatenn zor yakalamasıı ben bile zor atıyorumm epeyy zor çünkü atanıı seveni cook ilk atacaksan atma uymazsaa az değill vallaNesibe benim face de ekli online olacağı zamanlari ordan bildiriyor ve genelde 14.00 saatinde oluyor. Ama çok pahalı olduğu için ben hiç baktırmadım.
Haklısın canım ben de düşünmüyorum zaten ona fal atmayı. Uymama ihtimali yüksek bana öyle hissediyorum zaten fal sepeti de tercih etmediğim bi site doğru düzgün falci yok orda.kuzumm ben nesibeye hep atanlardanımm ama hep nesibeye atın falan hiçç demedimm facesine bak zaten yakalayamanla doluu bende herkess gibi olanıı yazdımm ama daha önce baktırmadıysan baktırma bence yanlışş anlama ama kimine uyan kimne uymazz ben baktırırım bana uyduğu içinn burdaa cıktıı bildii yazanlarr bana uymazz neler gördüm burdaa reklam yapann falcılarr bile vardıı yada gerçekten bilenlerr off o yüzden nesibee zatenn zor yakalamasıı ben bile zor atıyorumm epeyy zor çünkü atanıı seveni cook ilk atacaksan atma uymazsaa az değill vallaburda yazıldıı iade etmez diyee severimm onu ama iade falan etmemiş öyle kuralı varr gerçek adım bilmem ne yapıyo biraz kaprisli seviyorumm ama yakalamayınca uyuz oluyom boşa gidersee öyle bak bacımm başkasına at bence
![]()