Binnaz Abla

Selin imerin falı geldi durumumla alakasiz en ufak birseyimi bilemedi. Hatta çalişmadigimi yazdigim halde işyerimden çaliştigimdan bahsetti. Aşk konusunda en ufak bir nokta atışı da yoktu tavsiye etmiyorum. Huma dan sonra çok boş bir fal oldu bu oysa hüma durumu %100 bildi. Son puanlarimi Maya demire kullanip noktalayacagim fallari bir müddet. Ama maalesef fal atana kadar mesgule düşüyor Maya

Okudukça sinirleniyorum demek ki bilgilerimi bile dogru dürüst okumamış ki şirket binasi görüyorum falan diyor iş için. okusa meslegimi falan görür hastane derdi bu kadar mi alakasiz olur ya 10 tl ye baktirdiklarim bundan çok çok iyiydi üstelik kahve falı cidden falcı olsa herseyi görebilmesi gerekirdi. Hele özel hayatimla ilgili o kadar alakasiz konuştu ki başkasının falı mı dedim

kızlar biryolunvarda arafa baktırdım ayrıntılı bakmış ve baya olumlu konuşmuş gelecek için gerçi kartlar baya iyiydi ama sizce pembe tablocu mu? biraz abartı geldi bana evliliğe kadar götürmüş ilişkimin olmadığı adamla...

Herkese günaydınnn,

Bomba bir falcı ile geldim bilenler var mı bilmem ama ben yeni gittim.
Mila Cafe Kadıköy- Işıl...Tarot baktı bana , kahve falı da bakıyor...Tek geçiyorum efendim. Adınızı soyadınızı anne adınızı verin gerisini bırakın. Yarım saat kadar sürüyor hemen hemen tarotu...
:KK49::KK49::KK76::KK76:
Agzım acık indim aşağıya...

offf hemde nasıl zarar. Aslında dışardan duvar gıbı insanım nasıl bu hale geldim bilmiyorum.
Bu arada be bugun tellwe blog aratırken site yoneticilerin falcılara kuralları falan yazıyodu belki yakın takip edener biliyordur varlığından haberdardır. Başka sitelerdeki hesaplar,VIP falcınasıl olunur ,al bakım suresi şikayetler falan.
İlgilmi cekti.Bide hep soruyoruz ya fallar okunuyo mu dıye bence okunmuyo oyle olsa onlar da kendi aralarında rakipler.

Bir suru falcı denedim herkes farklı noktalara degınmiş, 50 tl fos olan suru ile.

Endiselenme hepimizin bunalima girdigi fala sardigimiz dönemler oldu ama inan bana faldan bi hayirda gelmiyor 2.5 yil oldu faldaki tarihleri bekleme olayini bi kere bi kenara birak asla umutlandirma kendini ve sana cikmayan bi falciya tekrar fal atma fal atacagin kisiler cok az olsun onlarada ayda 1 at sonrada azaltirsin zaten büyük beklentilere girmek betona cakilmayi hizlandiriyor..

Herkese günaydınnn,

Bomba bir falcı ile geldim bilenler var mı bilmem ama ben yeni gittim.
Mila Cafe Kadıköy- Işıl...Tarot baktı bana , kahve falı da bakıyor...Tek geçiyorum efendim. Adınızı soyadınızı anne adınızı verin gerisini bırakın. Yarım saat kadar sürüyor hemen hemen tarotu...
:KK49::KK49::KK76::KK76:
Agzım acık indim aşağıya...
Cano nerede bu cafe? Gecmisi ani bildi mi? Gelecekten yakin tarih verdi mi? Kaca bakiyo?

Kizlar bu Selena nerede ya :(
40 yil oldu bi kelebek attim hala donmedi.. Ustelik 2 gundur de bi online olmadi.. Tatile mi gitti :(

Kizlar bu Selena nerede ya :KK43:
40 yil oldu bi kelebek attim hala donmedi.. Ustelik 2 gundur de bi online olmadi.. Tatile mi gitti :KK43:

Selena fallara geç bakıyor, sağlık problemleri varmış sanırım. O tarz bir durumdan bahsetmişti. Benim falımı da 4 gün sonra yorumladı

anda da çok geneldi ya. sorularıma göre yorumlanacak şekilde genel yorumlardı gibi geldi bana.
çok ileri tarihler vermiş gelecektede.1 yıl falan demiş

anladım canım. ben de sorumda yeni biri ister gibi sormuştum, direkt eskiyi anlatmış. hiç sorumdan etkilenmemiş yani. gelecek de iki ay demiş. gelecek kimse tutturamıyor gerçi pek umudum yok ondan. ben an için baktırıyorum.

neyse belki de enerji işi bilemiyorum demek benle uydu:) kusura bakma valla ne diyim:)

anladım canım. ben de sorumda yeni biri ister gibi sormuştum, direkt eskiyi anlatmış. hiç sorumdan etkilenmemiş yani. gelecek de iki ay demiş. gelecek kimse tutturamıyor gerçi pek umudum yok ondan. ben an için baktırıyorum.

neyse belki de enerji işi bilemiyorum demek benle uydu:) kusura bakma valla ne diyim:)
yok be ne kusuru saçmalama. fal bu herkese tutmuyo:))
aynen pek tutan gelecek yok. hüma bala sen baktırdın mı ben onuda merak ediyorum da:)

yok be ne kusuru saçmalama. fal bu herkese tutmuyo:))
aynen pek tutan gelecek yok. hüma bala sen baktırdın mı ben onuda merak ediyorum da:)

yok canım baktırmadım. zaten en iyisinden kötüsüne gelecek tutturan yok gibi. ben o yüzden eğlencesine adı duyulmamış ucuzları deniyorum. isim yapmışlar da patlıyor diğerleri de. zamanında iyilere baktırıp çok bekledim çıkmasını hepsi geçti nisan mayıstı hep.

ama ona baktıran çoktu burda. bir arat istersen forumda:)

yok canım baktırmadım. zaten en iyisinden kötüsüne gelecek tutturan yok gibi. ben o yüzden eğlencesine adı duyulmamış ucuzları deniyorum. isim yapmışlar da patlıyor diğerleri de. zamanında iyilere baktırıp çok bekledim çıkmasını hepsi geçti nisan mayıstı hep.

ama ona baktıran çoktu burda. bir arat istersen forumda:)
evet adı çok geçiyor diye sorayım dedim:)
bi o bide saraylıyı merak ediyorum. saraylıya denk getiremedim bir türlü.
zaten diğerleri hep patlıyor aynen. burda çoğu insana çıkan bende tırt oluyo.

Falsepeti nesibe cok oy almis. Baktirip ciddi begenen su su cikti diyen var mi?
nesibeye 2-3 kere baktırdım. resmen içimi okuyo gibiydi ağzım açık kaldı her falında ama anlık durumlar için bu geçerli.
böyle aklımdan geçen cümleleri, ya da karşı taraf için kurduğum cümlelere kadar söylerdi. bu kadar biliyo kesin çıkar derdim her falıda patlardı bende:))
ama beğenen çıkanı çok diye hatırlıyorum.

[QUOTE="babyster, post: 41550903, memye 2-3 kere baktırdım. resmen içimi okuyo gibiydi ağzım açık kaldı her falında ama anlık durumlar için bu geçerli.
böyle aklımdan geçen cümleleri, ya da karşı taraf için kurduğum cümlelere kadar söylerdi. bu kadar biliyo kesin çıkar derdim her falıda patlardı bende:))
ama beğenen çıkanı çok diye hatırlıyorum.[/QUOTE]
Anladim canim benim. Peki neye bakim yaptiriyordunuz daha cok? Kahve tarot?

[QUOTE="babyster, post: 41550903, memye 2-3 kere baktırdım. resmen içimi okuyo gibiydi ağzım açık kaldı her falında ama anlık durumlar için bu geçerli.
ama beğenen çıkanı çok diye hatırlıyorum.[/QUOTE]
Anladim canim benim. Peki neye bakim yaptiriyordunuz daha cok? Kahve tarot?

ama beğenen çıkanı çok diye hatırlıyorum.
Anladim canim benim. Peki neye bakim yaptiriyordunuz daha cok? Kahve tarot?[/QUOTE]
nesibe kahve bakmıyordu ya en son şimdiyi bilmem ama.
tarot baktırdım ben hep

Back
X