- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
suan cok acitiyo fallara sardim selenya su attim.kizlada diyaloga girince of kotu oldum fallardan umut bekliyorumÇok kötü bir durum ben de kısa bir süre önce aynısını yaşadım senin ki sevgili bulmuş benim ki nişan yaptı.
Canım ben bu ilişki durumlarinda şuna bakıyorum karşılıklı sevgi varda ayrılmak zorunda kalıp da hayatına yeni birini aldiysa üzülürüm canım yanar.
Ama sevgi bitmişse yani karşı tarafin bana karşı duygusundan eminsem artık beni sevmiyorsa kabullenmek daha kolay oluyor empati yapabiliyorum.
Sende iyi düşün seni sevmeyen biri için niye uzulesin ki onun seni sevmediğini tekrar et kendine daha çabuk atlatirsin. Düşün ki senin sevgin bitmiş olsa ona tahammulun kalmasa ve ısrarla senle olmak istese ne kadar zul olur hayat senin için.
Keşke ben de bilsem ki benimki artık beni sevmiyor da ondan nişan yapti inan daha kolay unuturum ama severken imkansız olduğumuz için ayrıldık ve herkes bir yol çizmeye çalışıyor hayatinda.
Nacizane fikirlerim bu tatlım
hadi ya kusura bakma cnmBeğenmedim malesef canım
suan cok acitiyo fallara sardim selenya su attim.kizlada diyaloga girince of kotu oldum fallardan umut bekliyorum
Brscnz dediler ama kimse barstktn snra bunun olcgni soylememisti :)Canım benimAllah yardimcin olsun zor bir süreç ama burası iyi geliyor insana yaz paylaşınca acin hafifler
cherry sen semaya tekrar attın mı fal biryolun varda görünce
Brscnz dediler ama kimse barstktn snra bunun olcgni soylememisti :)
oha falcı sema 30 lira diyoOnline gorunce aticam.
bendee galiba hahahaOnline gorunce aticam.
Cikmaz canim korkma bugüne kadar ruhaninin falinin ciktigini görmedim parana yazik olmus
suan cok acitiyo fallara sardim selenya su attim.kizlada diyaloga girince of kotu oldum fallardan umut bekliyorum
Rezzan iki ucu açık yorumlar yapıyor olabilir,öyle sanıyorum gibi. Bende 1-2 şey tutturdu ama sonucu pek bilemedi çok iyi sayılmaz bence. Şehrazat ta anda iyi sayılır ama geleceği daha yaşamadım vakit var yalnız göremedim dediği şeyler oluyor yani her soruya cevap veremiyor net. Tabii herkeste değişiyor bu fal olayları.Fal alemde rezzan abla nasıl ,bide bir yolun var şehrazat baktıran varmı
bu falalem bırıkmıs puanlarla mı baktırıyosunuz benım 45 puanım var baktırabılırmıyım kı?Rezzan iki ucu açık yorumlar yapıyor olabilir,öyle sanıyorum gibi. Bende 1-2 şey tutturdu ama sonucu pek bilemedi çok iyi sayılmaz bence. Şehrazat ta anda iyi sayılır ama geleceği daha yaşamadım vakit var yalnız göremedim dediği şeyler oluyor yani her soruya cevap veremiyor net. Tabii herkeste değişiyor bu fal olayları.
Evet promosyon 3 tl yani 30 fal puan yapiyorbu falalem bırıkmıs puanlarla mı baktırıyosunuz benım 45 puanım var baktırabılırmıyım kı?
oha yaaaa aman yok kalsın 45 puanım var 3 tl nedir yaEvet promosyon 3 tl yani 30 fal puan yapiyor
oha yaaaa aman yok kalsın 45 puanım var 3 tl nedir ya
Kızla neden diyaloga girdin ki canım kötü bir şey mi oldusuan cok acitiyo fallara sardim selenya su attim.kizlada diyaloga girince of kotu oldum fallardan umut bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?