Binnaz Abla

suan cok acitiyo fallara sardim selenya su attim.kizlada diyaloga girince of kotu oldum fallardan umut bekliyorum

Brscnz dediler ama kimse barstktn snra bunun olcgni soylememisti :)

Ayyy canım tam bilemiyorum yaa durumunu ne diyeyim kii yoksa sana sevgisi aranizda bir engel imkansizlik yoksa ve buna rağmen başka birini hayatına aliyorsa benim diyeceğim tek şey def et gitsin kuzumm yaaa dediğim gibi durumunuzu bilmiyorum bu böyle zırt sen de zırt baskasindaysa dengesizin teki demek ki. Senle baristiktan sonra başkası oluyorsa yazık üzme kendini.
Evett falcılara gelince biliyor gibi oluyorlar ama süreç tam tersi de olabiliyor bana da arayacak dediler aradı da noldu vedalastik helallestik gibi bir şey oldu. Yine arayacak diyorlarr bakalım nolcak. Ben sana bunları yaziyomda benim durumum da iyi değil ben de acı çekiyorum ama konuşmak dinlemek yazmak iyi geliyor. Yanii Körler Sağırlar birbirimizi agirliyoruzzz.

Bu arada selenanin su falı gelince yazsana ne demiş. Bende gayet iyi bilmisti durumu falan o da arayacak dedi gerçi bana herkes arayacak diyoo bir Allahin kuluda bitmiş bu iş demedii yaa

Slm arkadaşlar biryolunvar promosyon yorumcuya fal attım 30 puanım kalmıştı deneyen var mı nasıl sizce?

Merhaba herkese,

Bende az once Perihanabla ya yolladim su fali,oldukca iddiali yazmis yazdim rakamlari cizdim sekli yolladim:)))) Merakla bekliyorum, Maya Demir i hic yakalayamadim ayni sekilde Sarayliyida, bir yolun vardan kahve icin baska oneriniz var mi?

Fal alemde rezzan abla nasıl ,bide bir yolun var şehrazat baktıran varmı
Rezzan iki ucu açık yorumlar yapıyor olabilir,öyle sanıyorum gibi. Bende 1-2 şey tutturdu ama sonucu pek bilemedi çok iyi sayılmaz bence. Şehrazat ta anda iyi sayılır ama geleceği daha yaşamadım vakit var yalnız göremedim dediği şeyler oluyor yani her soruya cevap veremiyor net. Tabii herkeste değişiyor bu fal olayları.

bu falalem bırıkmıs puanlarla mı baktırıyosunuz benım 45 puanım var baktırabılırmıyım kı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…