- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
İşte o bedavayı hangi falcı bakacak o sıkıntı galibaYani aslında bizim gibi çok fal baktıranlara 5 falda bir falan bi fal bedava verseler güzel olurdu. 5 puan veriyorlar ne cimrilik :)
Ay herkesten önce kaptımfalcı sem acmıs gencler bılgınıze
ne attın su atsaydın barı o da 30 liraymısAy herkesten önce kaptım
Su attım canım nedense gece yarısı anca gönderir falımı gibi bi his var içimde göndersin de pylaşıcam yorumlarımıne attın su atsaydın barı o da 30 liraymıs
Rezzan iki ucu açık yorumlar yapıyor olabilir,öyle sanıyorum gibi. Bende 1-2 şey tutturdu ama sonucu pek bilemedi çok iyi sayılmaz bence. Şehrazat ta anda iyi sayılır ama geleceği daha yaşamadım vakit var yalnız göremedim dediği şeyler oluyor yani her soruya cevap veremiyor net. Tabii herkeste değişiyor bu fal olayları.
Canim benim. Sende bana cok iyi geldin. Yurekten soyluyorum. Allah yolumuzu acik etsimYokk yokk bir yol bulup halledecem kafaya koydumPaylasmaz mıyım tatlım sen çok iyi bir dert ortağı oldun iyi geldin bana
tolin sen biryolunvardayken mi attın semaya fal?ne attın su atsaydın barı o da 30 liraymıs
ben semaya hıc atmadım canım cherry atmıs nasıl sana tutturdumu?tolin sen biryolunvardayken mi attın semaya fal?
ben telwede atmıştım ucuzken 3-4 kere
Canım maya kahve falı selmaya tarot çok iyidi şimdi tellwede ruhaniye attım dünden berı beklıyorum orda bildiğin var mı guzel olan şu medyumhiper nasıl biliyormusun
bana iş konusunda tutturmuştu geçen sene atmışım ucuzken işte az önce okudumben semaya hıc atmadım canım cherry atmıs nasıl sana tutturdumu?
Benim favorim hep sarayli cok dürüst ve ictenİçime su serptin canım ya kimi öneriyorsun peki şu rezzan abla saraylı falan nasıl??
Canım ben bu kdr pembeci varken rezzan ablaya o damgayı vurmak istemem açıkçası. Evet rezzan ablanın pozitif bi fal bakım tarzı olduğu doğru. Ama asla pembeci değil. Yani öyle kuşlar böcekler demiyor asla. Ama mutlaka olmamasını bile hayra yoruyor. En azından benim baktırdığım fallar öyleydi.Benim favorim hep sarayli cok dürüst ve icten
Rezzan icin bisi söylemek istemiyorum pembe tablo ve ötesini görmek istersen neden olmasin(ara sira günündeyse iyi baktigida olur ama genelde mutlu son ile sonlandirir )
En az 10 falim vardir ona maalesef benim icin pembe tablocu kusura bakmasin..Gecmis ile bildikleri oldu olmadi degil ama gecmis zaten gecmiste kalmis gelecege dair net bisi cikmadi onun fallarindan hele ilk fali efsaneydiCanım ben bu kdr pembeci varken rezzan ablaya o damgayı vurmak istemem açıkçası. Evet rezzan ablanın pozitif bi fal bakım tarzı olduğu doğru. Ama asla pembeci değil. Yani öyle kuşlar böcekler demiyor asla. Ama mutlaka olmamasını bile hayra yoruyor. En azından benim baktırdığım fallar öyleydi.
Canim benim. Sende bana cok iyi geldin. Yurekten soyluyorum. Allah yolumuzu acik etsim
Ben sema ya hiç baktırmadım. Ya falcı önermek istemiyorum pek çünkü herkese çıkan çıkmayan farklı oluyor sonra mahçup oluyoruz ama en son en begendigim hüma bal dıBana önere bileceğin kim var peki ?? Falcı sem kim nasıl
Yani reelde tarot açarken de son kart son çektiğimiz kart oluyor o da aynıdır. Ama birşey itiraf edeyim bu kadar çok sanal baktırmama rağmen ben kartlara dokunmadan enerjimizi vermeden pek doğru çıkacağını sanmıyorum tarotun. Ama falcı hisleriyle bakıp kendi kartlarıyla destekliyorsa belki o zaman. işte avuntuarkadaşlar bu online fallarda tarot baktırıyoruz ya duyduğama göre son kart çok önemliymşi karar kartı ve gerçekleri söylüyormuş ama biz son kartın ne olduğunu nereden billeceğiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?