öneririm ben. anı iyi bilir, durumları, hisleri iyi analiz eder. gelecek biraz sallamasyon ama artık zaten... o bütün falcılarda sallamasyon=Dkızlar selin imer e baktıran var mı önerirmisiniz ?
öneririm ben. anı iyi bilir, durumları, hisleri iyi analiz eder. gelecek biraz sallamasyon ama artık zaten... o bütün falcılarda sallamasyon=D
Cano, valla senin icin ben bile catlarim. Eylul ne kiz :)Güldürdün yine beni var yaa
Valla ben de onun için birseyler yapmaya calisacam galiba daha fazla dayanamam Eylül e kadar catlarim ki bennn.
Hepimiz manyagiz kiz zaten bosverKızlar fal manyagı oldum çıktkm telwede ruhanige attım sun gece hala gelmedi .dün biinaz abladan humaya baktırdım beni çok şaşırttı.ve mayaa demir ust uste fal atar oldum mayaya beklemektedeyım hala bazı dedikleri çıktı ! Bi adamla tanışcaksın çok varlıklı senden buyuk dedı ımkansız dıyordum dedıgı hafta tanıstım o ınsanla çok sasırmıstım diğerleri olursa söylıcembu arada bınnaz abla da selma aydın var kadının verdıgı tarıhlerde dolaylı yoldan sana gelıcek dedı ve dedıgı tarıhlerde aılesı benı sosyal medyadan eklemıstı benı cok etkıleyen fallar bunlardı :)bide binnazda bilge var ılk fallarınsa olumluydu sonra sıçtı batırdı ! telweede önercegınkz bırı varmı başka ?
3-5 kurusluk adamlar yok bebeimtellwede şöyle 3-5 kredilik iyi birileri var mıdır önerebileceğiniz
adam tercih etmiyorum zaten, kadın tercih ederim.3-5 kurusluk adamlar yok bebeim
Bi kac kurus daha ver 7 yl ye selenaya kelebek at. Super o.
Hııı. Iyi.adam tercih etmiyorum zaten, kadın tercih ederim.
teşekkür ederim canım onlineken baktırayım dedim maya ve saraylıyı hala yakalayamadım saraylıla twitterdan mesajlaştık haftaya açıcam dedi o açana kadar bunu deneyim bakalım
Cano, valla senin icin ben bile catlarim. Eylul ne kiz :)
Sen baktir da bi musait zamaninda hbr ver tatlim
Selin Imer iyidir, tavsiye ederim.
Kahvede Sarayli cok cok iyi.
Ben kahve baktirmayi seviyorum, tellwe Marseille de guzel bakiyor.
Bir de o siteyi sevmem ama falimpirdeki Sehnazi begendim be. Kisa bakmisti ama vurucydu, her cumlesi bombaydi.
Cherry senin beğendiğin hiç kimsenin bana tutturamadığını fark ettimMarseille bende felaketti ya tamamen sallamış. Selin imere kalsa evlilik teklifi filan alıp çiçek böcek takılıyodum, saraylı da malesef olmadı bende.
Hepimiz manyagiz kiz zaten bosver
Allah baska manyakliklar vermesin
Bu maya ve selmaya ne attin tatlim?
Kiz sana tutturanlar da bana sallamis. Liste yap gonder onlara baktirmicam
Selin imer bana basbayagi ciktiydi be.
O halde aylinden ve selenadan uzak durmalısın
Ya bende selin imerin olmayacak dediği şeyler gerçekten olmadı ama olacak dedikleri de olmadıYahu şu Selin imer hayatimda baktirdiğim en alakasız en kötü fallardan birini bakti bana ki baktirdığım fal sayısını bilmem 18 yıldır. Size nasıl biliyor aklım almadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?