Binnaz Abla

öneririm ben. anı iyi bilir, durumları, hisleri iyi analiz eder. gelecek biraz sallamasyon ama artık zaten... o bütün falcılarda sallamasyon=D

teşekkür ederim canım onlineken baktırayım dedim maya ve saraylıyı hala yakalayamadım saraylıla twitterdan mesajlaştık haftaya açıcam dedi o açana kadar bunu deneyim bakalım

Hepimiz manyagiz kiz zaten bosver
Allah baska manyakliklar vermesin
Bu maya ve selmaya ne attin tatlim?

teşekkür ederim canım onlineken baktırayım dedim maya ve saraylıyı hala yakalayamadım saraylıla twitterdan mesajlaştık haftaya açıcam dedi o açana kadar bunu deneyim bakalım

Selin Imer iyidir, tavsiye ederim.

Kahvede Sarayli cok cok iyi.

Ben kahve baktirmayi seviyorum, tellwe Marseille de guzel bakiyor.

Bir de o siteyi sevmem ama falimpirdeki Sehnazi begendim be. Kisa bakmisti ama vurucydu, her cumlesi bombaydi.

Cano, valla senin icin ben bile catlarim. Eylul ne kiz :)
Sen baktir da bi musait zamaninda hbr ver tatlim

Yokk yokk bir yol bulup halledecem kafaya koydum Paylasmaz mıyım tatlım sen çok iyi bir dert ortağı oldun iyi geldin bana

kızlar selin imer falımı yorumlamış baya bilmiş herşeyi sevdim bu kadını bakalım gelecek için dedikleri olacakmı acaba görücez geçmiş ve an için gayet iyi buldum

Selin Imer iyidir, tavsiye ederim.

Kahvede Sarayli cok cok iyi.

Ben kahve baktirmayi seviyorum, tellwe Marseille de guzel bakiyor.

Bir de o siteyi sevmem ama falimpirdeki Sehnazi begendim be. Kisa bakmisti ama vurucydu, her cumlesi bombaydi.

Cherry senin beğendiğin hiç kimsenin bana tutturamadığını fark ettim Marseille bende felaketti ya tamamen sallamış. Selin imere kalsa evlilik teklifi filan alıp çiçek böcek takılıyodum, saraylı da malesef olmadı bende.

Kiz sana tutturanlar da bana sallamis. Liste yap gonder onlara baktirmicam

Selin imer bana basbayagi ciktiydi be.

kızlar tellwede perihan ablaya baktrn var mı...bi fal attm 7.ci sıradayım

Yahu şu Selin imer hayatimda baktirdiğim en alakasız en kötü fallardan birini bakti bana ki baktirdığım fal sayısını bilmem 18 yıldır. Size nasıl biliyor aklım almadı.
Ya bende selin imerin olmayacak dediği şeyler gerçekten olmadı ama olacak dedikleri de olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…