Çok iyi anlıyorum canım seni bendeki aylin meryem muhabbeti işteEn az 10 falim vardir ona maalesef benim icin pembe tablocu kusura bakmasin..Gecmis ile bildikleri oldu olmadi degil ama gecmis zaten gecmiste kalmis gelecege dair net bisi cikmadi onun fallarindan hele ilk fali efsaneydi
Canım fal sonucun geldiğinde görebiliyorsun kartları. falsepetinde ise seçer seçmez görüyorsunarkadaşlar bu online fallarda tarot baktırıyoruz ya duyduğama göre son kart çok önemliymşi karar kartı ve gerçekleri söylüyormuş ama biz son kartın ne olduğunu nereden billeceğiz?
ama işte son kart olduğu nereden anlaşılıyor sonuçta kartlar yan yana dizilmiş hangisi son nereden bileceğim? bir de son karta inanıyormusunuz?Canım fal sonucun geldiğinde görebiliyorsun kartları. falsepetinde ise seçer seçmez görüyorsun
Son seçtiğin son kart işteama işte son kart olduğu nereden anlaşılıyor sonuçta kartlar yan yana dizilmiş hangisi son nereden bileceğim? bir de son karta inanıyormusunuz?
Canım anladım ne demek istedigini dizilişte son kart nerde duran kart nasil anlayacagim diyorsun onun için şöyle yap seçtiğin açılım türünü herhangi bir bedava tarot sayfasindan ezberle mesela ilişki açılımı yaz netten kart çek kartların sırasına bak o zaman son kartın yerini ögrenirsin tarot kitabı da ise yarar tabii varsa. Yani tarot açılımlarını öğrenirsen anlarsinama işte son kart olduğu nereden anlaşılıyor sonuçta kartlar yan yana dizilmiş hangisi son nereden bileceğim? bir de son karta inanıyormusunuz?
O bnmle girdi cnm pabuc birakmam zatenKızla neden diyaloga girdin ki canım kötü bir şey mi oldu
Gelmdi daha bn ona atrim hep bilir gelsin soylerimmMemnun kaldın mi su falından canım?
Ah canım benim ya. Hiç ama hiç değmez inan bana. Ben de yaşamıştım aynısını zamanında. Kızın telefonundan beni aradı şerefsiz bide. Ne msj atıyorsun bana dedi üstelik ben ilk msjı atmamıştım onun attığı mesaja cvp vermiştim. Bi ay sonra kızı şutladı kapıya geldi. Affetmez olaydım. Daha da beter oldum. Dışardan söylemesi kolay biliyorum ama bu ilişki suyunu çekmiş canım.O bnmle girdi cnm pabuc birakmam zaten
Ben de onu mrk ediyorum sen baktırdın mı canımkızlar bir de bir yolun var araf pembe tablocu mu
baktırdım özenli bakmış geçmişi anımı bildi gelecek için çok istediğim gbi ve olumlu konuşmuş o yüzden pembe tablocu mu bilemiyorum. kartları üstünde düşüne düşüne açıklaya açıklaya yorumlamış cinlerle bakıyorsa çok güvenemem ama kartlar üzerinden gitmiş adam bir de şu dikkatimi çekti genelde falcılar yakın geleceği söylüyor ama kendinden emn bir şekilde bir yıl sonrası için evlilik gibi br düşünce ortaya attı ve kesin olarak konuştu ilginçBen de onu mrk ediyorum sen baktırdın mı canım
Ay bana da kartlar üzerinden konuştu bana da pembeydi ya bi de sesli mi attın yazılı mı sesli yorumu çok gariptibaktırdım özenli bakmış geçmişi anımı bildi gelecek için çok istediğim gbi ve olumlu konuşmuş o yüzden pembe tablocu mu bilemiyorum. kartları üstünde düşüne düşüne açıklaya açıklaya yorumlamış cinlerle bakıyorsa çok güvenemem ama kartlar üzerinden gitmiş adam bir de şu dikkatimi çekti genelde falcılar yakın geleceği söylüyor ama kendinden emn bir şekilde bir yıl sonrası için evlilik gibi br düşünce ortaya attı ve kesin olarak konuştu ilginç
Cnm ben baktrmstm ilgiliydi begenmstm daha verdigi vaktn ckmasina var ama tabi yanls yonlendrmiyim enerji isi :)Edna Tanura nasıl acaba 15 tl yapmış falı
ne attın su atsaydın barı o da 30 liraymıs
Biryolun var falci sema:))Sem kim :))
Senle biz knssak cnm ozelden numrmi versem az tuyo verirsin bnaAh canım benim ya. Hiç ama hiç değmez inan bana. Ben de yaşamıştım aynısını zamanında. Kızın telefonundan beni aradı şerefsiz bide. Ne msj atıyorsun bana dedi üstelik ben ilk msjı atmamıştım onun attığı mesaja cvp vermiştim. Bi ay sonra kızı şutladı kapıya geldi. Affetmez olaydım. Daha da beter oldum. Dışardan söylemesi kolay biliyorum ama bu ilişki suyunu çekmiş canım.
Okiza uyuz oldum ben onu terktse rahtlicam cunku kiz bni birakmz havalarinda o havasi insin istiyorum :)Ah canım benim ya. Hiç ama hiç değmez inan bana. Ben de yaşamıştım aynısını zamanında. Kızın telefonundan beni aradı şerefsiz bide. Ne msj atıyorsun bana dedi üstelik ben ilk msjı atmamıştım onun attığı mesaja cvp vermiştim. Bi ay sonra kızı şutladı kapıya geldi. Affetmez olaydım. Daha da beter oldum. Dışardan söylemesi kolay biliyorum ama bu ilişki suyunu çekmiş canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?