sana öyle ama cherrye değil bu fal işi için cıkan cıkmayan saçma işte kimine bilen kimine foss fal zaten sacma allah affetsin atıyozda anı bilen andan sonrası yalan olan gelecek cıkan sonradan anlanan o yüzden haa suna atın miss diyenlere sinir oluyorumm cıkanıı bileni yazdaa at at demeYahu şu Selin imer hayatimda baktirdiğim en alakasız en kötü fallardan birini bakti bana ki baktirdığım fal sayısını bilmem 18 yıldır. Size nasıl biliyor aklım almadı.
kuzumm nesibe gözümdee iyi cok attımm ama sadece ben değill bizim ev attııarkadaşlarımm attıı garip tarzı varr seviyorumm ukala bazen ama diğerlerinden gördüğüm mallığı görmedim arkadaşım ayrılıkk dedi diyee ayar oldu yorumu pat yayınlanmıştı ondan yorumlarınada güveniorumda 40 lira bide haa kimine cıkann kimine fos o yüzden saçma at at demem yazık çünküüPeki karşı tarafın yaşadıkları konusunda ne dersin onda iyi mi?
Kiz sana tutturanlar da bana sallamis. Liste yap gonder onlara baktirmicam
Selin imer bana basbayagi ciktiydi be.
kuzumm nesibe gözümdee iyi cok attımm ama sadece ben değill bizim ev attııarkadaşlarımm attıı garip tarzı varr seviyorumm ukala bazen ama diğerlerinden gördüğüm mallığı görmedim arkadaşım ayrılıkk dedi diyee ayar oldu yorumu pat yayınlanmıştı ondan yorumlarınada güveniorumda 40 lira bide haa kimine cıkann kimine fos o yüzden saçma at at demem yazık çünküü
bilmiyom kuzumm ama arkadaşımki yayınlanmıştıı ondan dedimm biryolunvar meselaa yorumu yayınlayıp puanıı 1 puanı 3 yapmışş burda okudumm yorumlaraa kanmamak lazım her sitede falalemm falann öylee zatenn sahibii rezzan kimm gelse atmam o siteyee kimin eli kiminn cebindee belli değill binnaz ve falsepetii yorumm yayınlıyooo arkadaşımdaa gördümm falcıı tutmuyo yazmadılarr burdaa yayınlamadıı diyee yazanadaa bendee ras gelmedimm yayınlıyo falsepetii hepsii kötüü bencee sağlam düşününcee para tuzağıı en az tuzağa düşek allammfalsepeti iyi bi site sanırım yaa, yorumlar hemen yayınlanıyo.
ön incelemeye girmiyo, ayıklamıyolar kötü yorumları.
Hayirdir bu saatte :)Kızlar biriniz bana yardım etsin
Çok kötü bir durum ben de kısa bir süre önce aynısını yaşadım senin ki sevgili bulmuş benim ki nişan yaptı.Arkadslar eski sevgilinizin yeni sevgilisi olmasi durumun da insanin ne kadar surede acisi geciyo alisiliyo bu duruma beni cok uzdu bu durum gecermi zamanla cok kotu bi duyguymus:)
Hayirdir bu saatte :)
Ya ruhani bana bi fal atmış aklım çıktı yok hayatında başkası var falan dıyor ne alaka anlamadım cok alakasız seyler söylemiş beğenmedim kime baktırcagımı şaşırdım
cherry sen semaya tekrar attın mı fal biryolun varda görünceRuhani de medyumhiper de tirt, dun yazacaktim sana ama yazmayi unutmusum :)
yorumunu bekliorum umarm begenrsnAy kızlar perihanablaya fal attım fal göndermeden önce felak okuyun filan demiş. Su falı göndericektim de tırstım çok tarot attım ben deyorum gelince paylaşırım
Cikmaz canim korkma bugüne kadar ruhaninin falinin ciktigini görmedim parana yazik olmusYa ruhani bana bi fal atmış aklım çıktı yok hayatında başkası var falan dıyor ne alaka anlamadım cok alakasız seyler söylemiş beğenmedim kime baktırcagımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?