Binnaz Abla

Yahu şu Selin imer hayatimda baktirdiğim en alakasız en kötü fallardan birini bakti bana ki baktirdığım fal sayısını bilmem 18 yıldır. Size nasıl biliyor aklım almadı.
sana öyle ama cherrye değil bu fal işi için cıkan cıkmayan saçma işte kimine bilen kimine foss fal zaten sacma allah affetsin atıyozda anı bilen andan sonrası yalan olan gelecek cıkan sonradan anlanan o yüzden haa suna atın miss diyenlere sinir oluyorumm cıkanıı bileni yazdaa at at deme paramıza yazıkk iyi olan fal atmaz heraldee

Peki karşı tarafın yaşadıkları konusunda ne dersin onda iyi mi?
kuzumm nesibe gözümdee iyi cok attımm ama sadece ben değill bizim ev attııarkadaşlarımm attıı garip tarzı varr seviyorumm ukala bazen ama diğerlerinden gördüğüm mallığı görmedim arkadaşım ayrılıkk dedi diyee ayar oldu yorumu pat yayınlanmıştı ondan yorumlarınada güveniorumda 40 lira bide haa kimine cıkann kimine fos o yüzden saçma at at demem yazık çünküü

falsepeti iyi bi site sanırım yaa, yorumlar hemen yayınlanıyo.
ön incelemeye girmiyo, ayıklamıyolar kötü yorumları.

falsepeti iyi bi site sanırım yaa, yorumlar hemen yayınlanıyo.
ön incelemeye girmiyo, ayıklamıyolar kötü yorumları.
bilmiyom kuzumm ama arkadaşımki yayınlanmıştıı ondan dedimm biryolunvar meselaa yorumu yayınlayıp puanıı 1 puanı 3 yapmışş burda okudumm yorumlaraa kanmamak lazım her sitede falalemm falann öylee zatenn sahibii rezzan kimm gelse atmam o siteyee kimin eli kiminn cebindee belli değill binnaz ve falsepetii yorumm yayınlıyooo arkadaşımdaa gördümm falcıı tutmuyo yazmadılarr burdaa yayınlamadıı diyee yazanadaa bendee ras gelmedimm yayınlıyo falsepetii hepsii kötüü bencee sağlam düşününcee para tuzağıı en az tuzağa düşek allamm

Arkadslar eski sevgilinizin yeni sevgilisi olmasi durumun da insanin ne kadar surede acisi geciyo alisiliyo bu duruma beni cok uzdu bu durum gecermi zamanla cok kotu bi duyguymus :)

Arkadslar eski sevgilinizin yeni sevgilisi olmasi durumun da insanin ne kadar surede acisi geciyo alisiliyo bu duruma beni cok uzdu bu durum gecermi zamanla cok kotu bi duyguymus :)
Çok kötü bir durum ben de kısa bir süre önce aynısını yaşadım senin ki sevgili bulmuş benim ki nişan yaptı.
Canım ben bu ilişki durumlarinda şuna bakıyorum karşılıklı sevgi varda ayrılmak zorunda kalıp da hayatına yeni birini aldiysa üzülürüm canım yanar.

Ama sevgi bitmişse yani karşı tarafin bana karşı duygusundan eminsem artık beni sevmiyorsa kabullenmek daha kolay oluyor empati yapabiliyorum.

Sende iyi düşün seni sevmeyen biri için niye uzulesin ki onun seni sevmediğini tekrar et kendine daha çabuk atlatirsin. Düşün ki senin sevgin bitmiş olsa ona tahammulun kalmasa ve ısrarla senle olmak istese ne kadar zul olur hayat senin için.

Keşke ben de bilsem ki benimki artık beni sevmiyor da ondan nişan yapti inan daha kolay unuturum ama severken imkansız olduğumuz için ayrıldık ve herkes bir yol çizmeye çalışıyor hayatinda.

Nacizane fikirlerim bu tatlım

Ya ruhani bana bi fal atmış aklım çıktı yok hayatında başkası var falan dıyor ne alaka anlamadım cok alakasız seyler söylemiş beğenmedim kime baktırcagımı şaşırdım

Ruhani de medyumhiper de tirt, dun yazacaktim sana ama yazmayi unutmusum :)

saraylıya ilk defa geçen fal attım yorumlamış.
beğendim bilmedi diyemem bazı spesifik şeyleri bilmiş ama aşırı güzeldi demem. çoğu falcıdan net kat kat iyi:)
falcı sema iş hayatımı bilmişti geçen yıl ona gidiyo aklım görünce bide:))

binnaz ablada kahve falında önerebileceğiniz biri varmı ? arkadaşlarfal atıpta çıkan birileri varmı

kızlar ilkaya daha once soru sormadan fal atmıştım. zaten demişti sorusuz fallarda başarılı değilim diye ama ne soruyosunuz? ılk falım cok yuvarlaktı.

İlkayı begenen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…