Binnaz Abla

canım bende attım da nasıldı senin? yani müthiş demişsin zaten de böyle yüzdelik şeyler vererek mi bakmış sanada
ben su falı reelde bir kere baktırdım oda farklıydı o yüzden sordum:)
Ya sema bende eski sevgilimle ilgili herşeyi döktü ortaya. Hemde sormadığım halde. İki paragraf konuşmuş çocukla ilgili. Asıl sorumla ilgili ise yanlış tespitleri var ve bu durum beni düşündürüyor kızlar.

su mu denincee nerdeysee atimmii diyodumm amann kalsınn eskilerden birii yada falcı ekibinden olmasınn

banada sorularımın üstünden gitmiş sadece başka detay yok.
bide mesela iş için %60 şu ama %40lık bir payda veriyorum tarzı konuşmuş hep. yani yüzdelerle değil de bu sıra olamyacak gibi bi cevap daha mantıklı.
bir de gün vermiş mesela günler şu şekilde 23 ağustos yada 7 temmuz yada 10 mart gibi uçuk bir aralık yok

su mu denincee nerdeysee atimmii diyodumm amann kalsınn eskilerden birii yada falcı ekibinden olmasınn

Şekerler size Şehrazatın bana baktığı falı atabilirim fikir olsun diye
Boşu boşuna atmayın diye dedim :)

kızlar valla kimsenin günahını almak istemem. Ama eski sevgilimle ilgili söylediği her şey kelimesi kelimesine doğru madem, yeni durumu da bilseymiş. Ki bilen bilir ben eski sevgilim hakkında resmen dertleşirdim falcılarla faldan uzun soru yazmışlığım olmuştur. Ama bu sefer sorduğum şeyin eski sevgilimle uzaktan yakından alakası yoktu.Dediğim gibi herkesin günahı boynuna

ben şaşırmıyomm kuzumm geçmişş sormaduysann ne alakaa al sanaa falmı olmuşş diğerlerii niye doğruu değill eski fallarına baksanaa kimee anlattıklarınıı yazmışş özeldenn yaz bendee fallarımaa bakimm karşılaştıralımm

Canım işte ne yazıkki bi gruplama yapamıyorum ben bütün falcılara anlattım çünkü bu durumu yani eski sevgilimle sorunlarımızı hayatında yeni biri olduğunu vs.

Canım işte ne yazıkki bi gruplama yapamıyorum ben bütün falcılara anlattım çünkü bu durumu yani eski sevgilimle sorunlarımızı hayatında yeni biri olduğunu vs.
yazıkk ne diyimm yaa bak yinee sinirleniyorumm bizee adam gibi girin bakın kim ne nerde belli olmuyoo artıkk alın verinn falcıyaa can verinee döndü

Yavrucuğum sen şimdi semanın normalde daha önce baktırdığın biri olarak mı şüpheleniyorsun ? Doğru mu anladım ben

canım bende attım da nasıldı senin? yani müthiş demişsin zaten de böyle yüzdelik şeyler vererek mi bakmış sanada
ben su falı reelde bir kere baktırdım oda farklıydı o yüzden sordum:)
Bna direk tarihleri verdi cnm cok iyiydi kesinlikle denenmeli cok net konusuyor ztn

Vcnm ben hic ayrinti vermdm ve falcilarlda paylsmdgm cogu seyi doktu ortaya bence kadin cok basarili bn kizin eski sevglsi oldgnu uzakta oldugnu vs.kimseye soylemedim sema bunlari kendi anlatti ben onlarla ne yasadiysam o kadar iyiydiki fal cok etkilendim.suphe etme bnce.benimde herseyi doktu.kimseye anlatmadgm seyleri hemde.

Banada tarihler ve gunler verdi

Çok merak ettim sema ile şehrazatın su falını. Bayrama kadar fal baktırmicam dedim zor tutuyorum kendimi

sen havuz işaretlersen olur,kimse işaretleyemez,ama uyduruyorda olabilirler

Havuz neden var o da sacma, sonucta fal enerji olayi, tercih ediyorsun o kisiyi, ben 10 gun selena bekledigimi biliyorum :) gercekten havuz kim isaretliyor allasen, isaretlediysem de ki sanmiyorum havuz isaretleyecek olsam onlayn olanlara atar insan sanki bilmiyorlar, birine yorumlatmadan once bilgilendirme yapabilirlerdi, sema diye biri yorumlamis is icin atmistim, yorum da kotuydu, kadroya gececeksin fln demis benim calistigim yer girip emekli olunan bi yer bir suru de tarih vermis ki o kadar kurumsaliz ki oyle keyfi terfi verilmiyor, ay bak hala sinirliyim bir de kredi olarak iade ettiler ben birine baktirmak istemiyorum sarayli mi bekleyecegim yine

Ben de sırada fal varken offline olmalarına ayar oluyorum falcıların. Falına bak öyle çık git dimi disiplinsizlik bu mail attım şimdi bu durumdan hoşnut olmadığıma dair

Kadinin profiline baktim sadece 4 gun onlayn oluyormus o da bana mi denk gelmis, sema' nin bana baktigini nerden bilecegim, ucreti 30 diye onu gostermis de olabilirler, bu ucretle fal bakan 4 kisi var sadece, benim cidden hic guvenim kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…