Binnaz Abla

Kizlar hic ekteki kartlarla fal bakan online ya da istanbulda falci gordunuz mu? Lara tarot olur kendisi
bu kartlardaki resimlerin çogunu bir yerlerden hatırlıyorum,görmiştüm bu resimlerini,ama böyle kartlarla bakan hiç görmedim,sen bakıyormusun yoksa,ben kartların gizemlerini çok merak ederim ve hep araştırmak isterim,bu kartlarda ilgimi fazlasıyla çekti.

Ben tesaduf eseri baktirmistim baktirdigim kisi her seyi bilmisti, kartlari begenip internetten siparis ettim ama nasil bakiliyor bilmiyorum, anlamlari icin cok kucuk bi kagit cikti icinden.. O baktirdigim yeri bile hatirlamiyorum ama birkac kez baktirsam sana bakacak eglencesine tabi seviyeye gelirim

benimde falımı maya demir yorumlamış kızlar iyimi kötümü anlayamadım hep geleceğe dair soru sormuşum heralde sorularımı yanıtlamış bekleyip görücem bakalım

Kizlar hic ekteki kartlarla fal bakan online ya da istanbulda falci gordunuz mu? Lara tarot olur kendisi

Canım bildiğim kadarıyla saraylı lara tarot ile destekliyor fallarını. Bir falcının profilinde de görmüştüm lara tarot bakımı diye ama hatırlayamadım. Hatırlarsam yazarım.

bende bu kartlaedan alacağım en yakın zamanda,gizemini kendim çözeceğim,yakınlarım üzerinde deneyeceğim,hiç bilgi almadan bu kartları yorumlamaya çalışacağım,ben bunu seviyorum,kartları çözmeyi,
tabi buunları çözüncede,yine uykularımda bana fal açtıracaklar,katina kartlarım gibi,sen bunları çözmeyi kendin anlamlandırmayı dene bence,

Ben internette zamaninda arastirmistim da hic bir kaynak yok, m. Ata nirun diye birinin kendi olusturdugu bir deste, ama kartlar cok guzel degil mi? Spirituel bi yonu var kartlarin

bu kartların alt sıradaki bir çift göz olan ve yüzünün ortasında piramit gibi bir üçgen olan kart,sırları sembolize ediyor,sırlarla dolu bir kişi,yada söylemek istediklerini söyleyemeyen,hayatında çapraz ilişkiler yaşamış,yada yaşamak istediklerini özgürce yaşayamayan bir mahkum gibi,bastırılmış susturulmuş bir insanı.

harika çok güzel çözümü tamamen bakışa bağlı,çok geniş anlamları var
Benim de hislerim güçlü olduğu için tarot destesi almıştım ama alışmaya çalışırken kartlar baya itti beni üstüme ağır bi enerji çöktü ya da enerjimi mi emdiler desem bilemedim. Sonra da kaldırdım kenara o günden beri bi kere bile açmadım duruyolar kenarda. Ne güzel çok şanslısın kartlarla uğraşabildiğin için Maşallah diyim düşmesin enerjin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…