ben duymadım hıc nasıl mış ki farkı nedır smokecugum?Kizlar hic ekteki kartlarla fal bakan online ya da istanbulda falci gordunuz mu? Lara tarot olur kendisi
bu kartlardaki resimlerin çogunu bir yerlerden hatırlıyorum,görmiştüm bu resimlerini,ama böyle kartlarla bakan hiç görmedim,sen bakıyormusun yoksa,ben kartların gizemlerini çok merak ederim ve hep araştırmak isterim,bu kartlarda ilgimi fazlasıyla çekti.Kizlar hic ekteki kartlarla fal bakan online ya da istanbulda falci gordunuz mu? Lara tarot olur kendisi
saraylıhanım bakıyor onlara :) bildiğm kadarıylaKizlar hic ekteki kartlarla fal bakan online ya da istanbulda falci gordunuz mu? Lara tarot olur kendisi
alsancakta bi kadınn bakıyoduu bunu kuzumm ama cafenin adınıı unuttum öğrenipp yazcam sanaKizlar hic ekteki kartlarla fal bakan online ya da istanbulda falci gordunuz mu? Lara tarot olur kendisi
bu kartlardaki resimlerin çogunu bir yerlerden hatırlıyorum,görmiştüm bu resimlerini,ama böyle kartlarla bakan hiç görmedim,sen bakıyormusun yoksa,ben kartların gizemlerini çok merak ederim ve hep araştırmak isterim,bu kartlarda ilgimi fazlasıyla çekti.
Kizlar hic ekteki kartlarla fal bakan online ya da istanbulda falci gordunuz mu? Lara tarot olur kendisi
bende bu kartlaedan alacağım en yakın zamanda,gizemini kendim çözeceğim,yakınlarım üzerinde deneyeceğim,hiç bilgi almadan bu kartları yorumlamaya çalışacağım,ben bunu seviyorum,kartları çözmeyi,Ben tesaduf eseri baktirmistim baktirdigim kisi her seyi bilmisti, kartlari begenip internetten siparis ettim ama nasil bakiliyor bilmiyorum, anlamlari icin cok kucuk bi kagit cikti icinden.. O baktirdigim yeri bile hatirlamiyorum ama birkac kez baktirsam sana bakacak eglencesine tabi seviyeye gelirim
LaroCanım bildiğim kadarıyla saraylı lara tarot ile destekliyor fallarını. Bir falcının profilinde de görmüştüm lara tarot bakımı diye ama hatırlayamadım. Hatırlarsam yazarım.
bende bu kartlaedan alacağım en yakın zamanda,gizemini kendim çözeceğim,yakınlarım üzerinde deneyeceğim,hiç bilgi almadan bu kartları yorumlamaya çalışacağım,ben bunu seviyorum,kartları çözmeyi,
tabi buunları çözüncede,yine uykularımda bana fal açtıracaklar,katina kartlarım gibi,sen bunları çözmeyi kendin anlamlandırmayı dene bence,
harika çok güzel çözümü tamamen bakışa bağlı,çok geniş anlamları varBen internette zamaninda arastirmistim da hic bir kaynak yok, m. Ata nirun diye birinin kendi olusturdugu bir deste, ama kartlar cok guzel degil mi? Spirituel bi yonu var kartlarin
Her zamanÇok bilgim olmadığı için yanlış yazmışım. Dikkatin ve düzeltmen için teşekkürler
Canım yanlış yönlendirmiyim ama sanki kıbrısta var bu kartlar bi çok falcının elinde ya da bunlara benzer katlar ama altlarında türkçe bi şeyler yazdığına eminim kartlarınKizlar hic ekteki kartlarla fal bakan online ya da istanbulda falci gordunuz mu? Lara tarot olur kendisi
Benim de hislerim güçlü olduğu için tarot destesi almıştım ama alışmaya çalışırken kartlar baya itti beni üstüme ağır bi enerji çöktü ya da enerjimi mi emdiler desem bilemedim. Sonra da kaldırdım kenara o günden beri bi kere bile açmadım duruyolar kenarda. Ne güzel çok şanslısın kartlarla uğraşabildiğin için Maşallah diyim düşmesin enerjin :)harika çok güzel çözümü tamamen bakışa bağlı,çok geniş anlamları var
bu kartlarlada diğer tarot gibi açılım yapılır herhalde,Canım bildiğim kadarıyla saraylı lara tarot ile destekliyor fallarını. Bir falcının profilinde de görmüştüm lara tarot bakımı diye ama hatırlayamadım. Hatırlarsam yazarım.
Kartlari bir turk ata nirun bulmus canlarim yuzde yuz turk mali kartlarCanım yanlış yönlendirmiyim ama sanki kıbrısta var bu kartlar bi çok falcının elinde ya da bunlara benzer katlar ama altlarında türkçe bi şeyler yazdığına eminim kartların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?