Ben cidden hakkimi aramak istiyorum tuketici hakem heyetine falan mi basvursam :)
Yorum da gelmis ystune inanilmaz ya mail attim siz havuz isaretlemissiniz diyor havuz isaretlemis olabilir miyim? Kim isaretliyor havuz?Canım benim iptalini iste mail at
Dün sema benim falıma bakmadı diye iptalini istedim ettiler
Şehrazata attım sonra da
Fal gönderirken falcı havuzuna düşsün butonu var yanlışlıkla ona mı batsın acaba canım hay Allah üzüldüm şimdi ya ..Yorum da gelmis ystune inanilmaz ya mail attim siz havuz isaretlemissiniz diyor havuz isaretlemis olabilir miyim? Kim isaretliyor havuz?
Serüvene kitap falı attım tatlım. Ağzım açık kaldı desem yeridir. Süperdi. An, geçmiş dehşetti. Ama elbette ki geleceği göreceğiz. Zaten tüm baktırdıklarım ile aynı şeyi söyledi. Bu da bir artıdır.Kizlar oydu buydu tatildi derken yeni geldim.seruven kitap fali bendr attim ama sonucu bildimi bilmedimi ogrenebilmek icin biraz zaman gerek . Ayni sekilde sordugum soru icin fama ve seruven ayni seyi soylediler yakin zamanda sonucu size soylerim.fama ile enerjim cok tuttu biryolunvarda edna tahuramidir nedir sakin puana takilip atmayin 12 dk fal bakmis safsata hayatimda dinledigim en sikici bogucu faldi ayni cumle yuz kez soylenmis asla tavsiye etmiyorum
Fal gönderirken falcı havuzuna düşsün butonu var yanlışlıkla ona mı batsın acaba canım hay Allah üzüldüm şimdi ya ..
mesaj at canım sısteme ben öyle yaptım gerı yukledıler paramı baskasına baktır yada saraylıya atBen cidden hakkimi aramak istiyorum tuketici hakem heyetine falan mi basvursam :)
aynen şehrazat cok ıyıdıBen de Şehrazat'a Su Falı attım. Yok böyle bir şey.. Yok..
Cuk yani. Süperdi. Çok detay vermedim. Ama detayın detayını dökmüş ortaya.
Bastigimi dusunmuyorum ayrica basmis olsam bile bu binnazda olsa uzatmadan iade yaparlardi, tellwe bile iade yapiyor, ben bu kadar kotu bir musteri hizmetleri gormedim
Şehrazat'a su falı at :)benim de fal atasım geldi nedense. aylin ile enerjim malum yüksek katinası da bana gore mükemmel onu mu atsam yoksa şehrazatın su falını mı denesem bılemedım. saraylı ne zaman sisteme girecekmiş bilen var mı o hatunu da yakalayamıyorum??
canım perihan abla nasıldı??? ben dün gece kahve attım sırada 10 kişi vardı.bu kadar iyi bi falcımı nedir bu ya?Merhaba herkese,
Bende az once Perihanabla ya yolladim su fali,oldukca iddiali yazmis yazdim rakamlari cizdim sekli yolladim:)))) Merakla bekliyorum, Maya Demir i hic yakalayamadim ayni sekilde Sarayliyida, bir yolun vardan kahve icin baska oneriniz var mi?
canım perihan abla nasıldı??? ben dün gece kahve attım sırada 10 kişi vardı.bu kadar iyi bi falcımı nedir bu ya?
yaaaaaBen hiç beğenmedim
yaaaaanasıldıki atabilirmisin seninkini özel diilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?