Binnaz Abla

Yeni biryolunvar rezaleti dun sarayliya atmistim baska birine yonlendirmisler ozellikle sarayliya atiyorum ne sacmalik bu.. Ben ozelimi belki baska biriyle paylasmak istemiyorum

Canım benim iptalini iste mail at
Dün sema benim falıma bakmadı diye iptalini istedim ettiler
Şehrazata attım sonra da
Yorum da gelmis ystune inanilmaz ya mail attim siz havuz isaretlemissiniz diyor havuz isaretlemis olabilir miyim? Kim isaretliyor havuz?

Yorum da gelmis ystune inanilmaz ya mail attim siz havuz isaretlemissiniz diyor havuz isaretlemis olabilir miyim? Kim isaretliyor havuz?
Fal gönderirken falcı havuzuna düşsün butonu var yanlışlıkla ona mı batsın acaba canım hay Allah üzüldüm şimdi ya ..

Serüvene kitap falı attım tatlım. Ağzım açık kaldı desem yeridir. Süperdi. An, geçmiş dehşetti. Ama elbette ki geleceği göreceğiz. Zaten tüm baktırdıklarım ile aynı şeyi söyledi. Bu da bir artıdır.

Fal gönderirken falcı havuzuna düşsün butonu var yanlışlıkla ona mı batsın acaba canım hay Allah üzüldüm şimdi ya ..

Bastigimi dusunmuyorum ayrica basmis olsam bile bu binnazda olsa uzatmadan iade yaparlardi, tellwe bile iade yapiyor, ben bu kadar kotu bir musteri hizmetleri gormedim

Bastigimi dusunmuyorum ayrica basmis olsam bile bu binnazda olsa uzatmadan iade yaparlardi, tellwe bile iade yapiyor, ben bu kadar kotu bir musteri hizmetleri gormedim

Iade iste beğenmediğini söyle
Canım ara hakkını yani

benim de fal atasım geldi nedense. aylin ile enerjim malum yüksek katinası da bana gore mükemmel onu mu atsam yoksa şehrazatın su falını mı denesem bılemedım. saraylı ne zaman sisteme girecekmiş bilen var mı o hatunu da yakalayamıyorum??

canım perihan abla nasıldı??? ben dün gece kahve attım sırada 10 kişi vardı.bu kadar iyi bi falcımı nedir bu ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…