Binnaz Abla

Kadinin profiline baktim sadece 4 gun onlayn oluyormus o da bana mi denk gelmis, sema' nin bana baktigini nerden bilecegim, ucreti 30 diye onu gostermis de olabilirler, bu ucretle fal bakan 4 kisi var sadece, benim cidden hic guvenim kalmadi

Peki gelen falı beğendin mi :)

Muhtemelen aynı semadır..

canım sen havuz işaretlemedinse,o zaman uyduruk mazeret göstermiişler,senin üstüne yüklemişler,
havuz işaretlediğinde bunu bilinçli yapıyosun,bunu yapmanın nedenide,o attığın yorumcu fala bakmak istemezse,müsait olmazsa,yada kendisini senin enerjinle o gün ters hissederse,bu gibi durumlarda,sen olsun havuza düşsün işaretlersen,havuza düşer,bunuda falı fazla geciktirmemk için koymuşlar,işte böyle,bende bu kadar biliyorum.eğer falını saraylıya gönderdinde oda bakmadıysa,mutlaka o bakmak istememiştir,bir daha ğna göndereceksen,soruyu değiştir yada anlayacağı yogunlaşacağı bir konu belirt,bu iş saraylıdan biter gibime geldi,

Yavrucuğum sen şimdi semanın normalde daha önce baktırdığın biri olarak mı şüpheleniyorsun ? Doğru mu anladım ben
evet canım aynen öyle

canım sen de bir sürü fal baktırdın ama daha önce yani az çok senin de durumunu bilen falcılar vardır değil mi?

Ahaha sema beni allaha havale etmis bir de siz gonderdiniz diyor ya :) ben bile demedim daha oyle bir sey en magdur benim oysa ki
bune yaa ciddi kendisi öylemi dedi,
yaa bunlar bize falmı bakıyor bedduamı ediyor anlamadım,bırakın şu kendine hayrı olmayan insanları,
ayıp yaa öyle lafmı olur,başına tutsun inşallah.

evet canım aynen öyle

canım sen de bir sürü fal baktırdın ama daha önce yani az çok senin de durumunu bilen falcılar vardır değil mi?
Bnm kiz yeni cikti ama birde yeni birinden bahsettiler bnm suanki fallarim ayni dogrultuda.olsa ztn soylerim anlatmadigim seyleri bildi bu yuzden sasirtti beni baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…