Kadinin profiline baktim sadece 4 gun onlayn oluyormus o da bana mi denk gelmis, sema' nin bana baktigini nerden bilecegim, ucreti 30 diye onu gostermis de olabilirler, bu ucretle fal bakan 4 kisi var sadece, benim cidden hic guvenim kalmadi
canım sen havuz işaretlemedinse,o zaman uyduruk mazeret göstermiişler,senin üstüne yüklemişler,Havuz neden var o da sacma, sonucta fal enerji olayi, tercih ediyorsun o kisiyi, ben 10 gun selena bekledigimi biliyorum :) gercekten havuz kim isaretliyor allasen, isaretlediysem de ki sanmiyorum havuz isaretleyecek olsam onlayn olanlara atar insan sanki bilmiyorlar, birine yorumlatmadan once bilgilendirme yapabilirlerdi, sema diye biri yorumlamis is icin atmistim, yorum da kotuydu, kadroya gececeksin fln demis benim calistigim yer girip emekli olunan bi yer bir suru de tarih vermis ki o kadar kurumsaliz ki oyle keyfi terfi verilmiyor, ay bak hala sinirliyim bir de kredi olarak iade ettiler ben birine baktirmak istemiyorum sarayli mi bekleyecegim yine
evet evet öyleydi sanırımHavuz direkt isaretli geliyor kizlar. Onu degistiriyosun secenekle. Ben oyle hatirliyorum.
evet evet öyleydi sanırım
valla iyi fikir,hemde bütün kötü enerjiyi suya bırakırsın,bi rahatlarsınki,oooh değme gitsin.Cok havuz dedik ben havuza gidip yuzeyim biraz belki bu isarettir :))
bak dediğim gibi bu saraylıdan kaynaklanmış,tamamen yogunluktan bakmak istememiş,Bana tuzak kurmuslar adghjkll ya sole bisi geldi mailime
Cıktıı canımmaya sana çıktı mı
Benim cikti bir konuda beklemedeMrb biryolun var dakı fama ya baktıran varmı ve falı cıkan?
Ahaha sema beni allaha havale etmis bir de siz gonderdiniz diyor ya :) ben bile demedim daha oyle bir sey en magdur benim oysa ki
Gelen fal nasıldı onu soyleseniz bari? Semaya su falı atmıstım beklemede..kotuyse geri cekicem..:)
Canim benim burda elestirdigim aslinda sitenin tavri kendisi cok kisisel algilamis ben ona atmadim havuzdan dustu, falini cek ya da cekme diyemem, begenenler var burada
evet canım aynen öyleYavrucuğum sen şimdi semanın normalde daha önce baktırdığın biri olarak mı şüpheleniyorsun ? Doğru mu anladım ben
canım sen de bir sürü fal baktırdın ama daha önce yani az çok senin de durumunu bilen falcılar vardır değil mi?Vcnm ben hic ayrinti vermdm ve falcilarlda paylsmdgm cogu seyi doktu ortaya bence kadin cok basarili bn kizin eski sevglsi oldgnu uzakta oldugnu vs.kimseye soylemedim sema bunlari kendi anlatti ben onlarla ne yasadiysam o kadar iyiydiki fal cok etkilendim.suphe etme bnce.benimde herseyi doktu.kimseye anlatmadgm seyleri hemde.
bune yaa ciddi kendisi öylemi dedi,Ahaha sema beni allaha havale etmis bir de siz gonderdiniz diyor ya :) ben bile demedim daha oyle bir sey en magdur benim oysa ki
Bnm kiz yeni cikti ama birde yeni birinden bahsettiler bnm suanki fallarim ayni dogrultuda.olsa ztn soylerim anlatmadigim seyleri bildi bu yuzden sasirtti beni bayaevet canım aynen öyle
canım sen de bir sürü fal baktırdın ama daha önce yani az çok senin de durumunu bilen falcılar vardır değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?