- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
canım güzel diilse başka birine kaydırcam yaAtarım canım dişe dokunur bi şey yok zaten. Ama burda beğenen biri de olmuştu. Umarım sana güzel bakar
canım güzel diilse başka birine kaydırcam ya
O ne sacmalik oyle yaYorum da gelmis ystune inanilmaz ya mail attim siz havuz isaretlemissiniz diyor havuz isaretlemis olabilir miyim? Kim isaretliyor havuz?
su falı için anne adı şart mı arkadaşlar? kendi annemin adını elbet biliyorum dakarşı taraftan emin değilim :)
cnm onunda begeneni cok, cıkan diyende vardı..ben baktrdm ama benmkisi 3 gun sonra patlıcakEmine Kurtuluş u deneyen yok mu
Demek ki arkadaşlar, Su Falı fallar arasında artık en iyisi. Bakan kişi ile pek bir alakası yok sanırım?
valla su falına herkes bakamaz derler. bir de ben korkuyorum hiç düşünmedim o yüzden. baktırdığınız falcılar çok iyi falcılar demek ki, bu kadar beğenildiğine göre.
canım banada atabılırmısın özel degılseBen hiç beğenmedim
canım bende attım da nasıldı senin? yani müthiş demişsin zaten de böyle yüzdelik şeyler vererek mi bakmış sanadaFalci sema su fali baktirdim.muthis ya bayildim.gecmis an gelecek herseyi dokmus superdi.en iyi faldi
onu yakalamakta zor galiba yamaya demır bence :)babyster
maya demır bence :)babyster
sen havuz işaretlersen olur,kimse işaretleyemez,ama uyduruyorda olabilirlerYorum da gelmis ystune inanilmaz ya mail attim siz havuz isaretlemissiniz diyor havuz isaretlemis olabilir miyim? Kim isaretliyor havuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?