Binnaz Abla

teşekkür ederim canım,
evet ben katinayı kendim bakabiliyorum bir ara epey yordu beni,bende ara verdim,benim genelde anlaşılmayana çok ilgim var,yapım böyle sadece kartlara değil her şeye.gizemli olan her şeye.

teşekkür ederim canım,
evet ben katinayı kendim bakabiliyorum bir ara epey yordu beni,bende ara verdim,benim genelde anlaşılmayana çok ilgim var,yapım böyle sadece kartlara değil her şeye.gizemli olan her şeye.
sana bişey sorucam pekı katınadan dolayı kotu bısey yasadınmı?mesela nette katına sana bişeyler verırken senden de bıseyler alır yazıyo sence dogrumu?

sana bişey sorucam pekı katınadan dolayı kotu bısey yasadınmı?mesela nette katına sana bişeyler verırken senden de bıseyler alır yazıyo sence dogrumu?
her insandan zamanla bir şeyler eksilir,ben bunu asla katinaya bağlamam,böyle yaparsam elime hiç bir şey alamam,neye inanırsan olur,yada negatif düşünürsen hep hayatında negatif bir insan olursun vede kötü bir enerjiye mahkum olursun,ben hep pozitif düşünüyorum,eğer katina için kötü düşünseydim ruhumu elbette bozardı,yok bir şeyler almaz ama çok sık uğraşmak ağırlık yapar.

Bende hisleri güçlü sayılabilecek bir insanım. Geçen sene heves edip tarot almıştım ama kartlarla iletişim kurmakta zorlandım hiçbi şey hissedemedim, biraz da olumsuz yansıdı bir kenarda duruyorlar öyle. Kartlarla iletişim kurabilenleri taktir ediyorum gerçekten. Çünkü çok kolay bir şey değil.
Bir de bir keresinde selenaya sormuştum kart ağırlığı olayını; tarot kartlarının değil ama katina kartlarının enerjisi ağırdır demişti.

Bu da baska bi destem ama kullanmiyorum bunu cok seksist cunku

Eklentiler

• image.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 240
Vauvvv ilk defa görüyorum bunu çok ilginç. Bu destenin adı nedir ve bakım yöntemi nasıl oluyor?

Tarot bu da ama klasik deste kartlari farkli resmedilmis, amazonda bir suru tarot deste cesidi bulabilirsin, ben dr' dan almistim farkli deste gorursem aliyorum:) black tarot diye geciyordu adi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…