- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
teşekkür ederim canım,Benim de hislerim güçlü olduğu için tarot destesi almıştım ama alışmaya çalışırken kartlar baya itti beni üstüme ağır bi enerji çöktü ya da enerjimi mi emdiler desem bilemedim. Sonra da kaldırdım kenara o günden beri bi kere bile açmadım duruyolar kenarda. Ne güzel çok şanslısın kartlarla uğraşabildiğin için Maşallah diyim düşmesin enerjin :)
Çok bilgim olmadığı için yanlış yazmışım. Dikkatin ve düzeltmen için teşekkürler
teşekkür ederim canım,
evet ben katinayı kendim bakabiliyorum bir ara epey yordu beni,bende ara verdim,benim genelde anlaşılmayana çok ilgim var,yapım böyle sadece kartlara değil her şeye.gizemli olan her şeye.
bu kartlarda astrolojiyle alakalı sembollerde var.Kartlari bir turk ata nirun bulmus canlarim yuzde yuz turk mali kartlar
sana bişey sorucam pekı katınadan dolayı kotu bısey yasadınmı?mesela nette katına sana bişeyler verırken senden de bıseyler alır yazıyo sence dogrumu?teşekkür ederim canım,
evet ben katinayı kendim bakabiliyorum bir ara epey yordu beni,bende ara verdim,benim genelde anlaşılmayana çok ilgim var,yapım böyle sadece kartlara değil her şeye.gizemli olan her şeye.
Hayir laro yanlis biliyorsunLara tarot zaten beybi
kötü demeyelimde,çok ağır bir enerjiisi var,her kişi taşıyamaz.Ben katinayi biraktim kotu enerji sirf :)
Hayir laro yanlis biliyorsun
Sanirim anlasilmistir ne oldugu
Google a bakarsan beybi ne oldugunu ogrenme sansin olurIspatlayin kaynak ile?
alsancakta bi kadınn bakıyoduu bunu kuzumm ama cafenin adınıı unuttum öğrenipp yazcam sana
Yanlis ogrenmissin beybi laro dur google dan da her kaynaga ulasabilirsin istersen ata nirun laro yaz net olsun hala ikna olamadiysanBen yanlis biliyorum peki
her insandan zamanla bir şeyler eksilir,ben bunu asla katinaya bağlamam,böyle yaparsam elime hiç bir şey alamam,neye inanırsan olur,yada negatif düşünürsen hep hayatında negatif bir insan olursun vede kötü bir enerjiye mahkum olursun,ben hep pozitif düşünüyorum,eğer katina için kötü düşünseydim ruhumu elbette bozardı,yok bir şeyler almaz ama çok sık uğraşmak ağırlık yapar.sana bişey sorucam pekı katınadan dolayı kotu bısey yasadınmı?mesela nette katına sana bişeyler verırken senden de bıseyler alır yazıyo sence dogrumu?
her insandan zamanla bir şeyler eksilir,ben bunu asla katinaya bağlamam,böyle yaparsam elime hiç bir şey alamam,neye inanırsan olur,yada negatif düşünürsen hep hayatında negatif bir insan olursun vede kötü bir enerjiye mahkum olursun,ben hep pozitif düşünüyorum,eğer katina için kötü düşünseydim ruhumu elbette bozardı,yok bir şeyler almaz ama çok sık uğraşmak ağırlık yapar.
Bu da baska bi destem ama kullanmiyorum bunu cok seksist cunku
Vauvvv ilk defa görüyorum bunu çok ilginç. Bu destenin adı nedir ve bakım yöntemi nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?