Binnaz Abla

Katina da bir tuhaflık var bence de. 6-7 sene önce almıştım sürekli bakıyordum birşeyler de çıkıyordu ama beni bayağı rahatsız etmeye başlayınca çöpe attım kitabıyla beraber .Oysa tarottan rahatsız olmuyordum. Ben aslinda madam lenormand kartları istiyorum ama türkiye de yok galiba bulamadım

sana bişey sorucam pekı katınadan dolayı kotu bısey yasadınmı?mesela nette katına sana bişeyler verırken senden de bıseyler alır yazıyo sence dogrumu?

ben desteyi rüyamda görüp aldım :) burda kadının tekine deste baktırmıştım, ilk defa sonra okadının baktığı fal çıktı temmuz ayında baktırmıştım, ağustosta aklımda yokken bir gece girdi rüyama, ardından ekim kasım gibi dost kitapevinden gidip aldım; sonra yine attım çok yoğun bi dönemdi, ama birden kartlar çağırmaya başladı, aralıkta yılbaşına yakındı hatta kapağını bile tam açmamışım kartların, final dönemide yakın onca projenin sınavın arasında elime aldım ve öğrenmeye başlamıştım :)

destenin enerjisi gerçekten çok güçlü; netten araştırdığım kadarıyla kullanıcılarını kendisi seçermiş, önce bi tanışma gerçekleşir ardından kendisi çağrırmış zaten ruhlar alemine göre dizayn edilmiş kartlar her bi kart farklı bi ruhu temsil ediyor

o bana her dediği çıkan kadına deste aldıktan sonra gittim, kadın falıma bakamadı,kartların hepsi ters çıktı hep olumsuz söyledi, ama benim tarafımdan bakılınca kartlar hep düzdü :) ve ben hep olumsuz dediği şeylerin hepsini olumlu yaşadım; artık ona itat etmiyodu deste :)

ve gerçekten hiç aklında yokken çağrıyo, çok bunaltmamak gerekiyo onu, aynı soruyu bikaç kere sorunca, yanlış yönlendiriyo; ve deste gerçekten gösteriyo öğüt veriyor, genelde onabaktım da çıkıyor dedikleri keşke zamanda söylese:)

kızlar falcılara gidene kadar oturup burdan fallaşalım birlikteyaw
ben kahve, tarot, ve deste bakabiliyorum bazılarını biliyo zaten:) iyide baktığımı düşünüyorum :) arada fallaşalım :)

onu bende çok istiyorum yaw, yurt dışına giden birinden istiycez artık:)

vardır canım,ne kartlar var bak bulursun,baksana bulan buluyor valla

Kizlar amazonda destenin satildigini gormustum yunanca versiyonu, ama o kartlarda soyle bi sorun var turkce versiyonun arkasi cift yon yani kart ters mi duz mu geldi bilmiyorsunuz ama digerinde ters oldugu anlaailiyor tek yuzu var arkasinda

kimdi o aktırdıgın kadın cok merak ettım

Kızlar osho zen tarot hakkında bilgisi olan var mı peki? Ne zaman d&r'a girsem hep gözüme çarpıyor ama kart enerjim düşük olduğundan almaya cesaret edemedim.

Kızlar osho zen tarot hakkında bilgisi olan var mı peki? Ne zaman d&r'a girsem hep gözüme çarpıyor ama kart enerjim düşük olduğundan almaya cesaret edemedim.

Benim arkadasim almisti beraber bakmistik da melek kartlarindan bi farki yoktu bence, gelecek kehabetten cok meditasyon amacli kullanilabilir

yok gıtmedım canım epeydır yuzyuze baktırmıyorum nasıldı sen begendınmı?

evet hatırladım o kadını

Ankarada silan vardi orda eskiden cok iyi falcilar oluyordu tarotu da bana orda fal bakan yeliz gostermisti tabi bunlar 10 yil once, bir de kizilayda bi pasajda bakan bi bayan vardi dusun o zaman bile 40' a bakiodu ama 1 saat suruyordu, nerde o eski falcilar :) ankarada olsaydim simdi bahcelide birbirimize kahve bakiyor olurduk :))

Şuan en berbat dönemimdeyim bana bakarmısın soru sorsam kısa zaten işsiz kldım falda yollayamıyorum rica etsem tabi

eee hıcmı gelmıyosun artık gelınce bı mesaj atarsın bulusuruz gene sen ben gız baska ısteyen arkadaslar falan

eee hıcmı gelmıyosun artık gelınce bı mesaj atarsın bulusuruz gene sen ben gız baska ısteyen arkadaslar falan

1 yil once fln gitmistim aslinda ailemin evi hala duruo orda, bahceliye de cok yakinda cok cilginli oldugum icin bana anahtar vermiyorlar :)) bi arkadasim bilkenytte mastera baslayacak onla gelirim belki arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…