yok gıtmedım canım epeydır yuzyuze baktırmıyorum nasıldı sen begendınmı?
Ankarada silan vardi orda eskiden cok iyi falcilar oluyordu tarotu da bana orda fal bakan yeliz gostermisti tabi bunlar 10 yil once, bir de kizilayda bi pasajda bakan bi bayan vardi dusun o zaman bile 40' a bakiodu ama 1 saat suruyordu, nerde o eski falcilar :) ankarada olsaydim simdi bahcelide birbirimize kahve bakiyor olurduk :))
gittim de ilginç bi kadın, arkadşıma dedikleri çıkmış hep annesinin falcısıymış, amahep sonuç söylüyo, ben süreci merak ediyorum, kadınla didiştim azcık fal bakarken ilginç bi yöntemi var; ama dedikleri çıkıyomuş öle dedi; foruma da sordum da kimse bişi demedi...
silan ı bilmiyorumda pasajda alt katta mistik bi dükkanı mı vardı kadının adı betül müydü? sarışın oysa ben ona gittim dedikleri çıkıyo genelde ama çok para alıyo; 3 yıl öncesinde gitmiştim;
gelirsen haber et canım :)
ben epeydır yuzyuze baktırmıyorum hem pahalı bakıyolar hemde bılen yokgittim de ilginç bi kadın, arkadşıma dedikleri çıkmış hep annesinin falcısıymış, amahep sonuç söylüyo, ben süreci merak ediyorum, kadınla didiştim azcık fal bakarken ilginç bi yöntemi var; ama dedikleri çıkıyomuş öle dedi; foruma da sordum da kimse bişi demedi...
silan ı bilmiyorumda pasajda alt katta mistik bi dükkanı mı vardı kadının adı betül müydü? sarışın oysa ben ona gittim dedikleri çıkıyo genelde ama çok para alıyo; 3 yıl öncesinde gitmiştim;
gelirsen haber et canım :)
Şuan en berbat dönemimdeyim bana bakarmısın soru sorsam kısa zaten işsiz kldım falda yollayamıyorum rica etsem tabi
Tamam özelden yazarım çok teşekkürlerYarin hatirlat bakarim aksam
Kızlar merhaba!!! Ben şehrazata su falı atsam ama karşı Olması gereklimi? sadece kendi akıbetimde ilgili bakılır mı bu fal ??? Kendi bilgilerimi verip
Adini hatirlamiorm da gozunde bir sey vardi segiriyo gibi bana tas vermisti hala saklarim bir de dua yazmisti :)
ben epeydır yuzyuze baktırmıyorum hem pahalı bakıyolar hemde bılen yok
Dimi amaaaaBence olur çünkü yüzyüze baktirdigim su da hiç karşı taraf sormuyorlar kii. Hem illede aşk için mi bakılıyor kii su yalnız insan olamaz mı su baktırmak isteyen
Soru kısmına belirtirsin durumunu. Yalnız derken yanlış birşey mi söyledim ağlama yaa üzmek istemezdimDemi amaaaa
Kızlar merhaba!!! Ben şehrazata su falı atsam ama karşı Olması gereklimi? sadece kendi akıbetimde ilgili bakılır mı bu fal ??? Kendi bilgilerimi verip
Bence olur çünkü yüzyüze baktirdigim su da hiç karşı taraf sormuyorlar kii. Hem illede aşk için mi bakılıyor kii su yalnız insan olamaz mı su baktırmak isteyen
Olur canımBence olur çünkü yüzyüze baktirdigim su da hiç karşı taraf sormuyorlar kii. Hem illede aşk için mi bakılıyor kii su yalnız insan olamaz mı su baktırmak isteyen
engellemıs mı ohaaa ! suc kımdekı canım
Bazı kişilerin dolduruşuna geliyor. Saçma sebeplerden oluşan kavgalar işte
barıstınıızz mıııBazı kişilerin dolduruşuna geliyor. Saçma sebeplerden oluşan kavgalar işte
Yeni biryolunvar rezaleti dun sarayliya atmistim baska birine yonlendirmisler ozellikle sarayliya atiyorum ne sacmalik bu.. Ben ozelimi belki baska biriyle paylasmak istemiyorum
Ay ne olur barıştık de canım ya ...
Canım yaaa inşallah barisirsinizzzBazı kişilerin dolduruşuna geliyor. Saçma sebeplerden oluşan kavgalar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?