Binnaz Abla

fama neyı bılmıstı cok mu ayrıntıydı? ben calısmayı dusunuyorum ama bana evlenınce kesın calısmıcaksın dedı de cok dırettı o konuda garıbıme gıttı bıraz turkcesı de bozuk

yok gıtmedım canım epeydır yuzyuze baktırmıyorum nasıldı sen begendınmı?

gittim de ilginç bi kadın, arkadşıma dedikleri çıkmış hep annesinin falcısıymış, amahep sonuç söylüyo, ben süreci merak ediyorum, kadınla didiştim azcık fal bakarken ilginç bi yöntemi var; ama dedikleri çıkıyomuş öle dedi; foruma da sordum da kimse bişi demedi...

silan ı bilmiyorumda pasajda alt katta mistik bi dükkanı mı vardı kadının adı betül müydü? sarışın oysa ben ona gittim dedikleri çıkıyo genelde ama çok para alıyo; 3 yıl öncesinde gitmiştim;
gelirsen haber et canım :)

Adini hatirlamiorm da gozunde bir sey vardi segiriyo gibi bana tas vermisti hala saklarim bir de dua yazmisti :)

ben epeydır yuzyuze baktırmıyorum hem pahalı bakıyolar hemde bılen yok

Kızlar merhaba!!! Ben şehrazata su falı atsam ama karşı Olması gereklimi? sadece kendi akıbetimde ilgili bakılır mı bu fal ??? Kendi bilgilerimi verip

Tellwe sedef gediz hakkında bilgisi olan var mı kızlar? Merak ediyorum. Falı çıkan var mı?

Kızlar merhaba!!! Ben şehrazata su falı atsam ama karşı Olması gereklimi? sadece kendi akıbetimde ilgili bakılır mı bu fal ??? Kendi bilgilerimi verip

Bence olur çünkü yüzyüze baktirdigim su da hiç karşı taraf sormuyorlar kii. Hem illede aşk için mi bakılıyor kii su yalnız insan olamaz mı su baktırmak isteyen

Adini hatirlamiorm da gozunde bir sey vardi segiriyo gibi bana tas vermisti hala saklarim bir de dua yazmisti :)

ay taş vermiş olabilirde dualarla uğraşıyomuydu bilmiyorum, konuşması çok düzgündü, ve pasajın içinde sertifikaları vs asılıydı

ben epeydır yuzyuze baktırmıyorum hem pahalı bakıyolar hemde bılen yok

sen arada mustafa abiyle, neslihan ablaya gidiyorum2 yeni keşfim daha var özelen anlatırım bi ara sana

Bence olur çünkü yüzyüze baktirdigim su da hiç karşı taraf sormuyorlar kii. Hem illede aşk için mi bakılıyor kii su yalnız insan olamaz mı su baktırmak isteyen

Canım kendi anne adın ismin doğum tarihi veriyorsun karşı tarafında aynı şekilde anne adı ismi doğum tarihi veriyorsun merak ettiğin biri varsa tabi :)

O şekilde yorumlanıyor daha detaylı bakabiliyorlar
:)
Sorularınıda sor aile vs şekerim

Olur canım
Kendi bilgilerini ver
Anne adı vs
Aşk durumu merak ediyorum de
Aile de iş de ben hepsini soruyorum :)

Yeni biryolunvar rezaleti dun sarayliya atmistim baska birine yonlendirmisler ozellikle sarayliya atiyorum ne sacmalik bu.. Ben ozelimi belki baska biriyle paylasmak istemiyorum

Canım bende öyle bir şey yaşadım. Yanlışlıkla kullanım koşulları yerine yorumlanmazsa havuza düşsün kutucuğunu işaretledim. Oda İlkay 12 saat sonra yorumlamayınca aynı fiyata bakan başka bir falcıya düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…