Ay ne olur barıştık de canım ya ...
Ben Mayıs sonu gibi baktırdım ve evet çıktı yaşıyorum dedikleriniTellwe sedef gediz hakkında bilgisi olan var mı kızlar? Merak ediyorum. Falı çıkan var mı?
Tarih vermiş miydi verdiyse tuttu mu? Genel olarak anı biliyor mu?Ben Mayıs sonu gibi baktırdım ve evet çıktı yaşıyorum dediklerini
Canım anda çok iyiydi bende bilgi vermeden asıl sorunu falan bildi karşı tarafı da iyi tutturuyor tarihi günü gününe vermedi haziranda şöyle olacak temmuz da şöyle olacak gibi baktı özel hayatta da iş konusunda da. Enerji meselesi işte beni memnun etti yani.Tarih vermiş miydi verdiyse tuttu mu? Genel olarak anı biliyor mu?
kötü demeyelimde,çok ağır bir enerjiisi var,her kişi taşıyamaz.
peki internetten bakılan da ağır gelebilir mi sence? ben çok bakıyorum katinaya şu witches of symra'dan. bir de artık bi şey sorunca çekiyorum direkt kartı. mesela beni düşünüyor mu diyorum o karti seçiyorum. ama ben hiç faldan anlamam. sanki kartı düşünce gücüyle buluyorumdur gibi gelmeye başladı, yani cevap gibi değil de. olabilir mi öyle bir şey, sen ne dersin? :)
Çok çok çok canım sıkkın çabuk baktırabileceğim bir önerisi olan var mı arkadaşlar.Saraylı filan belli zamanlarda açıyor
Çok teşekkür ederim çok çabuk derken saraylı gibi belli zamnalarda acan değil de en gec yarına kadar filan bakabilecek birini arıyorum dediklerinize bakıyorumÇabuk bakanlar seni mutlu etmeyebilir. Serüvene kitap atabilirsin. Selena'ya su atabilirsin. Birde Şehrazat lafı çok dolaşıyor. Meryem var birde. Tabii ki çok çabuk olmaz ama önerim bunlar
Çok teşekkür ederim çok çabuk derken saraylı gibi belli zamnalarda acan değil de en gec yarına kadar filan bakabilecek birini arıyorum dediklerinize bakıyorum
Çok teşekkür ederim çok çabuk derken saraylı gibi belli zamnalarda acan değil de en gec yarına kadar filan bakabilecek birini arıyorum dediklerinize bakıyorum
Diğerlerini beklersin onlar da iyidir at güzelim ama Şehrazat bakar bugün ..
Şehrazata ben baktirmadin ama iyi olduğunu biliyorum. Tekrar baslarsam baktirmaya Şehrazat aklimda
Bizde enerjisi uydu bitanem
Herkesle enerji tutmuyor her falcının ama biz şok olduk :) desbellacığımla :)desbellla
Biliyorum kuzum yaaa inşallah dedikleri de çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?