Binnaz Abla

Kızlarrrrr astrolıji falı baktıran varmı yada astroloji haritasını inceletip bilgi alann?? Yaşayan falan varmı

Kızlar bir yolun var da, ARAF, moonlight ve majeste arara fal baktıran oldu mu? Nasıllar?

Bu arada aylinin su falını begenmedim..su falı gibi degildi hic..

Tarih vermiş miydi verdiyse tuttu mu? Genel olarak anı biliyor mu?
Canım anda çok iyiydi bende bilgi vermeden asıl sorunu falan bildi karşı tarafı da iyi tutturuyor tarihi günü gününe vermedi haziranda şöyle olacak temmuz da şöyle olacak gibi baktı özel hayatta da iş konusunda da. Enerji meselesi işte beni memnun etti yani.

Kızlar su falı için Şehrazat ve Selena iyi diye konuşuluyor anladığım. Kahve ve tarot için tavsiyeleriniz var mı özellikle dedikleri çıkan?

Ben geçen sene falsepeti Melih'e baktırmıştım dedikleri hoşuma gitmiş olsa da maalesef çıkmadı. İlkay'a yıldızname baktırmıştım genel olarak karakter tahlili çok iyiydi, geleceğe dair söylediklerinin de bir kısmı olmuştu ama bir daha baktırmadım çok da heveslenmedim açıkcası.

kötü demeyelimde,çok ağır bir enerjiisi var,her kişi taşıyamaz.

peki internetten bakılan da ağır gelebilir mi sence? ben çok bakıyorum katinaya şu witches of symra'dan. bir de artık bi şey sorunca çekiyorum direkt kartı. mesela beni düşünüyor mu diyorum o karti seçiyorum. ama ben hiç faldan anlamam. sanki kartı düşünce gücüyle buluyorumdur gibi gelmeye başladı, yani cevap gibi değil de. olabilir mi öyle bir şey, sen ne dersin? :)

Çok çok çok canım sıkkın çabuk baktırabileceğim bir önerisi olan var mı arkadaşlar.Saraylı filan belli zamanlarda açıyor

arkadaşlar dün şehrazata su falı baktırdım ama bana uymadı sanırım.mevcut durumu pek iyi bilememiş.mesela beğendiğim kişinin fiziksel özellikleri onun tarif ettiği gibi değil.çok yakın bir zaman vermiş durumum için ama olacak gibi değil.yani benim açımdan pek olmamış bir faldı.Hüma Bal ve Şehrazat bana malesef uymadı.ben Meryem tayfasıyla devam edeceğim gibi görünüyor.

Ben de ordan bakıyorum Güzel şeyler çıkınca oooo keyfime diyecekk yokkk

Çok çok çok canım sıkkın çabuk baktırabileceğim bir önerisi olan var mı arkadaşlar.Saraylı filan belli zamanlarda açıyor

Çabuk bakanlar seni mutlu etmeyebilir. Serüvene kitap atabilirsin. Selena'ya su atabilirsin. Birde Şehrazat lafı çok dolaşıyor. Meryem var birde. Tabii ki çok çabuk olmaz ama önerim bunlar

Çabuk bakanlar seni mutlu etmeyebilir. Serüvene kitap atabilirsin. Selena'ya su atabilirsin. Birde Şehrazat lafı çok dolaşıyor. Meryem var birde. Tabii ki çok çabuk olmaz ama önerim bunlar
Çok teşekkür ederim çok çabuk derken saraylı gibi belli zamnalarda acan değil de en gec yarına kadar filan bakabilecek birini arıyorum dediklerinize bakıyorum

Çok teşekkür ederim çok çabuk derken saraylı gibi belli zamnalarda acan değil de en gec yarına kadar filan bakabilecek birini arıyorum dediklerinize bakıyorum

Diğerlerini beklersin onlar da iyidir at güzelim ama Şehrazat bakar bugün ..

Onlardan birine atarsan en geç geceye gelir falin bence. Kolay gelsin Şansın bol olsun

Kızlar selam. Az önce bir yolun var'da Şehrazat'a su falı attım mobil ödeme kısmında onay sayfasına yönlendireceksiniz dedi ama bir şey olmadı oysa cebime ödeme gerçekleşmiştir diye mesaj geldi. İletişim kısmından durumu bildirdim ancak henüz geri dönen olmadı. Başına böyle bir şey gelen oldu mu daha önce? Ödememi yaptım ama fal baktıramıyorum kredi de hesaba yüklenmiyor sanırım o sitede anlık ödeme yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…