Binnaz Abla

Fal puanın kaç gözüküyor canım ?

Ben de nurbanuya atacaktim ama paypal hesabima baktim kesinlikle ödeme yapılmış fal yok puan da yok

Ben de nurbanuya atacaktim ama paypal hesabima baktim kesinlikle ödeme yapılmış fal yok puan da yok

Allah allah acaba sistemde genel bir sorun mu var? Bizim ödemeler yanmaz herhalde di mi? =D
Ben ilk defa baktıracağım bu sitede Şehrazat'ın su falını önerenler olmuş burada forumlarda okudum. Nurbanu'ya ilk kez mi baktırıyorsunuz?

Ya bu sitenin ilgisizliği çok kızdırıyor beni ins iade ederler puanımı dün de 8 saatte gelmesi gereken fal 15 saatte geldi ama alternatif falcı pek bulamıyorum yoksa falalem çok daha kalite aynı şeyi yaşamıştım 15 dk da halletmislerdi puan iadesini. binnaz da da istedigim falcilari yakalayamiyorum sordum fal limiti varmış falcilarin yoksa bu siteye mecbur olmazdım

Evet nurbanuya ilk kez baktiracaktım. Iade yaparlar yanmaz herhalde onların sistemde görünüyor ödemeler ama maillere geç bakıyorlar

0 ama cep telefonuma mesaj geldi ödeme gerçekleşmiştir diye. İletişim kısmından Ref nosunu da yazdım iletişim kısmına ama dönüş olmadı henüz.

Ben semada yaşadım aynı sorunu
Bakmamıştı falıma iade istedim ettiler

Bu arada evet şehrazat'ın begeneni var bayağı ben süper diyemem biraz karışık bi konuşması var ama iyiydi.ilk falında dediklerini biraz yaşadım 2.yi temmuz sonu göreceğiz

En iyisi ben de bir daha mail atayım bilgilendiririm sizi bana da dönüş yaparlarsa. E siz dün baktırdıysanız niye bugün bir daha baktırıyorsunuz =D Tellwe Selena'yı merak ediyorum ben de var mı fikri olan ya da başkasına baktırıp memnun kalan?

Selenayı ben beğendim canım
Hem su hem kelebek attım
Ama çok telweye Dadanma saçma sapan falcılar ile dolu orası

Dün emine kurtuluş a baktırdım tarzı biraz degisikti ama iyi sayilir kahveydi zaten. Nurbanu aklımda kalmıştı o yüzden bir de tarot baktırmak istediğim için :) ben hemen hemen hepsini deniyorum da

Müşteri hizmetleri konusunda falalem ve binnazabla çok iyi gerçekten. 2-3 ay önce fal atmıştım. Falcı da bakmadı o gün. Ertesi gün mesaj atmışlar falcımız sağlık problemi sebebiyle fal bakamayacaktır ya puan iadesi yapalım ya başka falcıya aktaralım diye. Nitekim binnazda da paypal yüzünden sıkıntı yaşamıştım hemen hallettiler.

Eskiden biryolunvar burda baya beğenilirdi, son zamanlarda çok sorun yaşanmaya başladı

Hahahah süpersin. Hayır o değil şu anda Şehrazatta hiç sıra yoktu ve çevrimiçiydi bunlar halledene kadar kadına baktıramayacağız. Çok istemiştim oysa =/

Devamlı online oluyor o merak etme canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…