Kızlar selam. Az önce bir yolun var'da Şehrazat'a su falı attım mobil ödeme kısmında onay sayfasına yönlendireceksiniz dedi ama bir şey olmadı oysa cebime ödeme gerçekleşmiştir diye mesaj geldi. İletişim kısmından durumu bildirdim ancak henüz geri dönen olmadı. Başına böyle bir şey gelen oldu mu daha önce? Ödememi yaptım ama fal baktıramıyorum kredi de hesaba yüklenmiyor sanırım o sitede anlık ödeme yapıyorsun.
Kızlar
1 saat önce aynısı bana oldu paypalla ödeme yaptım fal ortada yok 2 mail attım hala cevap yok deli oldum ben deKızlar selam. Az önce bir yolun var'da Şehrazat'a su falı attım mobil ödeme kısmında onay sayfasına yönlendireceksiniz dedi ama bir şey olmadı oysa cebime ödeme gerçekleşmiştir diye mesaj geldi. İletişim kısmından durumu bildirdim ancak henüz geri dönen olmadı. Başına böyle bir şey gelen oldu mu daha önce? Ödememi yaptım ama fal baktıramıyorum kredi de hesaba yüklenmiyor sanırım o sitede anlık ödeme yapıyorsun.
Fal puanın kaç gözüküyor canım ?
Ben de nurbanuya atacaktim ama paypal hesabima baktim kesinlikle ödeme yapılmış fal yok puan da yok
Evet nurbanuya ilk kez baktiracaktım. Iade yaparlar yanmaz herhalde onların sistemde görünüyor ödemeler ama maillere geç bakıyorlarAllah allah acaba sistemde genel bir sorun mu var? Bizim ödemeler yanmaz herhalde di mi? =D
Ben ilk defa baktıracağım bu sitede Şehrazat'ın su falını önerenler olmuş burada forumlarda okudum. Nurbanu'ya ilk kez mi baktırıyorsunuz?
0ama cep telefonuma mesaj geldi ödeme gerçekleşmiştir diye. İletişim kısmından Ref nosunu da yazdım iletişim kısmına ama dönüş olmadı henüz.
Ya bu sitenin ilgisizliği çok kızdırıyor beni ins iade ederler puanımı dün de 8 saatte gelmesi gereken fal 15 saatte geldi ama alternatif falcı pek bulamıyorum yoksa falalem çok daha kalite aynı şeyi yaşamıştım 15 dk da halletmislerdi puan iadesini. binnaz da da istedigim falcilari yakalayamiyorum sordum fal limiti varmış falcilarin yoksa bu siteye mecbur olmazdım
Ben semada yaşadım aynı sorunu
Bakmamıştı falıma iade istedim ettiler
En iyisi ben de bir daha mail atayım bilgilendiririm sizi bana da dönüş yaparlarsa. E siz dün baktırdıysanız niye bugün bir daha baktırıyorsunuz =D Tellwe Selena'yı merak ediyorum ben de var mı fikri olan ya da başkasına baktırıp memnun kalan?
Zaten ödeme ekranı ilerlemediği için sistemde bekleyen fal da görünmüyor. İade edince kredi olarak mı yükleniyor?
Dün emine kurtuluş a baktırdım tarzı biraz degisikti ama iyi sayilir kahveydi zaten. Nurbanu aklımda kalmıştı o yüzden bir de tarot baktırmak istediğim için :) ben hemen hemen hepsini deniyorum daEn iyisi ben de bir daha mail atayım bilgilendiririm sizi bana da dönüş yaparlarsa. E siz dün baktırdıysanız niye bugün bir daha baktırıyorsunuz =D Tellwe Selena'yı merak ediyorum ben de var mı fikri olan ya da başkasına baktırıp memnun kalan?
Evet canım yükleniyor hesabına
Hallederler merak etme
Eğer birşey yapmazlarsa haber ver
Herkes mail atsın :))))
Offf bunlar maile bakip sorunu halledene kadar falcı çevrimdışı olacak
Hahahah süpersin. Hayır o değil şu anda Şehrazatta hiç sıra yoktu ve çevrimiçiydi bunlar halledene kadar kadına baktıramayacağız. Çok istemiştim oysa =/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?